Koken met Sjalot: Yoghurt Special

Door CharlotteFrozen yoghurt, griekse yoghurt en soja yoghurt. Yoghurt is populairder dan ooit! Begrijp ik, het is dan ook heel lekker! Na het kijken van dit filmpje maak jij je eigen yoghurt-barn zo zelf in huis! 3 semi-gezonde gerechtjes, die je kunt eten als ontbijt (oeh) als lunch of als toetje.

Wat heb je nodig?

– griekse of soja yoghurt, of maak zelf frozen yoghurt
– muesli of cruesli ( ik neem altijd de bio variant, minder suiker!)
– lijnzaad en chiazaad (geeft een gezonde touch aan je gerechten)
– Kokos en kaneel, wat spices zijn de bom!
– Bastogne koeken
– Pure en witte chocola
– Citroen zest
– Walnoten
– gedroogde vijgen
– Kiwi
– Aardbei
– Mango

Wil je elke vrijdag een recept in je youtube inbox? Abonneer je dan op mijn kookkanaal en heb altijd een wandelend kookboek in de buurt. Zowel voor student als voor ervaringsdeskundige, voor jong en oud, voor healthfreak of van de gene die niet zo van superfoods houdt. Koken met Sjalot bestaat voor iedereen. Vond je het een leuke video en heb je nu ook zin in yoghurt? Doe dan een duimpje omhoog en deel hem met je vrienden!

Wil je sneakpreviews zien? Zien wat ik de hele week eet op Instagram? Of mijn semi-grappige-grapjes op twitter lezen? En mij nieuwe facebook-pagina!

 

Dit vind je misschien ook leuk

8 reacties

 • Reply
  TodaysLovely
  29 juni 2014 at 15:02

  Het ziet er heerlijk eruit ik ga meteen kijken of ik het ook kan maken!

 • Reply
  Elsbet | La Vie Pure
  29 juni 2014 at 16:21

  Deze video bewaar ik!

 • Reply
  femketje
  29 juni 2014 at 16:35

  oehh deze video moet ik onthouden :D ziet er allemaal delish uit!

 • Reply
  Blogging MiKa by Michelle Kaiser
  29 juni 2014 at 16:41

  Wat een heerlijk vrolijke video. Niet moeilijk, lekker simpel en basic. Wel heel leuk.

 • Reply
  MySimplySpecial
  29 juni 2014 at 16:45

  Ik heb nog nooit sojayoghurt geprobeerd, moet ik toch maar eens doen.

 • Reply
  chucky1012
  29 juni 2014 at 18:08

  Dat ziet er erg goed uit en zo gezond ;-)

 • Reply
  Kiss & Make-up
  30 juni 2014 at 12:54

  Klinkt lekker. En zeker niet te moeilijk!

 • Reply
  justjaxelle
  30 juni 2014 at 21:33

  hmm lekker!

 • Laat een reactie achter