Koken met Sjalot: Witte Chocolade Cheesecake

Door Charlotte: Hoi! Goedemiddag/avond! Net het avondeten achter de kiezen? Over 2 weken ben ik jarig, je verjaardag is hèt moment om je even te laten vertroetelen, te genieten van het leven en van lekker eten. Als er iets is waar je me ’s nachts voor wakker mag maken is het witte chocolade cheesecake. Ik bedacht het volgende plan: ik maak gewoon een filmpje waarin ik uitleg hoe ik witte chocolade cheesecake het lekkerste vindt en dan kunnen jullie die op 11 april allemaal naar mij toe sturen.

 

Ik bedoel, na het filmpje kunnen jullie het allemaal, dat is toch slim? Haha! De ingrediënten staan onder de video! Mocht je de taart hebben gemaakt, stuur je mij dan een foto via twitter of instagram? Goed, deze week een minder gezond recept dan jullie van mij gewend zijn, maar volgende week zal ik iets maken dat alles weer een beetje compenseert! Beloofd!

Een hele fijne week en ik zie jullie volgende week weer!

Oh en hebben jullie je al geabonneerd op mijn kanaal? Daar zou je mij heel erg mee helpen! En als je het leuk vindt kun je je ook abonneren op Instagram(@Charlottevanommen) en Twitter (@Charlottesoph)!

Dit vind je misschien ook leuk

11 reacties

 • Reply
  MySimplySpecial
  30 maart 2014 at 18:12

  Dat lijkt me wel erg lekker!

 • Reply
  Daphne
  30 maart 2014 at 18:25

  Wauw dit ziet er zo delicious uit!

 • Reply
  femketje
  30 maart 2014 at 19:33

  oehh lekkerrrr!

 • Reply
  kellycaresse
  30 maart 2014 at 19:44

  Super leuk filmpje, ik moet deze witte chocolade taart wel proberen want alles wat ik lekker vind zit er in verwerkt mjam! Nu nog een gelegenheid vinden om deze taart voor te maken voordat ik zelf alles opsnoep haha

 • Reply
  Dionne Knooren
  30 maart 2014 at 19:51

  Hmmm dit ziet er heel lekker uit!

 • Reply
  Sanne
  30 maart 2014 at 20:10

  Dit recept ziet er echt super lekker uit zeg! Mmmm! Ik denk dat dit ook heel erg lekker is met blauwe bessen, aangezien ik zelf geen aardbeien mag eten..

 • Reply
  chucky1012
  30 maart 2014 at 20:14

  Dat ziet er zo heerlijk uit ;-)

 • Reply
  Jorien
  30 maart 2014 at 20:24

  Hmmmm cheesecake. Ik heb eens in de zoveel tijd een cheesecake craving, dan krijg ik met geen mogelijkheid uit mijn hoofd dat ik zin heb in cheesecake. En ik denk dat nu een nieuwe periode van cheesecake craving is aangebroken ;)

 • Reply
  Ines
  30 maart 2014 at 21:11

  Oh mijn god dat ziet er zo lekker uit!

 • Reply
  Melissa
  31 maart 2014 at 07:43

  Hé, lijkt mij echt superlekker die witte chocolade cheesecake. En wat grappig, ik zal eens aan je denken op mijn verjaardag want ben namelijk ook jarig op 11 april! Haha ;D

 • Reply
  anothertool
  31 maart 2014 at 10:59

  Binnenkort verjaart mijn meter en ik denk dat zij wel erg blij zal zijn met deze taart!! Je outfit is ook super in dit filmpje btw!

 • Laat een reactie achter