Koken met Sjalot: Hoe maak je zelf verse pasta saus

Door Charlotte: Hee hoi! Bereid je voor op een filmpje waar het water je van in je mond zal lopen! Dit is namelijk de lekkerste pasta saus die je ooit hebt geproefd! Vergeet niet de saus te binden met een beetje maizena, dan wordt hij wat dikker! Door de sappen uit de groentes kan de saus soms wat waterig worden. Als het allemaal wat te snel voor je ging, onder de video staat de beschrijving en wat je allemaal nodig hebt!

Haha, hebben jullie al geturfd hoe vaak ik aan mijn haar zit in deze video!? Degene die het goed raadt krijgt een kus! Over krijgen gesproken, wanneer ik 250 abonnees heb op youtube doe ik een winactie onder alle volgers!

Altijd als eerst op de hoogte zijn van nieuwe kookvideo’s? Abonneer je dan op mijn kanaal! Of volg mij op Instagram(@Charlottevanommen) en Twitter (@Charlottesoph)! En mocht je een verzoekje hebben geef dat dan aan onder de video’s!

Bedankt en tot volgende week!

Dit vind je misschien ook leuk

15 reacties

 • Reply
  sarah
  2 maart 2014 at 18:28

  Dat gedoe met je haren leidt wel een beetje af……

 • Reply
  Sofie
  2 maart 2014 at 18:28

  Wat heerlijk! Ik maak mijn sauzen ook altijd zelf :)

 • Reply
  inspiredbylifee
  2 maart 2014 at 18:33

  Super leuk om te zien en het ziet er lekker uit! Liefs inspiiredbylife

 • Reply
  willemijn
  2 maart 2014 at 18:40

  ziet er goed uit xx

 • Reply
  Kimberley
  2 maart 2014 at 18:52

  Wat een goed idee om zelf saus te maken in de blender, dat ga ik onthouden :)

 • Reply
  martinaa89
  2 maart 2014 at 18:52

  Lekker een verse pastasaus!

 • Reply
  MySimplySpecial
  2 maart 2014 at 18:58

  Lekker zo’n zelfgemaakte saus, dat doen mijn vriend en ik ook altijd!

 • Reply
  Lucinda
  2 maart 2014 at 19:47

  Ik leer steeds meer dat zelfgemaakte dingen veel beter voor je zijn. Zo ook sausjes, veel voedzamer als je het zelf maakt dan simpel uit een zakje of potje. Bedankt voor dit recept.

 • Reply
  Lisanne
  2 maart 2014 at 19:59

  Het recept lijkt me heeerlijk! maar ik vind het persoonlijk een beetje irritant dat je zo veel aan je haar zit en zoveel in de camera kijkt of het wel goed zit etc. misschien een tip voor de volgende keer om dit te beperken :)

 • Reply
  chucky1012
  2 maart 2014 at 20:04

  Hihihi….. je kapsel zit goed en mooi! Een bob. Je ketting is prachtig!
  Het gerecht ziet er heerlijk uit!
  Tot de volgende keer…. ;-)

 • Reply
  FeliciaRDS
  2 maart 2014 at 20:17

  Ziet er heerlijk uit! Ik maak mijn sauzen ook altijd zelf, alleen als ik echt flinke haast heb, dan neem ik gewoon een potje :)

 • Reply
  Mandy
  2 maart 2014 at 20:21

  Wel een duidelijk filmpje! Alleen ik vond het echt heeel vervelend om te zien dat je continue aan je haar zat.

 • Reply
  Jana
  2 maart 2014 at 22:39

  Lijkt me lekker! Misschien alleen minder aan je haar zitten, wordt best vervelend na een tijdje x

 • Reply
  daantje loves to read
  3 maart 2014 at 09:01

  Lekker hoor. Ziet er heerlijk uit.

 • Reply
  mywickedweirdlife
  3 maart 2014 at 09:29

  Super lekker!! maak ook vaak zo mijn pasta en de kanaal straat is idd geweldig!!
  oh doet me denken aan mijn eigen studenten tijd!!

 • Laat een reactie achter