Koken met Sjalot: Gezond Moederdag Ontbijt

Door Charlotte: Hoi iedereen! Wat zo leuk is is dat we allemaal kinderen zijn van een moeder die haar best heeft gedaan iets goeds en moois van ons te maken. Een hele klus! Daarom mag je je moeder best eens bedanken, toch? Ik vind Moederdag een mooi moment daarvoor. Dit kan met een luchtje of een leuke wandeling, maar je kunt ook een lief en gezond ontbijt voor haar maken. Mag je drie keer raden wat ik heb gedaan?

In dit filmpje wil ik je graag inspiratie geven voor een ontbijt. Zo geef ik je 4 tips voor zowel eten als wat decoratie. Gaan jullie nog iets leuks doen met Moederdag? Ik ben heel benieuwd! Onder de video op youtube vind je wat je allemaal nodig hebt om de recepten uit deze video te maken. Daar kun je je ook abonneren als je dat leuk vindt, op deze manier zitten mijn filmpjes meteen in je inbox! Ook kun je je mij daar volgen op Instagram, daar laat ik ook vaak recepten zien van de gerechten die ik die dag heb gegeten! Veel liefs en veel plezier dit weekend!

Bisou, Charlotte

Dit vind je misschien ook leuk

7 reacties

 • Reply
  inspiredbylifee
  9 mei 2014 at 18:27

  Ziet er goed uit

 • Reply
  Anouk
  9 mei 2014 at 18:51

  sory ikkij ze niet heb alleehet erste kookfilmpje gezin en vind dat je deze zelf maken n presenteren de jongedame die dit nu voor jou doet vind ik hier niegod en serieu genoeg vor ga dit zlfdoen dat is veel leuker!! Sorry

 • Reply
  Elsbet | La Vie Pure
  9 mei 2014 at 18:59

  Mmm, ziet er heerlijk uit! Ga ik misschien wel proberen!

 • Reply
  Amelie
  9 mei 2014 at 19:44

  Moeders wil geen ontbijt op bed meer i.v.m. de kruimels en de zooi, vroeger deden we het wel altijd

 • Reply
  Tessa
  9 mei 2014 at 20:58

  mmm het ziet er zo lekker uit! Ik ga mijn moeder een ontbijtje op bed geven, dat vind ze altijd zo heerlijk hihi!

 • Reply
  Anne-Sophie
  9 mei 2014 at 22:36

  Hmmm… Dat ziet er echt lekker uit. Ga zeker wat tips gebruiken voor Moederdag.

 • Reply
  smilingbeauties
  12 mei 2014 at 22:53

  Dat ziet er erg lekker uit! Helaas is mijn moeder niet zo van de ontbijtjes, maar ach, ik mag vast ook wat inspiratie voor mijn eigen ontbijt opdoen hier ;)
  Water met een smaakje moet ik zeker eens maken! Ik drink altijd te weinig, en wie weet kan dit me helpen om meer te drinken op een lekkere manier!

 • Laat een reactie achter