Koken met Sjalot: Courgette Frietjes

Door Charlotte: Vandaag een gezonde snack die je in een kwartiertje op tafel kunt zetten. Toen ik tegen mijn vriend zei dat ik dit ging maken deze week was hij een beetje verbaasd, hij had namelijk niet verwacht dat dit zo lekker zou zijn! Maar geloof mij, dit is lekkerder dan je denkt! De ingrediënten vind je onder de video op youtube! Abonneer je je dan ook meteen op mijn kanaal? Daar zou je mij heel erg mee helpen!

Oh en ik wil jullie nog iets vragen! Ik ben mijn youtube kanaal aan de ene kant begonnen omdat ik van lekker en gezond(er) eten houd. Maar aan de andere kant doe ik dit omdat ik wil oefenen met presenteren! Mijn grootste droom is dan ook het presenteren van het klokhuis of het jeugdjournaal. Deze kans zou ik deze zomer kunnen krijgen door een nieuwsitem op te nemen in zuid-Afrika. Onafhankelijk nieuws voor kinderen is heel belangrijk! Op deze manier ontwikkelen ze een eigen blik op het leven en dat is een van de dingen waar ik veel waarde aan hecht! Ik wil de wereld graag een beetje mooier maken, dit is al heel lang mijn droom. Stemmen jullie voor mijn droom? Dat zou ik echt de bom vinden! Dit is de link waar je kunt stemmen! Het lukt geloof ik alleen via de laptop en computer, maar het is een kleine moeite!

Klik hier om naar de site te gaan! 

Dit vind je misschien ook leuk

10 reacties

 • Reply
  chucky1012
  6 april 2014 at 18:25

  Dit is een makkelijk recept en het is ook snel klaar ;-)
  Goed dat je dit in de oven gebakken had omdat je dit niet gefrituurd had in een friteuse. Daardoor komt er geen olie bij.

 • Reply
  elegantic
  6 april 2014 at 18:43

  Ziet er lekker uit!

 • Reply
  femketje
  6 april 2014 at 18:47

  ziet er goed uit!

 • Reply
  Husna70@live.nl
  6 april 2014 at 19:00

  YUMMMMYY!

 • Reply
  Paola
  6 april 2014 at 20:25

  Dit is niks voor mij! Ik hou namelijk niet van courgette

  • Reply
   koken met Sjalot
   6 april 2014 at 20:50

   Hee Paola, ik houd eigenlijk ook niet zo van courgettes! Maar ik vond dit evht super lekker! Probeer het ook eens:)

 • Reply
  MySimplySpecial
  6 april 2014 at 20:50

  Fijn recept!

 • Reply
  Ines
  7 april 2014 at 00:06

  Ziet er leuk uit om eens te proberen!

 • Reply
  mywickedweirdlife
  7 april 2014 at 07:01

  ziet er lekker uit.

 • Reply
  brenda
  7 april 2014 at 08:25

  Ik frituur ze altijd even hartstikke lekker!

 • Laat een reactie achter