Koken met Sjalot: Back To School Lunchtips!

Door Charlotte: De eerste scholen zijn vandaag alweer begonnen, maar wat eet je nou tussen de middag? Ik hou van gezond eten en dat doe ik dan ook graag tussen de middag! Ik geef je 4 gezonde recepten die je makkelijk als lunch mee kunt nemen naar werk of school. Ik maakte wraps, pannenkoekjes, smoothies en salades, kijk mee!

Voor de wraps heb je nodig:

– Volkorenwraps
– Gerookte kip
– Mango
– Avocado
– Basilicum
– Zongedroogde tomaat
– Feta

Banaan-ei pannenkoekjes:

– Banaan
– Ei
– Kaneel
– Honing
– Aardbeien

Smoothie:

– Sinaasappelsap
– Banaan
– Appel
– Aardbei
Eventueel nog wat superfoods.

Salade:

– Pesto/honing/citroen voor de dressing
– Tomaat
– Komkommer
– Mais
– Gerookte kip
– Feta
– Macaroni

Wil je sneakpreviews zien? Zien wat ik de hele week eet? Of mijn semi-grappige-grapjes op twitter lezen? Volg mij dan op Twitter, Instagram of mijn nieuwe facebook-pagina! Oja, sinds kort heb ik ook een blog!

Dit vind je misschien ook leuk

10 reacties

 • Reply
  Anne Solveig
  18 augustus 2014 at 15:34

  Jaaa leuk! Lekkere dingen!

 • Reply
  beautyforgirls
  18 augustus 2014 at 16:10

  Leuke gerechten. Ziet er lekker uit.
  Liefs, xxxx

 • Reply
  WOMANOUK
  18 augustus 2014 at 16:21

  De banaan-ei pannenkoeken zijn echt m’n lievelings voor als ik wat meer tijd heb ’s ochtends! :)

 • Reply
  Dionne Knooren
  18 augustus 2014 at 16:26

  Die wraps lijken mij lekker

 • Reply
  Elsbet | La Vie Pure
  18 augustus 2014 at 16:34

  Yeey, dit bewaar ik!

 • Reply
  Tessa
  18 augustus 2014 at 19:20

  Mmm heerlijk! Ik vind die banaan ei pannekoekjes zo heerlijk!
  Liefs, Tessa

 • Reply
  MySimplySpecial
  18 augustus 2014 at 21:03

  Leuke ideetjes!

 • Reply
  Danielle Springer
  18 augustus 2014 at 21:22

  Wat een leuke spontane meid is Charlotte! Erg leuk filmpje is het geworden! Die smoothie ga ik denk ik wel maken en meenemen naar school. Die pannenkoekjes zijn trouwens enorm lekker en ik snap niet dat het gezond is. Vaak zijn de hele lekkere dingen ongezond, haha.

 • Reply
  artisticstateofmind
  18 augustus 2014 at 22:15

  Klinkt lekker!

 • Reply
  chucky1012
  19 augustus 2014 at 08:52

  Handige en heerlijke tips ;-)

 • Laat een reactie achter