KOH Colour Booster

Van de week ontving ik mijn pakketje van Zalando wat jullie natuurlijk kennen als een grote online schoenen winkel. Maar ze verkopen er ook make-up! Ik stond echt versteld hoeveel ze hadden en ze verkopen ook echt prachtige producten van luxe merken. Mijn hartje ging zeker sneller kloppen toen ik dit allemaal zag! Ik had al een tijdje de Colour Booster van KOH op het oog had en die verkochten ze hier! Ik twijfelde niet lang en bestelde met hem meteen.

Jullie zullen nu vast wel denken, wat is nou precies een Colour Booster. Ik zal het even snel uitleggen, de KOH Colour Booster zorgt ervoor dat je nagellak weer helemaal als nieuw is. Meestal als je de nagellak een dag op hebt zijn er allemaal deukjes en krasjes ingekomen en is de kleur niet meer optimaal. Erg zonde natuurlijk, als je een laagje Colour Booster aanbrengt keert de oorspronkelijke kleur weer terug en verdwijnen alle deukjes en krasjes en laat de nagellak weer glanzen.

Toen ik mijn Zalando pakketje ontving en open maakte was ik echt blij verrast  hoe mooi de KOH Colour Booster verpakt zat. Kijk eventjes mee naar de prachtige foto’s. Dit is echt het gevoel van luxe niet waar?

De KOH Colour Booster zit dus erg mooi verpakt. Het flesje  zelf bevat 10 ml. Dat is behoorlijk wat en je hebt voor elke nagel maar een klein beetje nodig dus je doet er echt heel erg lang mee. Het heeft een fijn kwastje waarmee je makkelijk de lak kan aanbrengen op de nagels, wat ik zelf een groot pluspunt vind!

Op de foto’s kan je niet echt goed het verschil zien maar in het echt wel. Als je goed let op het licht inval op de nagels is die van de nagels met helemaal glad en zonder glanzen ze niet zo hard en zijn geen strakke licht lijnen te zien maar nogal ongelijk. Het werkt dus echt heel erg goed, en de kleur komt echt weer helemaal terug. Echt een must-have dit dus als je veel nagellak draagt.

Als je dus even snel je nagellak wilt fixen is dit echt een geweldig product, door de handige verpakking kan je het ook makkelijk overal mee naar toe nemen. Het is echt een aanrader!

Je kan de KOH nagellak booster kopen voor € 21,95 op Zalando.nl

Dit vind je misschien ook leuk

4 reacties

 • Reply
  Silva
  27 februari 2011 at 10:58

  Klinkt als een leuk product, maar voor 22 euro hoef ik hem niet zo nodig :P

 • Reply
  silke
  27 februari 2011 at 11:14

  Haha ja ik heb ook al snel wat anders op mijn nagels (als ik tijd heb)
  en voor 21,95.. dat is mij echt wat te duur. Zit wel erg mooi verpakt ;D

 • Reply
  Milou
  27 februari 2011 at 11:47

  Wat handig! Wist helemaal niet dat het bestond. Die verpakking van Koh is altijd zo mooi!

 • Reply
  Marjolein
  27 februari 2011 at 12:00

  Klinkt echt goed :D En superhandig!

 • Laat een reactie achter