Kneipp Zacht Geurende Douche Foams

 photo Kneipp-Douche-Foam_zps6c011b15.png

Ik ben echt gek op douche foams, ik heb er heel wat in de kast staan en gebruik ze altijd met heel veel plezier. Het is voor mij echt even een geniet en relax momentje onder de douche met een goede douche foam. Jullie zijn vast al wel bekend met de heerlijke aromatische producten van Kneipp. Vandaag laat ik jullie deze twee nieuwe zacht geurende foams zien! En ze zijn lekker, dat kan ik je al wel vast vertellen!

 photo Kneipp-Douche-Foam3_zps035c2210.png

Een moment van rust en balans, wie wil dat nou niet. Even een momentje voor jou alleen en puur genieten. Dat vind Kneipp ontzettend belangrijk en ik eigenlijk ook. Onder de douche of in bad kan ik totaal ontspannen en tot mezelf komen. En een goed product kan me daar zeker bij helpen, zo ook deze nieuwe douche foams van Kneipp in patchouli en vijgenmelk met arganolie.

 photo Kneipp-Douche-Foam2_zps6f761261.png

Bij Kneipp blijft het niet onopgemerkt en misschien bij jullie ook niet. Er is steeds meer vraag naar luxe verwennerij onder de douche. Steeds meer verpakkingen met gewone zeep worden vervangen door foams of andere heerlijke geuren en structuren. Een gewone zeep geeft je niet even dat speciale momentje onder de douche, we willen allemaal die luxe en verwennerij hebben! Kneipp lanceerde kort geleden al de lavendel en mint-eucalyptus foams, maar er was ook behoefte aan een wat subtielere geur. En daar zijn ze dan de patchouli en vijgenmelk met arganolie foams!

 photo Kneipp-Douche-Foam4_zps7d14e7d4.png

Kneipp heeft altijd een paar standpunten centraal staan die je altijd in het groene gedeelte achterop de verpakking kan terug vinden. Er zitten geen conserveringsmiddelen in zoals parabenen en geen minerale oliën. Er zitten wel heerlijke natuurlijk verzorgende verstoffen in en heel veel oliën zoals de ingrediëntenlijst aangeeft. Het is dermatologisch getest en niet op dieren en voldoet aan de Europese cosmeticarichtlijnen. Klinkt goed niet waar?

 photo Kneipp-Douche-Foam8_zpsce0e18af.png

De foams zitten eigenlijk in een vrij standaard verpakking die we kennen van foams, eigenlijk een soort van grote deodorant bus. De verpakking bevat 200 ml waar je zeker een paar weken mee vooruit kunt. Maar ik vind altijd wel dat een foam minder zuinig is dan een gewone fles, maar dat is natuurlijk mijn mening en stiekem moet ik ook toegeven dat ik hier ook altijd wel flink wat van gebruik.

 photo Kneipp-Douche-Foam9_zpsbaafd6a0.png

De dop heeft een handige spuitmond waar je heel gemakkelijk en snel het product uit krijgt.

 photo Kneipp-Douche-Foam10_zps2b443eb8.png

Wat me meteen opvalt als ik de foam uit de verpakking krijg is dat het meteen een heerlijke en dikke foam is. Normaal is het eerst een soort gel dat zich op je hand veranderd in foam maar wat ook niet echt dikkig is. Deze wel en dat geeft echt een heerlijk gevoel. Ook als ik mijn lichaam ermee insmeer is de foam niet meteen weg maar blijft het echt een foam tot dat er teveel water bij komt natuurlijk. Ja, dit is voor mij echt pure verwennerij.

 photo Kneipp-Douche-Foam5_zps16fa2c20.png

Kneipp Douche Foam Vijgenmelk & Arganolie

De Kneipp vijgenmelk en arganolie is een vrij nieuwe geur in hun assortiment maar nu al een groot succes, vandaar dat ze zo snel met een heerlijke foam van deze geur uitkomen. De intens voedende formule met onder andere arganolie en vijgenmelk laat je huid heerlijk zacht aanvoelen én ruiken.

 photo Kneipp-Douche-Foam6_zps6a92d6e8.png

Kneipp Douche Foam Patchouli

Deze foam combineert heerlijke luxe met verwennerij onder de douche. Zelf vind ik hem echt heerlijk ruiken zonder echt aanwezig te zijn en daar kan ik van genieten. Door de heerlijk romige schuim en een zoete licht kruidige geur ben je even helemaal zen onder de douche.

 photo Kneipp-Douche-Foam1_zps338c1c76.png

De twee nieuwe Kneipp zacht geurende douche foams zijn vanaf augustus te koop bij de drogisterijen voor € 6,99 per stuk. Ik denk dat veel fans van Kneipp en douche foams hier erg gelukkig van worden!

Deze producten heb ik ontvangen ter review

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

16 reacties

 • Reply
  chucky1012
  2 augustus 2014 at 07:06

  Zo, dat klinkt goed ;-)
  Ik ken ze niet en zal snel kopen.

  Mooie dag Xoxo

 • Reply
  Beautydagboek
  2 augustus 2014 at 07:10

  Ik vind foams heerlijk! Ze zijn inderdaad niet zo zuinig, maar bij dit soort producten ga ik lekker voor luxe. De vijgenmelk en arganolie geur lijkt me het lekkerste.

 • Reply
  Tessa
  2 augustus 2014 at 08:05

  Deze zijn zo heerlijk! Mijn vader is dol op kneipp dus het staat altijd in de douche en dan gebruik ik het lekker mee!
  Liefs, Tessa

 • Reply
  MySimplySpecial
  2 augustus 2014 at 08:20

  Foams blijven erg lekker voor onder de douche!

 • Reply
  Beau
  2 augustus 2014 at 08:22

  Ik denk dat ik de vijgenmelk en arganolie het lekkerste vind!

 • Reply
  femketje
  2 augustus 2014 at 08:32

  Love zulk soort foamy producten!

 • Reply
  Dagmar Valerie (ByDagmarValerie)
  2 augustus 2014 at 09:55

  Wauw sounds good!Ik zou echt niet kunnen kiezen tussen de geuren, maar het klinkt heel erg fijn!

 • Reply
  pinkpurplebeauty
  2 augustus 2014 at 10:26

  Foams zijn zo geweldig!Deze klinken ook erg fijn!

 • Reply
  mandybosnails
  2 augustus 2014 at 10:32

  Ik heb de vijgenmelk/arganolie body creme al een poosje en die is heeeerlijk. Dus de douchefoam is een mooie aanvulling hierop. ;-)

  • Reply
   Danielle
   3 augustus 2014 at 12:22

   Oh, die bodycreme heb ik ook in gebruik en is zo lekker!

 • Reply
  Kirsten
  2 augustus 2014 at 12:02

  Ik vind douche foams altijd heel erg fijn om te gebruiken onder de douche. Ben benieuwd naar deze van Kneipp.

 • Reply
  mywickedweirdlife
  2 augustus 2014 at 12:38

  ze lijken me echt heerlijk en de geuren van kneipp zijn zoiezo lekker, daarnaast zijn ze ook nog goed betaalbaar! ik ga ze snel proberen!

 • Reply
  Elsbet | La Vie Pure
  2 augustus 2014 at 13:53

  Schuimende douchegels zijn altijd fijn! <3

 • Reply
  Anne Solveig
  2 augustus 2014 at 14:15

  Ik ben echt dol op douchefoam! Lijkt me echt fijn! <3

 • Reply
  Kaylani
  6 augustus 2014 at 13:52

  Klinkt als een pure verwensessie!

 • Reply
  smilingbeauties
  7 augustus 2014 at 22:36

  Ik ben erg benieuwd naar de variant met vijgenmelk. Die geur is heerlijk!

 • Laat een reactie achter