Zoek
Sluit dit zoekvak.

Kneipp Spray Body Lotion

Kneipp Spray Body Lotion

Het is zomer en dan smeer ik mij regelmatig in met een bodylotion omdat ik me er dan meer van bewust ben dat ik een droge huid heb. Normaal stop ik die altijd onder kleding weg (of heb ik geen droge huid) maar met dit lekkere weer zie ik toch echt dat mijn huid extra verzorging nodig heeft. Ik heb geen extreem droge huid dus daarom is een body lotion voor mijn voldoende. Met dit weer vind ik een body lotion die snel intrekt vooral erg prettig en dat beloven deze body lotion spays van Kneipp te doen!

Kneipp Spray Body Lotion

Kneipp is niet het eerste merk dat met een body lotion spray op de markt komt, volgens mij begon het allemaal een paar jaar geleden met Vaseline. Een uitvinding waar ik trouwens heel erg blij mee was want voor mij was dit echt een super fijne manier van body lotion aanbrengen. Je sprayt een dun laagje over de huid heen, smeert het uit en daarna is het ingetrokken. Ook Kneipp belooft dat met deze handige body lotion sprays die er in twee varianten zijn.

Kneipp Spray Body Lotion

Kneipp heeft natuurlijk een paar fijne ‘regels’ wat betreft hun producten en die zijn hierbij ook van kracht. De producten bevatten namelijk geen conserveringsmiddelen, paraffine, siliconen en minerale oliën. En natuurlijk zijn de producten ook niet op dieren getest.

Kneipp Spray Body Lotion

Kneipp Spray Body Lotion Silky Secret 200 ml – € 8,99

Kneipp belooft een zachte huid in een paar seconden te geven en dat is ook waar. Je sprayt de body lotion op de huid smeert het even in en mijn huid voelt meteen een stuk zachter. De body lotions bevatten verschillende oliën en onder andere shea butter dat de huid goed verzorgd.

Aanbrengen is heel gemakkelijk, je sprayt het op de huid vanaf een afstand van 15 cm en daarna smeer je het uit. Wel zal ik aanraden dit buiten te doen of op een badmat want je sprayt er sowieso wat naast en daarna wordt de vloer spekglad. Of leg er even een handdoek onder en veeg het daarna schoon. Zelf vind ik de Silky Secret geur echt geweldig en gebruik deze variant dan ook heel erg graag. Extra verfrissend is het nu om hem in de koelkast te leggen voor gebruik, heerlijk na zo een warme dag.

Kneipp Spray Body Lotion

Kneipp Spray Body Lotion Patchouli 200 ml – € 8,99

Heel veel meer over deze variant hoef ik eigenlijk niet te vertellen alleen dat de geur natuurlijk anders is. Hou je niet zo van de frisse en neutrale geur van Silky Secret dan is misschien de Patchouli variant iets voor jou. Persoonlijk vind ik hem iets minder lekker ruiken maar het zal vast een populaire geur zijn anders brengt Kneipp hem niet in een spray body lotion uit.

Kneipp Spray Body Lotion

De spray heeft een fijne nevel en ook niet een heel groot bereik. Dat is wel prettig want zo blijft het naast de huid sprayen beperkt. Hierbij heb ik hem denk ik net iets de dicht op de huid gehouden dus het gebied zal normaal wat groter zijn. Als je hem in een bewegende beweging aanbrengt dan is het een mooi dun laagje wat over de huid heen komt en die je makkelijk kan uitsmeren. De body lotion trekt ontzettend snel in en voelt daarna totaal niet plakkerig of wat dan ook aan, ideaal!

Kneipp Spray Body Lotion

Ik vind de Kneipp Spray Body Lotion echt een summer musthave en ze gaan dan ook zeker met mij mee op vakantie (wanneer ik dit typ is het voor mijn vakantie’s). Het hydrateert mijn huid goed en voelt vooral erg prettig aan. De Kneipp Spray Body Lotion is te koop bij verschillende drogisterijen en online.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

8 reacties

  1. Misschien een tipje, ik heb zelf zo’n spray lotion van vaseline en ik spray het altijd in mijn hand en dan smeer ik het uit. Op deze manier spray je er niet zoveel naast

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *