Search
Close this search box.

Kneipp: iedere dag natuurlijk zacht

 photo Kneippbad_zpsd1cd9880.png

Kneipp heeft een aantal nieuwe producten waarvan je huid iedere dag heerlijk zacht van moet gaan worden. De producten zijn voor onder de douche en natuurlijk voor in bad. De geuren die er zijn, zijn amandelmelk en vijgenmelk. Beiden verrijkt met een heerlijke olie zoals argan- en amandelolie. Ik kon niet wachten om deze producten te testen dus nam een lekker bad!

 photo Kneippbad1_zps20213ac6.png

De nieuwe verzorgingsproducten die een combinatie van crème en olie hebben, wil Kneipp zich nog meer gaan richten op de zachtheid van de huid. De crèmes voor douche en bad hebben een voedende wering door hun natuurlijke oliën. Zo heb je elke dag een perfect gehydrateerde huid en een ontspanningsmoment voor jezelf door deze heerlijke zachte en milde geuren.

Er zijn twee varianten te koop:
– Crème douche en een crème bad met amandelmelk en amandelolie
– Crème douche en een crème bad met vijgenmelk en arganolie

 photo Kneippbad2_zpsbf6a5a38.png

De combinatie van een verzachtende amandelmelk in de crème douche en bad zorgt voor een volle en romige structuur die heerlijk is voor de huid. Die voor in de douche is lekker dik en voedend.

 photo Kneippbad3_zpsd224b066.png

De crème douche producten bevatten geen conserveringsmiddelen zoals bijvoorbeeld parabenen, zonder minerale oliën, zeepvrij, met natuurlijk verzorgende werkstoffen, het is helemaal dermatologisch getest en Kneipp test niet op dieren. Voor de rest zien de ingrediënten er bij beide producten bijna hetzelfde uit behalve natuurlijk de producten die er extra aan toe zijn gevoegd wat de voorkant van de verpakking zegt.

 photo Kneippbad4_zps54e6a830.png

De crème de bain is een stuk dunner van structuur en lekker romig. In het bad voel je meteen dat het voedend en zacht voor de huid is, je lichaam voelt heerlijk zacht aan. Als je meteen wat in het bad doet en de kraan laat stromen komt er een heerlijk bed van schuim je tegemoet zonder dat het je huid uitdroogt. Normaal heb ik na een bad altijd een trekkerig en droog gevoel aan mijn huid maar met deze producten totaal niet. De geur is subtiel maar zeker erg aangenaam.

 photo Kneippbad5_zps0580f931.png

Eigenlijk is deze verpakking een beetje hetzelfde als de andere zeep verpakken. Wel mag je dit product niet drinken en daarom is er Bitrex aan toegevoegd, zodat het bitter smaakt en je het wel laat om wat naar binnen te werken.

 photo Kneippbad6_zpse3c99ebe.png

De verpakkingen hebben een handige dop waar makkelijk het product uit kan. De bad producten hebben een grote opening, waar ik in het begin een beetje bang voor was. Maar hij laat heel subtiel en gedosseerd er wat van het product uit komen, heel handig dus.

 photo Kneippbad7_zps76609d30.png

Ik vind de producten echt heerlijk en sta er graag mee in de douche en lig er graag mee in bad. Ze drogen mijn huid totaal niet uit maar verzorgen het juist heel goed. De subtiele geuren zijn prettig en voor iedereen eigenlijk bruikbaar. De producten liggen vanaf nu in de winkels bij onder andere de drogisterijen. Voor de crème douche betaal je € 5,49 en de crème de bain € 9,49.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

24 reacties

  1. Ik heb helaas geen bad, dus geen fijn Kneippbadje voor mij! Maar de doucheproducten klinken ook lekker. :)

  2. Hahaha grappig dat ze er een bitter smaakje aan toevoegen om te voorkomen dat je je bad water drinkt. Het lijkt me heerlijk voor in bad.

  3. Ik heb het al een aantal weken in huis: vriendlief werkt bij Kneipp en het personeel krijgt altijd de nieuwe producten voor het in de winkel ligt en ze zijn superlekker! Mijn favoriet is die met de vijgenmelk: lekkere geur en zachte huid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *