Zoek
Sluit dit zoekvak.

Kneipp Doucheolie Amandel-Argan

Arganolie is het nieuwe verzorgingsproduct. Elk merk komt wel met een product uit waar arganolie in verwerkt zit, dat is natuurlijk logisch want arganolie is ontzettend voedend voor de huid. Daarom is het niet zo gek dat een verzoringsmerk als Kneipp met een doucheolie uit komt met amandel- en arganolie.

Een doucheolie kan ik nu zeker wel gebruiken. Het weer is koud en guur en daar heeft mijn huid natuurlijk last van. Het wordt trekkerig en droog, dat vraagt om een goede verzorging. Gewone zepen kunnen de huid juist nog meer uitdrogen onder de douche maar een doucheolie natuurlijk niet, deze voed de huis juist extra goed!

Deze heerlijke doucheolie bevat maar liefst 70% natuurlijke oliën en géén minerale oliën, mooi meegenomen toch?

Even een paar punten over deze heerlijke doucheolie op een rijtje:

– Bevat 70% natuurlijke oliën (amandel, argan, zonnebloem)
– Voedt, verzorgt, hydrateert en herstelt de huid
– Heeft en subtiele geur
– Geen conserveringsmiddelen, kleurstoffen en minerale oliën
– Zeepvrij
– Kneipp is dierproef vrij

Zie je de heerlijke ingrediënten, hij zit echt bomvol met heerlijke verzorgende oliën! Jammer is wel dat de argan- en amandelolie wat verder in het lijstje staan.

Dan de doucheolie zelf. De olie voelt best wel dikkig aan en onder de douche zorgt het voor een heel subtiel schuimlaagje op je lichaam. De geur van de doucheolie is subtiel kruidig, maar ik vind het echt heerlijk naar Amandel ruiken. Je smeert je huid er heel gemakkelijk mee in en na het afspoelen voelt de huid heerlijk zacht en gevoed aan. Na het douchen en het afdrogen van mijn lichaam stond ik echt verbaasd van de gladheid, kon goed het verschil merken met de delen van mijn lichaam waar ik die olie niet gebruikt had.

Ik en mijn huid zijn echt super blij met deze doucheolie met argan en amandel. Mijn huid is heerlijk zacht en ruikt ook nog eens verrukkelijk. De doucheolie is al vanaf begin december te koop voor € 5,49 en te koop bij de drogisterijen!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

28 reacties

  1. Deze heb ik thuis ook, en aaaah heerlijk! Ik ben er echt goed over te spreken en raad hem echt aan, het is een hele fijne doucheolie. Echt een goede aanrader is dit, heel fijn product!

  2. Ik heb deze ook, maar nog niet geprobeerd! Klinkt in ieder geval goed. Vooral in de harde winter lijkt ‘ie me fijn, dan heb ik namelijk zo’n droge huid!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *