Zoek
Sluit dit zoekvak.

Kneipp Cosy Moment Body Lotion, Crème Bad & Douche

Kneipp Cozy Moment Body Lotion, Crème Bad Douche

Het is buiten ijskoud en dan vind ik het wel zo lekker mijn binnen lekker warm te verwennen. Ik vind het heerlijk om een stomend hete douche te nemen en mijzelf dan te pamperen met een lekkere douchegel met een fijne warme geur. Kneipp heeft een nieuwe geurlijn, Cosy Moment die ik echt heerlijk vind en perfect bij deze tijd van het jaar past.

Kneipp Cozy Moment Body Lotion, Crème Bad Douche

In de winter wil je jezelf graag verwennen met een lekkere warme geur. Kneipp lanceerde speciaal voor de winter deze Cosy Moment collectie met daarin een douche crème, body lotion, badschuim en een geurkaars (niet op de foto). De Cosy Moment lijn heeft de geur van macadamia, steranijs en een vleugje sinaasappel. Ik zelf vind het echt heerlijk ruiken en ben dan ook groot fan van deze producten.

Kneipp Cozy Moment Body Lotion, Crème Bad Douche

Kneipp Cosy Moment Crème Bad – € 9,49

Dit badschuim is een heerlijk romig en schuimend product met verzorgende ingrediënten. Het is dat wij helaas meer geen bad hebben, maar anders had ik het wel geweten en de hele tijd met dit badschuim in bad gelegen, het ruikt zo lekker!

Kneipp Cozy Moment Body Lotion, Crème Bad Douche

Kneipp Cosy Moment Body Lotion – € 9,49

Deze body lotion is onder andere verrijkt met macadamiamelk die de huid langdurig hydrateert en de beschermlaag van de huid herstelt. Naast macadamiamelk bevat het ook nog verzorgende vitamine E, sheabutter en huidkalmerende panthenol die zorgt voor een soepele huid. De body lotion heeft een romige en zachte textuur die makkelijk uitsmeert en geleidelijk intrekt.

Kneipp Cozy Moment Body Lotion, Crème Bad Douche

Kneipp Cosy Moment Crème Douche – € 5,99

Dit is echt mijn favoriete product uit de collectie, pure verwennerij voor onder de douche omdat hij zo lekker ruikt! De crème douche heeft ook macadamiamelk waardoor het ook de huid hydrateert tot wel 24 uur lang.

Kneipp Cozy Moment Body Lotion, Crème Bad Douche

Echt, je moet deze producten even in de winkel ruiken, ze ruiken namelijk echt vet lekker. De Kneipp producten vind ik wel wat aan de prijs, maar gelukkig zijn ze vaak goed in de aanbieding. De Kneipp Cosy Moment collectie is onder andere bij de drogisterijen en bol.com te koop.

Dit artikel bevat gekregen producten – uitleg

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

10 reacties

  1. Deze geurkaars heb ik gehad en is zo ontzettend lekker. Vaak vind ik geurkaarsen net niet goed sterk genoeg ruiken, maar bij deze is de geur wel erg lekker en goed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *