Kneipp Body Mousse Patchouli & Morning Kiss

Kneipp Body Mousse Patchouli & Morning Kiss

We kennen allemaal de douche foam voor onder de douche om je lekker mee te wassen. Maar Kneipp heeft iets nieuws, iets wat ik nog niet eerder gehad zien. Een body lotion in de vorm van een mousse! Kijk, dat wekt meteen mijn interesse, want ik ben namelijk gek op mousse! Maar, is dat wel fijn om te gebruiken als een body lotion? Ik ben sceptisch en enthousiast tegelijk over dit product. Laat ik jullie maar snel meer vertellen.

Kneipp Body Mousse Patchouli & Morning Kiss

Na natuurlijk het succes van de douche foams introduceert Kneipp een heel nieuw product voor de dagelijkse huidverzorging: Kneipp Body Mousse. Het is een lichte, luchtige mousse met heerlijk verzorgende natuurlijke ingrediënten. Dit product is ideaal om een zachte en verzorgde huid binnen een handomdraai te krijgen. De mousse ruikt heerlijk, trekt lekker snel in en geeft geen plakkerig gevoel, tenminste dat is wat het belooft.

Kneipp Body Mousse Patchouli & Morning Kiss

Op dit moment komt Kneipp met twee verschillende geuren op de markt, Patchouli en Morning Kiss. De Patchouli geur is voor rust en balans en de Morning Kiss is het tegenovergestelde, juist voor de dag energiek te beginnen. Beide geuren vind ik trouwens super lekker! Maar nu voor de zomer is de Morning Kiss toch wel mijn favoriet.

Kneipp Body Mousse Patchouli & Morning Kiss

Kneipp Body mousse Patchouli

Kneipp Patchouli Body Mousse bevat rijke Sheabutter voor een intens voedend en verzorgend effect op de huid. De verfijnde geurbeleving van toegevoegde patchouli-olie biedt een heerlijk moment van rust en balans.

Kneipp Body mousse Morning Kiss

De zachte geur van de Oranjebloesem en de natuurlijk voedende Jojobaolie van Kneipp Morning Kiss Body Mousse zorgen voor een bijzonder verwenmoment voor de huid en een opgewekt humeur aan het begin van de dag.

Kneipp Body Mousse Patchouli & Morning Kiss

Kneipp staat al jaar en dag voor natuurlijke en goede producten. Zo bevatten de producten natuurlijk verzorgende werkstoffen. De producten bevatten geen conserveringsmiddelen, paraffine, siliconen en minerale oliën. En het wordt natuurlijk niet getest op dieren.

Kneipp Body Mousse Patchouli & Morning Kiss

Kneipp Body Mousse Patchouli & Morning Kiss

Boven vind je de ingredienten van de Patchouli variant en onder de ingredienten van de Morning Kiss variant. Zoals je ziet zitten deze mousse body lotions vol met verzorgende ingredienten zoals glycerine, heel veel oliën, shea butter en ga zo maar door. Het zijn op papier dus fijne producten.

Kneipp Body Mousse Patchouli & Morning Kiss

Maar dan ben ik natuurlijk heel benieuwd hoe dit gaat werken op de droge huid als een body lotion in plaats van een zeep. Ik ben echt gek op foams dus gebruik het altijd rijkelijk. Dit is dan ook meteen mijn grote fout in het begin. Ik doe dit op mijn hand voor de foto’s en al snel blijkt dat het bij het uit smeren veel te veel is voor mijn been. Dit is rijkelijk genoeg voor twee benen, oeps! Maar voor de rest is het een heerlijk ruikend en stevig schuim. Precies van dezelfde structuur als een foam voor onder de douche van Kneipp.

Kneipp Body Mousse Patchouli & Morning Kiss

Uitsmeren gaat heel simpel! Alleen omdat de mousse natuurlijk wat groter van massa is dan een gewone body lotion gaat het overal zitten.

Kneipp Body Mousse Patchouli & Morning Kiss

Tijdens het uitsmeren wordt de huid eerst ook helemaal wit en daarna verdwijnt en schuim en neemt de huid het product op en laat het geen enkele waas of laag achter. Ik was blij verrast want mijn benen en armen voelen super zacht aan en totaal niet plakkerig of vettig – wat ik stiekem wel had verwacht – aan. Ik sta er echt van te kijken, wat een leuke en fijne producten zijn dit!

Kneipp Body Mousse Patchouli & Morning Kiss

Ik ben echt enthousiast! Ik was al gek op mousse voor onder de douche, maar nu ben ik ook fan van mousse na de douche! De geuren zijn erg prettig en het werkt gewoon als een tierelier, helemaal fijn vind ik ze nu in de zomer. Ze zijn voedend, maar denk ik niet extreem voedend voor in de winter. Dat maakt het voor mij echt een summer musthave! De Kneipp Body Mousse is vanaf 20 juni verkrijgbaar bij diverse drogisten en webshops te koop in de twee geuren Morning Kiss en Patchouli voor € 9,99 per 200 ml.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

11 reacties

 • Reply
  chucky1012
  11 juni 2016 at 06:35

  Klinkt erg goed!
  Ben er zelf nu zeer benieuwd naar en moet het eens kopen.

  Xoxo

 • Reply
  Mariëlle
  11 juni 2016 at 10:38

  Het ziet er heerlijk uit zeg, leuke verpakkingen ook!

 • Reply
  Edith Sofia
  11 juni 2016 at 11:06

  Oeh, lijken me erg fijn en leuke foto’s!

 • Reply
  Loes | Gewoon iets met Loes
  11 juni 2016 at 12:58

  Mmmhh!! Klinkt lekker! Ik ben hier erg benieuwd naar!

 • Reply
  Melissa
  11 juni 2016 at 13:03

  Oh dit vind ik zo leuk bedacht! Ik wil ze heel graag testen! Ik ben zoiezo dol op Kneipp. Mooie foto’s weer!

 • Reply
  Astrid
  11 juni 2016 at 15:06

  Klinkt heel fijn! Ben benieuwd naar de geuren. Kneip heeft meestal heel lekker ruikende spulletjes.

 • Reply
  Lys
  11 juni 2016 at 17:36

  Yes, patchouli! Mijn lievelingsgeur van Kneipp dus ik ben hier super benieuwd naar!

 • Reply
  femketje
  11 juni 2016 at 18:23

  ik hou zelf wel van zulk soort producten :D

 • Reply
  Elsbet | La Vie Pure
  11 juni 2016 at 23:30

  Klinkt supergoed dit! Kneipp is zo’n fijn merk!

 • Reply
  Varenka W
  12 juni 2016 at 01:33

  Wat een leuke review
  Ik wil deze nu zo graag uit proberen
  Vooral de patchouli lijkt me lekker

 • Reply
  Florence Vlogt
  12 juni 2016 at 14:41

  Kneipp zet op hub verpakking dat dierproeven in de EU verboden zijn, dat ik ook zo, maar daar is niet mee gezegd dat hun producten dierproefvrij zijn. De producten worden namelijk ook in China verkocht en wanneer een merk in China wil verkopen MOET het voor de Chinese wetgeving op dieren zijn getest.
  Liefs xx

 • Laat een reactie achter