Zoek
Sluit dit zoekvak.

Kneipp Body Crème met vijgenmelk en arganolie

 photo Kneipp7_zps51d9a6c7.png

Een tijdje geleden zagen jullie al een update over de nieuwe Kneipp bad en douche producten voorbij komen. Nu is deze lijn ook verrijkt met een heerlijke body crème, die je lekker na het douchen en badderen kan gebruiken. Ik was al fan van de bad en douche producten uit deze lijn omdat ze zo ontzettend lekker ruiken, en nu komt er dus een lekkere body crème bij.

 photo Kneipp3_zpse335dfcd.png

De Kneipp body crème is een combinatie van hydraterende en voedende natuurlijke ingredienten zoals amandelolie, arganolie, amandelmelk en amandelolie. Het voedt en hydrateert de huid nog intenser dan een body lotion en bezorgt je een uniek momentje voor jezelf door de heerlijk geur.

 photo Kneipp1_zps8ee582c9.png

De body crème is er in twee varianten de vijgenmelk met arganolie en de milde amandelmelk met amandelolie. Ik heb hier de vijgenmelk met arganolie die echt een heerlijke geur heeft maar niet te. Het zit zeker niet de geur van bijvoorbeeld je parfum in de weg. Het heeft een heerlijke subtiele geur op de huid die niet te aanwezig is maar je hem wel ruikt als je aan de huid snuffelt.

 photo Kneipp2_zps4fe00d39.png

De ingrediënten zien er goed uit. De body crème heeft veel voedende ingrediënten en geen vervelende ingrediënten. Wel zit er aardig wat parfum in, maar zelf heb ik daar geen problemen mee.

 photo Kneipp4_zps6e7639df.png

De body crème is geschikt voor elk huidtype en brengt makkelijk aan. Het is een beetje de middenweg van een body lotion en een body butter qua structuur. De crème trekt langzaam in maar zorgt niet voor een pakkerige laag op de huid zodat je niet gemakkelijk je broek kan aandoen, gelukkig. Omdat het een intensieve body crème is kan het ook goed plaatselijk op droge plekjes worden gebruikt.

 photo Kneipp5_zps2a2b4ec3.png

Wisten jullie trouwens dat Kneipp vrij is van parabenen, zeep, conserveringsmiddelen, kleurstoffen en minerale oliën. Hierdoor is de kans klein dat de huid geirriteerd op deze producten van Kneipp reageert.

 photo Kneipp6_zpsbd40019f.png

De crème brengt fijn aan op de huid en trekt voor je gevoel snel in omdat het geen vettige laag achterlaat. Maar hij trekt dus langzaam in de huid en geeft 24 uur lang hydratatie.

 photo Kneipp_zpsceb62b6a.png

De Kneipp body crème is vanaf nu bij de drogisterijen te koop voor € 9,49 en daar krijg je een lekker grote pot van 200 ml voor.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

20 reacties

  1. Ziet er inderdaad lekker uit. Maar… Van een merk zoals Kneipp had ik niet verwacht dat ze aan deze belachelijke verkooptrucs zouden meewerken. Meer parfum dan arganolie, lol!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *