Kneipp Beauty Geheim

 photo Kneipp Beautygeheim_zps7r2cb1f0.png

Wij vrouwen willen verwend worden, lekker in de watten gelegd. Alleen dat gaat helaas niet altijd vanzelf. Je vriend heeft er niet altijd zin in, een bad zonder een lekker product is ook niet echt wat en een butler die je lekkere drankjes komt brengen hebben we ook niet allemaal. Maar gelukkig kunnen we het ons wel gemakkelijk maken, dankzij Kneip Beauty Geheim producten. Een premium verzorgingslijn met verzorgende oliën en een luxe geur. We leggen onszelf wel in de watten.

 photo Kneipp Beautygeheim2_zpsn9sd6h7w.png

Het merk Kneipp kennen we allemaal wel. Het staat bekend om zijn heerlijke en luxe producten voor onder de douche, in bad of voor de verzorging van de huid. Jezelf verwennen is wel een beetje het doel van Kneipp en dat moet nu helemaal gaan lukken met deze nieuwe lijn. De Kneipp Beauty Geheim producten hebben een unieke combinatie van vier bijzondere natuurlijke oliën; argan-, marula-, wonderboom- en olijfolie. Deze oliën zijn rijk aan vitaminen, essentiële vetzuren en anti-oxidanten en geven de huid daarom de perfecte verzorging. Zoals Kneipp het zegt, pure verwennerij voor lichaam en geest.

De collectie bestaat uit een viertal producten met daarin allemaal die vier oliën verwerkt. Ik moet eerlijk bekennen, alles met olie trekt mij niet zo. Ik hou niet van dat vette gevoel en mijn huid is van zichzelf al vet genoeg. Ik was dus wel een beetje twijfelachtig over deze collectie. Maar de collectie is geschikt voor alle huidtypen, dus mijn vette huid moet er ook tegen kunnen. Ik ben heel benieuwd.

 photo Kneipp Beautygeheim12_zpsz3fdyfq2.png

De vormgeving ziet er trouwens vertrouwd uit, zoals Kneipp er altijd uit ziet. Ze hebben alleen nu een luxe gouden label. De twee flesjes zijn van glas gemaakt wat er ook wat chiquer uit ziet.

Ik vertelde al dat er in de producten een viertal oliën verwerkt zit: marula-, argan-, olijf-, en wonderolie. Ik zal snel even toelichten wat de oliën voor de huid doen:

Marulaolie:

Marulaolie is een kostbare koudgeperste olie die wordt gewonnen uit de zaden van de Marulaboom. De olie is rijk aan Omega 6 vetzuren en anti-oxidaten, dit heeft een therapeutische werking op het natuurlijke herstel van de huid. De vruchten van de marulaboom zijn goudgeel van kleur en lijken een beetje op pruimen. Elke vrucht bevat een pit met daarin 2-3 noten waar de olie uit gewonnen kan worden.

Arganolie:

Deze is vast wel bekend bij jullie, maar om even het geheugen op te frissen. Arganolie is afkomstig uit de noten van de arganboom. De olie bevat een hoge concentratie essentiële vetzuren. Deze vetzuren zorgen ervoor dat de weerstand, zachtheid en glans van de huid behouden blijft. Ook bevat het Vitamine E die de huid verzorgt en beschermt tegen vrije radicalen.

Olijfolie:

Niet alleen om te bakken is olijfolie goed, nee ook voor de huid. Olijfolie werkt hydraterend en zorgt voor een gezonde vochtbalans van de huid. De zuivere samenstelling van olijfolie zit boordevol vitamines, houdt de huid soepel en voorkomt vroegtijdige huidveroudering.

Wonderolie:

Dit klinkt natuurlijk heel goed, wonderolie, maar wat doet het precies? Wonderolie wordt al sinds de oudheid gehaald uit zaden van de wonderboom. De olie werkt heilzaam en diep verzorgend. Ze reinigt en ondersteunt de natuurlijke werking van de huid door een optimale reiniging van de poriën. Ook bevorderd deze olie het herstellend vermogen van de huid en zorgt voor een stralende teint.

 photo Kneipp Beautygeheim3_zpszqn9xkfa.png

Kneipp Beauty Geheim Doucheolie – € 5,49

Deze doucheolie bestaat uit 75% natuurlijke oliën, het hoogste percentage van alle doucheoliën. De bijzondere formule gaat licht schuimen met aanraking van water. Het doucht heel prettig en vooral de geur is fantastisch, heel warm en kruiderig.

 photo Kneipp Beautygeheim4_zpsuftuptg1.png

Op de achterkant van de doucheolie vind je meer informatie over het product. Ik vind het een heel erg fijn product. De olie voelt eerst heel erg rijk op de huid aan maar als het in aanraking komt met water veranderd het is een licht schuimlaagje. Wanneer je het weer afspoelt blijft er geen vette huid, maar een heerlijk zachte huid achter. Dit is echt een aanrader!

 photo Kneipp Beautygeheim5_zpslxxwqu3k.png

Kneipp Beauty Geheim Huidolie – € 8,49

Hier was ik het meest bang voor, dat ik dit geen prettig product ging vinden. Ik heb van mezelf totaal geen droge huid en dit kon al snel te vet worden, dacht ik. De olie belooft de huid een fluweelzacht gevoel te geven en een diepe verzorging. Ook herstelt het de huid en versterkt de huidbarrière. De olie belooft razendsnel in te trekken en geen spoortje vet achter te laten.

 photo Kneipp Beautygeheim6_zpsacjltwos.png

Als eerst ruikt de olie echt heerlijk, het is bijna een feestje om hem op je te smeren. Als ik hem op mijn huid smeer voelt hij inderdaad vet aan. Maar je voelt hem meteen intrekken. Misschien omdat ik niet echt een droge huid heb gaat het niet zo snel als hoort en blijft er nog een klein vettig laagje achter. Maar dit is absoluut niet vervelend, ik ben blij verrast!

 photo Kneipp Beautygeheim9_zpsqufgx4uq.png

Kneipp Beauty Geheim Body Scrub – € 9,49

In deze tijd van het jaar is een scrub echt onmisbaar en eigenlijk gebruik ik het veel te weinig. Deze scrub van suiker en olie zorgt er wel voor dat je hem vaak gaat gebruiken want hij is echt heel erg fijn. Hij laat je huid er namelijk fris en egaal uitzien, omdat hij het dode laagje huid van de huid af scrubt. En natuurlijk werken de oliën verzorgend voor de huid.

 photo Kneipp Beautygeheim10_zpsnqmdgxxc.png

Deze scrub doet echt wat het hoort te doen, heerlijk zacht maakt hij mijn huid. Ik vind de scrub vrij rijk aan oliën en daardoor voelt mijn huid wel een beetje vettig aan na gebruik. Dus als je een gladde badkuip of douchekabine bent, let dan even op! Maar na het afdrogen van mijn huid voelt hij niet meer vettig aan maar heerlijk zacht.

 photo Kneipp Beautygeheim11_zpsiumvjmms.png

De scrub is gemaakt van suiker en olie en is dus niet schadelijk voor het milieu, dat is fijn om te weten. Voor de rest is hij erg rijk en moet je hem wel even roeren voor gebruik.

 photo Kneipp Beautygeheim7_zpsrtym09ay.png

Kneipp Beauty Gehuem Badolie – € 9,49

Ik hou van een bad, een bad met heel erg veel schuim. Daarom gebruik ik eigenlijk nooit een badolie omdat dat niet schuimt. Verklaar me voor gek, maar ik was nog nooit eerder met een badolie in bad geweest. Ik weet niet waarom, maar het trok me gewoon niet zo. Waarom ik dat niet eerder heb gedaan weet ik niet, maar het was heerlijk!

 photo Kneipp Beautygeheim8_zps9uffbaca.png

Een rijke geur komt je tegemoet uit het bad, heerlijk. De olie maakt mijn huid heerlijk zacht en werkt vooral heel erg ontspannend, dit is echt zeker een aanrader om mee in bad te gaan. Nadeel, je moet daarna wel echt even goed je badkuip schoonmaken. Hij is dan nogal glad.

 photo Kneipp Beautygeheim13_zpsygj0ykp4.png

Ik ben echt heel erg enthousiast over de Kneipp Beauty Geheim lijn. De geur is heerlijk en de producten verwennen jou en je huid echt. Ik dacht dat ik niet zo enthousiast zo zal zijn over de olie producten maar daar is niets van waar! De Kneipp Beauty Geheim producten zijn gewoon te koop bij de drogisterijen en bol.com. Ik vind de prijzen trouwens best meevallen, positief puntje!

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

20 reacties

 • Reply
  Vanessa
  18 juni 2015 at 15:42

  Dit is echt een heerlijke lijn. Vooral de scrub vind ik geweldig werken!

 • Reply
  Mariëlle
  18 juni 2015 at 16:20

  Ik heb de huidolie zelf, maar de bodyscrub en eigenlijk ook de rest lijkt me ook heerlijk :)

 • Reply
  Suzanne
  18 juni 2015 at 16:41

  Lijkt me een fijne lijn! Ik zou ook bang zijn dat de olie niet intrekt, goed om te weten dat het wel vrij goed intrekt.

 • Reply
  Hanne
  18 juni 2015 at 17:38

  Hey Aranka! Zou je de huidolie ook op je gezicht kunnen gebruiken? Of is hij daar echt wel te vet voor?

  • Reply
   Aranka
   19 juni 2015 at 11:28

   Daar is hij echt te vet voor denk ik!

 • Reply
  Iffy | DiaryOfAMua
  18 juni 2015 at 17:48

  De lijn klink heerlijk!

  XO

 • Reply
  Femke
  18 juni 2015 at 17:53

  Hmmm, je zal dit misschien niet geloven maar ik heb dus nog nooit iets van Kneipp geprobeerd! Ik ben ontzettend benieuwd naar die doucheolie, dus wie weet wordt dat mijn eerste Kneipp product :-)!

 • Reply
  Marijke - de beste versie van jezelf
  18 juni 2015 at 18:22

  Klinkt goed! Ik heb een droge huid dus voedende producten zijn voor mij essentieel.. Ben erg benieuwd naar de geur!

 • Reply
  manon
  18 juni 2015 at 18:40

  De doucheolie die gebruik ik al, maar wil ook nog de huidolie en de scrub aanschaffen, die lijken mij echt zo lekker! En een goede aanvulling aan de doucheolie.

 • Reply
  Tamara
  18 juni 2015 at 19:52

  Klinkt fijn! Ik ben benieuwd naar de doucheolie aangezien ik geen bad heb!

 • Reply
  Milou
  18 juni 2015 at 20:23

  Dit lijkt me echt een heerlijke lijn!

 • Reply
  Iris | Todayslipstick
  18 juni 2015 at 21:31

  Kneipp is echt onwijs fijn!
  Liefs, Iris

 • Reply
  PureBeautyByM
  18 juni 2015 at 22:24

  Lijkt een zeer aangename lijn van Kneipp te zijn!! Ik ben grote fan van hun massage olie, verschillende zalige geuren!!

 • Reply
  Bianca - Miss Langhaar
  18 juni 2015 at 23:10

  Ik ben gek op de doucheolie van Kneipp dus die ga ik zeker testen :)

 • Reply
  Nina
  19 juni 2015 at 11:35

  Wij vrouwen willen verwend worden?! Bweeeegh, wordt het niet eens tijd om de jaren ’50 te verlaten??

 • Reply
  Nicole
  19 juni 2015 at 11:43

  Wat een leuke lijn. Ik ben ontzettend benieuwd naar de geur.

 • Reply
  beautifulday4makeup
  19 juni 2015 at 12:59

  Ik heb zelf alle producten van de lijn liggen en ben momenteel de huidolie aan het testen. ik ben ook erg verwonderd door het snelle intrekken van eht product! Super!

 • Reply
  Nicole
  19 juni 2015 at 23:25

  De huidolie lijkt mij fijn!

 • Reply
  chucky1012
  21 juni 2015 at 15:21

  Het klinkt goed !
  Vooral de huidolie.

 • Reply
  T.Huisman
  22 april 2018 at 21:59

  De producten van Kneipp en dan vooral de doucheschuim geeft een tintelend gevoel voor op de huid. Je blijft het daarna ook een hele tijd voelen. Voor die andere product en het zelfde. Het heeft een goede invloed op de doorbloeding

 • Laat een reactie achter