Search
Close this search box.

Kneipp Badparels

Kneipp Badparels

Als ik iets mis in ons huis is het wel een bad, gelukkig zijn we op dit moment naar badkamers aan het kijken en is het zeker dat er weer een bad in onze nieuwe badkamer komt. Kan ik eindelijk weer al mijn lekkere badspullen gebruiken die ik toegestuurd krijg en nog heb liggen. Kneipp is een merk dat erg bekend staat om haar lekkere geuren en ook badproducten. En nu komen ze met iets nieuws – of eigenlijk iets heel ouds – badparels!

Kneipp Badparels

Toen ik de producten voor het eerst zag dacht ik, yes eindelijk weer van die oldskool badparels die vroeger echt geweldig vond (en stiekem kapot kneep als klein kind in de Etos winkel). Maar dat is het dus niet, de badparels zijn hele kleine balletjes die Kneipp parels noemt. De badparels zijn er in drie verschillende geuren:

  • Take a break and relax – watermunt en yuzu
  • Pamper yourself and feel marvelous – palmarosa en pioenroos
  • Enjoy life every simple day – kumquat en mandarijn

Aan de kleur van de verpakking kun je al wel bedenken wat voor een geur de badparels hebben, de blauwe is fris, de roze is bloemig en de gele verpakking heeft een citrusgeur. Handig, want dit product kun je niet even snel in de winkel ruiken zoals een zeep. Met een verpakking kun je twee keer doen en dat vind ik wel weinig, maar je zou ook wat minder kunnen gebruiken. Je hebt dan wel een minder sterk ruikend bad, maar dat is natuurlijk persoonlijk of je daar van houdt of niet.

Kneipp Badparels

Het gebruik is heel simpel, je strooit de helft (of minder) van de verpakking in het warme bad en wacht tot de parels zijn opgelost in het water. Het water neemt dan de kleur van de parels aan en laat het heerlijk ruiken. Je krijgt trouwens geen schuim van deze parels, dus als je daar van houdt moet je toch wat anders zoeken. Het leuke aan deze parels is dat het je huid ook echt verzorgt in tegenstelling tot de badkristallen die vrijwel hetzelfde ogen.

Kneipp Badparels

Kneipp Badparels

Kneipp Badparels

Kneipp Badparels Pamper yourself and feel marvelous – € 3,99

Zelf vind ik deze echt heerlijk ruiken met de geur van pioenroos in combinatie palmarosa (een soort gras dat geurt als rozenolie). Het is wel echt een typische vrouwengeur dus ik denk dat je het mannelijke geslacht er niet echt heel erg gelukkig mee maakt. Zoals je kan zien op de ingrediëntenlijst bevatten de badparels veel hydraterende en verzorgende ingrediënten en oliën.

Kneipp Badparels

Kneipp Badparels

Kneipp Badparels Take a break and relax – € 3,99

Hou je van een groen en natuurlijk ruikend bad, dan is dit iets voor jou! Persoonlijk vond ik dit de minst lekkere geur van allemaal, maar dat is natuurlijk persoonlijk. In tegenstelling tot bovenstaande geur zou je deze geur wel kunnen gebruiken bij mannen.

Kneipp Badparels

Kneipp Badparels

Kneipp Badparels Enjoy life every single day – € 3,99

Deze geur vond ik echt heel erg lekker en is wat mij betreft ideaal voor de lente en zomer omdat het een lekkere frisse geur heeft en de mandarijn ruik je zeker terug. Hopelijk heb ik voor de zomer mijn bad en kan ik hier lekker uitgebreid mee badderen!

Kneipp Badparels

Na het badderen (ik heb de producten even getest in een voetenbadje, je moet toch wat als je geen bad hebt) voelt mijn huid heerlijk zacht aan en voel je echt zo een zacht laagje over je huid heen, heel prettig. Net zoals een soort olie zeg maar, maar niet te aanwezig. De geuren zijn lekker en het idee vind ik ook erg leuk! Alleen ik vind € 3,99 voor twee keer gebruiken niet heel erg goedkoop, maar gelukkig is Kneipp vaak in de aanbieding en je zou ook wat minder kunnen gebruiken. Kneipp is onder andere te koop bij de drogisterijen en bol.com.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

5 reacties

  1. klinkt goed!! alleen hebben wij ook geen bad haha. ruimte zat voor een bad maar elke keer word die verbouwing badkamer uitgesteld. maar wie weet in de toekomst

  2. Ik zal eens kijken…Meestal koop ik Kneipp in Duitsland. Bij de Real (supermarkt) hebben ze veel keus voor een lagere prijs dan bij ons. Dat is ook de enige plek die ik ken waar ze die potten met badkristallen verkopen in de geur Melisse. En die vind ik zoooooo lekker!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *