Zoek
Sluit dit zoekvak.

Kneipp Amandelbloesem Douche Foam & Body Lotion

Kneipp Amandelbloesem Douche Foam & Body Lotion

Alle zwaardere geuren maken plaats voor frisse en verkwikkende geuren die we in de lente graag ruiken! Misschien ken je hem al wel, de Kneipp Amandelbloesem geur. Ik kende hem nog niet en maakte sinds kort met deze twee nieuwe producten die de lijn gaan versterken. Helemaal geen straf, want ik ben gek op een douche foam en een snel intrekkende body lotion! Ik vertel je er snel meer over.

Kneipp Amandelbloesem Douche Foam & Body Lotion

Iedereen wil een mooie huid, gelukkig is dat deels te bereiken met lekkere producten. Kneipp is voor mij echt zo een merk waar ik vrolijk van word. Heerlijke geuren met een prettige ervaring. Ik moest dan ook meteen even aan deze geur ruiken en was meteen verkocht, wat een heerlijke frisse en verkwikkende geur!

De producten zijn verrijkt met amandelolie dat rijk is aan onverzadigde vetzuren, vitaminen, mineralen en proteïnen. Deze olie wordt snel door de huid opgenomen en maakte deze lekker zacht en soepel. Amandelolie is gelukkig erg mild voor de huid en kan dus goed gebruikt worden in combinatie met een droge of gevoelige huid.

Kneipp Amandelbloesem Douche Foam & Body Lotion

Deze lijn is dus ontzettend geschikt voor de gevoelige huid, Kneipp wilde namelijk eens wat anders doen voor de gevoelige huid. Vaak zijn deze producten zonder parfum en ruikt het niet zo lekker. Volgens Kneipp is dan amandelbloesem de oplossing. Maar helaas als ik dan tussen de ingrediënten kijk zie ik toch vrij onderaan parfum staan in beide producten. Dat wekt wel een beetje verwarring.

Maar voor de rest vind ik Kneipp wel een erg fijn merk en denken zeker mee met onze behoeftes. Zo hebben de producten geen conserveringsmiddelen, paraffine, siliconen en minerale oliën. En worden de producten niet op dieren getest!

Kneipp Amandelbloesem Douche Foam & Body Lotion

Kneipp Amandelbloesem Seconde Body Lotion – € 8,99

Als ik ergens een hekel aan heb is het een body lotion die gewoon niet intrekt. Dan heb je van die vette en plakkerige benen en dat staat me gewoon tegen. Daarom gebruik ik 9 van de 10 keer gewoon geen verzorgend product voor mijn huid, eigenlijk heel slecht. Deze body lotion trok meteen mijn aandacht door het woordje seconde, zou deze dan meteen intrekken?

Kneipp Amandelbloesem Douche Foam & Body Lotion

Het is een intensieve body lotion met amandelolie en heeft meer dan genoeg hydratatie voor de droge en gevoelige huid. Doordat de body lotion een lichte structuur heeft trekt hij ontzettend snel in de huid en moet het fluweelzacht aanvoelen, zonder te plakken. Als ik naar de ingrediënten kijk word ik heel erg blij. Alleen mijn voorgevoel over het snel intrekken vervaagt een beetje met al die verzorgende en voedende ingrediënten.

Kneipp Amandelbloesem Douche Foam & Body Lotion

De body lotion zit verpakt in een handige tube die makkelijk en hygiënisch werkt, beter dan die potten als je het mij vraagt. De fles bevat 200 ml wat een prima inhoud is voor een body lotion.

Kneipp Amandelbloesem Douche Foam & Body Lotion

Kneipp Amandelbloesem Douche Foam & Body Lotion

De body lotion is inderdaad licht van structuur en te vergelijken met een romige dagcrème. Hij smeert ontzettend makkelijk uit en geurt heerlijk. Ik merk echt dat dit product snel opgenomen wordt door de huid. Hij trekt namelijk snel in en voelt daarna niet vettig aan. Je voelt daarna nog wel dat je iets hebt opgesmeerd, maar dat is zeker niet hinderlijk. Het is eerder een zacht en gehydrateerd gevoel.

Kneipp Amandelbloesem Douche Foam & Body Lotion

Kneipp Amandelbloesem Douche Foam – € 6,99

Ik ben echt gek op douche foams, volgens mij leef ik hier alleen nog maar op onder de douche. Als je mijn opgemaakt video’s bekijkt van afgelopen maanden komen er ook alleen maar foams voorbij. Leuk dat zoveel verschillende merken dit nu hebben. Eindelijk is hij er dan, de douche foam in de geur amandelbloesem, want daar was heel veel vraag naar. Eigenlijk moeten we er nog even op wachten want vanaf 22 februari ligt deze pas in de winkels.

Kneipp Amandelbloesem Douche Foam & Body Lotion

Ook zit deze foam weer vol verzorgende ingrediënten, maar bovenaan piekt wel de SLS. Zelf heb ik hier geen last van, maar vind het wederom weer gek dat dit in een product zit voor de gevoelige huid. In de foam zitten onder andere amandelolie, jojobaolie en rijke sheabutter om de huid lekker te verwennen.

Kneipp Amandelbloesem Douche Foam & Body Lotion

De foam is heerlijk rijk en vormt zich echt tot een flinke dot schuim, heerlijk! Onder de douche is mijn huid ook voorzien van een heerlijke laag schuim die zacht aanvoelt en lekker ruikt. Echt even een momentje voor jezelf!

Kneipp Amandelbloesem Douche Foam & Body Lotion

Helaas moeten we nog even op de douche foam wachten, die is dus pas vanaf 22 februari te koop en de seconde body lotion al vanaf nu. Gebruiken jullie wel eens de Kneipp Amandelbloesem producten en wat vinden jullie van de geur? Kneipp is natuurlijk gewoon te koop bij de drogisterijen!

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

14 reacties

  1. Ik dacht ook dat de douche foam pas later in de winkel zou liggen Maar ik zag hem bij de Tuinen in Amsterdam al in de winkel. En met het 2e artikel van Kneipp voor € 1,00 had ik deze snel gekocht. Nu nog uitproberen.

  2. Ik vind de geur van deze lijn echt heerlijk! De bodylotion is een nieuwe favoriet aan het worden, net zoals de douchefoam. Ik vind het alleen wel erg jammer dat ‘ie SLS bevat. Dat vind mijn gevoelige huid (en precies het huidtype waar dit product voor is gemaakt) niet zo heel fijn. Daarom gebruik ik hem niet elke dag, maar heerlijk is de geur zeker!

  3. Ziet er goed uit! Ik ben gek op Kneipp producten! Mijn vriend heeft er gewerkt tot 2 jaar geleden. Vroeger kregen we de nieuwe producten daarom al voordat het in de winkel lag, dat mis ik nu wel hoor! Mijn ultieme Kneipp favoriet is de douchegel en bodycrème uit de vijg-arganlijn en de amandel handcrème. Hoop dat de handcrème ook nog eens in de vijg-argangeur komt, die vind ik zooooooooooo lekker!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *