KMS California styling en verzorgings producten

Eerder vertelde ik al over het merk KMS en de Moist Repair lijn van hun, daar was ik zeer over te spreken. Vandaag behandel ik met jullie een aantal styling en verzorgende producten van dit fijne merk. Maar wat ik nou van deze producten vind horen jullie zo. Natuurlijk zit mijn geliefde SilkSheen ertussen die jullie al meerdere malen voorbij hebben zien komen, van dat producten moeten jullie nu ondertussen wel weten wat ik ervan vind, maar de rest?

Als je toch nog even benieuwd bent wat KMS is en waar het voor staat verwijs ik je even door naar mijn vorige artikel, ik ga het hier niet weer helemaal bespreken want de meeste zullen het wel gelezen hebben.

De producten die ik de afgelopen 3 weken uitgebreid getest heb zijn: Add Volume, Slik Sheen, Hair Stay en Color Vitality. Alleen totaal verschillende producten, dus ik was heel erg benieuwd vooral naar de Add Volume! En de Hair Stay wat ook wel een haar foundation heet, ja een foundation voor je haar ik had er maar een beetje een raar beeld bij…

KMS California – Add Volume

Deze speciale spray moet ervoor zorgen dat je meer volume en body in je haar krijgt. In het flesje zitten 2 soorten substanties waardoor je het voor gebruik eerst goed moet schudden. In handdoek droog haar moet spuiten en voor het beste effect daarna je haar föhnen. De bedoeling is dat je dan prachtige volume in je haar hebt. Je kan het ook gebruiken zonder de föhnen maar dan is het effect wat minder. Ik gebruik het gewoon op nat haar zonder het te föhnen, aangezien ik daar niet zo een fan van ben. Het belooft je haar 40% meer volume te geven, klinkt goed toch?

Maar werkt het? Ik vind van wel, natuurlijk heb ik heel glad en zwaar haar zodat het al snel hangt en totaal niet volume heeft. Maar toch zie ik het degelijk verschil. het product ruikt ook heerlijk en maakt mijn haar niet vettig of vies aanvoelend, want ik dus weer een dik pluspunt vind omdat ik daar echt een hékel aan heb. Mij haar moet glad en schoon aanvoelen en met wat meer volume zit het helemaal perfect! Dit vind ik dus zeker een top product!

De Add Volume Spray kost € 12,95

KMS California – Slik Sheen serum

Dit is een heerlijke olie die je in je haar moet verdelen. Misschien denk je nu, olie in mijn haar daar wordt het toch hartstikke vet van? Nee, want deze olie trekt meteen in en als het iets vettig word weet je dat je het niet meer zo vaak nodig hebt omdat je haar dan genoeg gevoed is.Het is een olie die je haar voed en gelijk word opgenomen door je haar omdat hij het nodig heeft. Als je het net gaat gebruiken, gebruik het dan elke dag en je zult merken dat je haar het langzamer op neemt dan heb je het nog maar af en toe nodig zo 1 á 2 keer per week omdat je haar dan voldoende gevoed is. De voeding die je haar krijgt door de olie is ook ontzettend goed voor de puntjes en zorgt ervoor dat ik na een half jaar nog helemaal géén dode puntjes hebt, echt thanks!

Ook heeft het een handige dop zodat je makkelijk gedosseerd te werk kan gaan, je hebt trouwens echt maar een mini druppeltje nodig voor je haar (en ik heb redelijk lang haar). Ik vind dit echt mijn holy-grail als het om haar verzorging gaat echt een geweldig product! Trouwens, dit product heeft je haar ook een prachtige glans, dat moet natuurlijk ook gezegd worden!

De Silk Sheen Serum kost € 16,60

KMS California Color Vitality Shield

Een speciaal product voor mensen met geverfd haar die hun haar zo lang mogelijk mooi willen houden. Nou heb ik mijn haar wel een beetje geverfd, ik heb namelijk een aantal highlights in mijn haar maar zelf daaraan kan ik merken dat het een paar keer na het wassen vervaagd. Dit moet ervoor zorgen dat de kleur echt goed houd. Ik kan dit product natuurlijk niet echt testen omdat ik al te laat ben met het gebruiken en dit product alleen geschikt is voor het beschermen tegen zitten van een föhn, stijltang of krultang. Nou gebruik ik dat allemaal niet, maar ik wou het wel graag testen.

Normaal als ik mijn haar föhn wordt het een droge en fuzzy bende, niet echt heel mooi. Maar met dit product blijft het mooi in model en stijl, geen vogelnest effect. Dat vind ik zeker een pluspunt. Voor de rest weet ik dus niet of het echt werkt met gekleurd haar, maar met een klein beetje vertrouwen in dit merk kan ik hier wel van uitgaan dat het werkt, maar zeker weet ik dit dus niet.

Color Vitality Shield kost € 5,00

KMS California Hair Stay Style Boost

Style Boost is de eerste ‘crackling’, gewichtsloze ‘foam-to-liquid’ stylingbasis in de geschiedenis van de haarcosmetica. Dit onmisbare haarverzorgingsproduct versterkt de prestaties van andere stylingproducten en garandeert een resultaat dat drie keer langer houdt. De gepatenteerde IOPS-technologie – met granaatappel en peper, plus UV-filters – beschermt het haar tegen schadelijke omgevingsinvloeden. hairstay Style Boost kan alleen of in combinatie met andere stylingproducten worden gebruikt. Geschikt voor lang, kort en gegradueerd haar, voor langdurige stylingpower.

Like, wow hier was ik benieuwd naar! Begon lekker met het product te schudden en kwam meteen tot de ontdekking dat het allemaal balletjes in het flesje zitten zodat het extra goed geschud wordt. Na het goed te hebben geschud kwam er een wat prikkende mousse uit, het tintelde behoorlijk op mijn handen, maar het effect…

Het effect is echt geweldig, wat een volume en blijft echt ontzettend lang zitten. Hier ben ik dus echt heel erg blij mee! Maar waar dat foundation nou voor staat, ik heb werkelijk geen idee, het is namelijk gewoon een witte mousse en het covert niks voor zover dat ik weet, ik had dus een totaal ander product bedacht dan dat het in werkelijkheid is door het woord foundation, haha.

Hair Stay Style Boost is in een grote fles voor € 22,95 te koop

Dit zijn alweer erg fijne producten al zal ik zelf de Colour Vitality laten liggen omdat ik hier zelf niet zo een behoefte aan heb.

De producten zijn te koop bij Jade Hairstyle, met vermelding van mijn blognaam krijg je ook nog eens 10% korting op alle haar producten! Jade Hairstyle is trouwens echt een ontzettend fijne kapper, hier durf ik zonde klotsende oksels heen te gaan omdat hier echt naar je geluisterd wordt en ze ontzettend goed knippen voor een fijne prijs!

Jade Hairstyle
Van Karnebeekstraat 15
8011 JA Zwolle
Telefoon:038-4607600

Dit vind je misschien ook leuk

12 reacties

 • Reply
  Esmay
  29 februari 2012 at 12:08

  Het klinkt allemaal echt supergoed! :D

 • Reply
  Yara
  29 februari 2012 at 12:08

  Oeh mooie producten zeg!

 • Reply
  Paola
  29 februari 2012 at 12:15

  Klinkt erg fijn allemaal!

 • Reply
  jennifer
  29 februari 2012 at 12:23

  Klinkt wel fijn allemaal! Wel grappig dat de prijzen zo uit elkaar liggen hehe :).

 • Reply
  Kim
  29 februari 2012 at 12:42

  Cool, ik ben ook helemaal fan van de volume spray :D en ik dénk dat ze foundation in deze vorm bedoelen “vanaf de grond/ wortel” heb hem trouwens nog niet gebruikt, maar wordt er nu wel nieuwsgierig naar…

 • Reply
  charile
  29 februari 2012 at 13:21

  Klinkt heel fijn!

 • Reply
  Manon
  29 februari 2012 at 13:31

  Ik begin nu toch wel erg nieuwsgierig te raken Aranka! Bedankt weer hé :P

 • Reply
  Milou
  29 februari 2012 at 14:29

  Klinkt goed allemaal, ik kende het merk nog niet!

 • Reply
  Miranda
  29 februari 2012 at 16:20

  dit lijken mij erg fijne producten;D

 • Reply
  Yasmina (:
  29 februari 2012 at 19:15

  ik heb eigenlijk alleen maar naar de plaatjes gekeken, je schrijft de laatste tijd veel tekst aranka,,,

 • Reply
  Vera
  29 februari 2012 at 22:26

  Het serum lijkt me wel wat en ik vind het juist fijn dat je relatief veel tekst schrijft :)

 • Reply
  Hollandabeauty
  1 maart 2012 at 06:15

  Klinkt goed lijken me hele fijne producten

 • Laat een reactie achter