KMS California Moist Repair

Na het artikel van hoe je het beste je puntjes kon verzorgen kreeg ik een enthousiaste tweet van mijn kapper dat ze het zo leuk vonden dat ik positief was over KMS, het merk wat ze daar verkochten. Daarom mocht ik van hun een aantal KMS producten testen voor de site! Ontzettend leuk natuurlijk en ik was razend benieuwd naar de andere producten van KMS. Dus vandaag test ik voor jullie de Moist Repair lijn van KMS!

Wat zegt KMS California over zichzelf?

KMS California is er om haar nieuwste technologiën en natuurlijke ingrediënten aan te bieden aan de consumenten. Wij willen u producten aanbieden waarmee u uw individuele schoonheid kunt accentueren. KMS is geïnspireerd door de energie en levendigheid van Californië, waarbij de cultuur, de diversiteit en de geest van Californië is samengebracht in één verpakking.

De Moist Repair lijn is een speciale lijn om je haar te hydrateren en je haar te herstellen. De producten zorgen dus dat er een goed vochtgehalte in je haren zit zodat je haar goed gehydrateerd is. Ook beschadigd haar pakken ze goed aan! Al met al klinkt het voor mijn heel positief omdat ik behoorlijk last van deze ‘kwaaltjes’ heb. Goed ik stond te popelen om de producten te testen en dat heb ik dan natuurlijk ook gedaan, ik deel mijn bevindingen met jullie!

KMS California Moist Repair Shampoo

Een shampoo is iets wat ik elke dag gebruik, ik zoek hier dus altijd wel een wat betere voor uit omdat ik elke dag mijn haren was. Wat trouwens met deze shampoo niet hoeft, ik kan namelijk mijn haren 2 dagen schoon houden met deze shampoo in plaats van mijn gebruikelijke 1 dag. Dat is dus eigenlijk al een heel groot pluspunt. Maar laten we verder gaan.

Het eerste wat me opvalt is dat het ontzettend geconcentreerd spul is, ik heb nog minder dan de groote van een euro stuk nodig om mijn haar helemaal schoon te krijgen, ook schuimt het heel erg goed wat ik zelf altijd erg prettig vind. De geur is ook echt heerlijk, ik vind het zelf naar zoete drop drank achtig ruiken, in ieder geval heerlijk zoet. Ik blijf de hele dag aan mijn haren ruiken omdat ik het zo lekker vind ruiken.

Goed nog eventjes de ingrediënten onder de loep nemen, ik heb er niet veel verstand van dat zeg ik eerlijk maar er zit wel SLS in het product. Mij maakt dat persoonlijk helemaal niks uit, maar ik kan me voorstellen dat sommige mensen dit liever wel willen mijden, dan is dit waarschijnlijk niet een geschikte shampoo voor jou.

Na het wassen voelt mijn haar heerlijk gevoed aan en ruikt het ook nog eens heerlijk, heel tevreden met het eind resultaat dus. Maar als je mij eerlijk zou vragen of ik echt verschil merk met een drogisterij shampoo kan ik helaas niet volmondig ja zeggen. Mijn haar voelt heerlijk aan en je merkt dat het gevoed is, maar veel verschil met een shampoo van een drogisterij merk ik helaas niet.

KMS California Moist Repair Shampoo 300 ml – € 19,95

KMS California Moist Repair Conditioner

Naast shampoo gebruik ik ook bijna altijd een conditioner, alleen de laatste tijd wat minder omdat ik ’s ochtends altijd een beetje haast heb en het heerlijk vind om die paar minuutjes extra in mijn bed te blijven liggen. Maar sinds ik deze conditioner heb gebruik ik wel weer elke dag een conditioner.

Waarom? Nou omdat deze conditioner mijn haar echt heerlijk zacht maakt. In tegenstelling tot de shampoo merk ik hier zeker wel een verschil in als je het vergelijkt met een drogisterij merk conditioner. Net als je de shampoo heb je hier ook maar heel weinig van nodig. Je brengt het aan op vochtig haar – niet zeiknat – en laat het 2 minuten zitten. Je spoelt het makkelijk uit en na het wassen heb ik echt ongelofelijk zacht haar!

Ook dit product ruikt weer heerlijk zoet en is weer een traktatie voor mijn neus!  De structuur van de conditioner is heel romig en verdeeld heel makkelijk over je haren, ik heb het gevoel dat de conditioner ook heel goed door mijn haar word opgenomen omdat mij haar onzettend gevoed en ‘dik’ aanvoelt. Van de conditioner ben ik dus zeker onder de indruk!

KMS California Moist Repair conditioner 250 ml – € 23,50

KMS California Moist Repair Therapy Treatment

En dan nog een ontzettend verzorgend product in de Moist Repair lijn. Het belooft tot diep in het haar in te dringen het te reconstrueren, te versterken en het te hydrateren en dit na het product al één keer te hebben gebruikt. Dit klinkt natuurlijk geweldig! Volgens de verpakking moet je het op gewassen haar aanbrengen het doorkammen en weer uitspoelen na 3 tot 5 minuten. Ik wist nou niet of het moest op droog haar of onder de douche, maar ik heb het maar gebruikt zoals ik een masker gebruik.

Ik deed een klodder op mijn hand en merkte meteen dat het ontzettend dik spul is, een dikke structuur dus. Verdeelde dit over mijn handen en maakte kammende bewegingen met mijn handen door mijn haar. Bracht het overal aan en ook bij de wortels zodat het goed kon intrekken in die 5 minuten waste ik me en dat soort dingen onder de douche en spoelde het product uit. Toen het uitgepoeld was merkte ik nou niet meteen het verschil (wat ik normaal met een masker wel heb) maar toen mijn haar bijna droog was merkte ik het meteen, mijn haar leefde helemaal op en voelde serieus fantastisch aan!

Het product heeft een hele handige verpakking, namelijk een handige knijp tube waar je makkelijk het product uit kan krijgen en wat natuurlijk ook nog eens hartstikke hygiënisch is. En misschien wel het grootste pluspunt, het is makkelijk onder de douche, je hoeft niet bang te zijn dat je potje vol met water stroomt.

Dit product heeft mij echt verbaasd en ga ik zeker met ontzettend veel plezier gebruiken!

KMS California Moist Repair Therapy Treatment 125 ml – € 23,95

Ik ben enthousiast over de producten, maar in het bijzonder over therapy treatment omdat deze mijn haar écht goed verzorgd en daar kan geen product van de drogisterij tegenop en ik kan het weten omdat ik al bijna alles heb getest wat ze verkopen bij de drogisterij.

En nu mag ik jullie iets onzettend leuks aanbieden van mijn kapper, als je zegt dat je via mij bij hun haar producten koopt krijg je 10% kortingen op alle haar producen! Dus ook op die fijne olie waar ik laatst over schreef en op deze producten.

De kapper waar ik altijd heen ga is Jade Hairstyle, een ontzettend fijne en zeker ook goede kapper in Zwolle aan de van Karnebeek straat, vlakbij het station en het centrum. Mocht je ze willen zoeken vind je hier hun routebeschrijving!

Dit vind je misschien ook leuk

11 reacties

 • Reply
  Manon
  15 februari 2012 at 10:57

  Ik zie je KMS producten vaak voorbij komen bij je filmpjes, nu ben ik toch wel erg benieuwd! Je hebt me wel heel nieuwsgierig gemaakt Aranka, dit is niet goed voor mijn bankpasje haha. De producten lijken me heerlijk, echt wat ik nodig heb voor mijn droge haardos.

 • Reply
  Hollandabeauty
  15 februari 2012 at 11:12

  Ik ben ook enthousiast over de KMS producten, leuk die tip over de kapper in Zwolle. Ik werk in Zwolle en mijn collega zocht een echt goede kapper geef de link van de site even aan haar door.

 • Reply
  LottedeJ
  15 februari 2012 at 16:22

  Wat leuk dat je een aantal producten hebt mogen testen! Ik heb geen ervaring met het merk, maar je review heeft me wel nieuwsgierig gemaakt.

 • Reply
  Miranda
  15 februari 2012 at 16:57

  Oh ik kende het merk niet maar ik ben nu toch wel erg nieuwsgierig.

 • Reply
  Esmay
  15 februari 2012 at 18:10

  Ik kende het merk nog niet, maar het klinkt allemaal goed zeg :D!

 • Reply
  Tim
  15 februari 2012 at 19:25

  Als ik in Zwolle naar de kapper ga, ga ik altijd naar de concurrent haha! Zal hun eens in gedachten houden :)

 • Reply
  Steffi
  16 februari 2012 at 14:08

  Zo, die producten zien er pretty damn awesome uit! Vooral ook omdat ik geen siliconen in de ingredientenlijst zie staan, altijd een grote plus..

 • Reply
  Viola
  2 maart 2012 at 18:38

  Hai, ik had een proefje gekregen van KMS de shampoo en conditioner gelijk merkte ik het verschil maar toen mijn haar gedroogd was was het helemaal een wereld van verschil. Omdat ik van mijn eigen heel poreus haar heb had de kapper die ook dit merk verkoop verteld om de conditioner er gewoon een uur in te laten zitten en daarna uitspoelen nou nou al het poreuse haar is weg!!! Helemaal goed , natuurlijk heb ik KMS gelijk besteld de grote verpakkingen na al die jaren zoeken kan ik zeggen voor mensen met dun poreus droog haar is KMS Moist Repair t beste voor je haar. En de moeite waard al lijkt het wat duurder je doet er zoveel langer mee. Groetjes V. Bonelli

 • Reply
  marga van duijn
  2 februari 2014 at 12:44

  Hebben ze proefmonsters om het product te proberen? Zo ja hoe kom je er dan aan. Groet

 • Reply
  Chris
  8 februari 2014 at 17:20

  Hoi, voor proefmonsters kun je naar de salonfinder op de kms site gaan voor een salon in de buurt, deze kunnen je verder helpen aan samples!

 • Reply
  batstra
  11 juni 2014 at 20:52

  geweldig middel zoals shampo en de coditioner

 • Laat een reactie achter