Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Klusproject: de trap en de hal + win een binnenschilder

Klusproject: de trap en de hal + win een binnenschilder

De tijd vliegt voorbij, we wonen alweer bijna een jaar in ons eerste koophuis. Een huis wat meteen goed voelde voor ons. Het heeft de ruimte die we graag wilde, het ligt in mijn favoriete wijk van Zwolle, we wonen overal dichtbij wat wij belangrijk vinden en we voelden meteen dat we hier echt iets van konden maken. Maken inderdaad, het was ‘helaas’ wel een huis wat van A tot Z opgeknapt moest en moet worden… Maar project hal en de trap is vanaf nu ook weer afgestreept!

Klusproject: de trap en de hal + win een binnenschilder

Dit was het voordat wij het huis kochten, de foto’s komen van Funda dus zijn iets rooskleuriger dan het in werkelijkheid was. Ik weet niet of je het goed kan zien, maar de vloer die er in ligt was totaal versleten en had een flinke opknapbeurt nodig. Maar in plaats daarvan hebben wij uiteindelijk gekozen voor een hele vloer die helemaal doorgelegd is in alle ruimtes en niet 3 verschillende vloeren op de begaande grond.

Ook was de trap echt aan een onderhoudsbeurt toe (veel gaten en kale plekken) en waren de muren van hele slechte kwaliteit. Samen met mijn ouders (of eigenlijk vooral mijn ouders) hebben wij hier twee weken flink aan geklust en als kers op de taart hebben de vakschilders van Sigma Paintr. onze trap helemaal opgeknapt en voorzien van een frisse lik lak!

Klusproject: de trap en de hal + win een binnenschilder

Klusproject: de trap en de hal + win een binnenschilder

Dit was onze trap voor de schilderklus, een prachtige trap die behoorlijk wat aandacht nodig heeft. Ik vind de trap in ons huis echt heel erg mooi en straalt ook meteen een bepaalde sfeer uit waar ik blij van word. Maar helaas was de afwerking dramatisch en een doorn in het oog als je snapt wat ik bedoel.

Ik kwam in contact met de handige Sigma Paintr. website waarop je schilderklus van A tot Z voor je wordt geregeld. Na vier eenvoudige stappen ontvang je een offerte voor jouw schilderklus en Sigma Paintr. regelt de vakschilder en alle materialen. Het is namelijk super simpel en gemakkelijk!

De website was zelfs zo makkelijk te begrijpen dat ik hem zonder enig verstand van klussen gemakkelijk kon invullen. Je vult in hoe oud je woning is, je kiest uit wat je geschilderd wilt hebben, om welke ruimtes het gaat, hoe de conditie van het betreffende werk is, hoeveel vierkante meter (of in dit geval treden), welke kleuren je wilt en met welke finish. Daarna vul je je gegevens in en er komt een vrijblijvende offerte jouw kant op. Ga je met deze offerte akkoord, dan kun je meteen de klus inplannen, ideaal!

Klusproject: de trap en de hal + win een binnenschilder

Klusproject: de trap en de hal + win een binnenschilder

Ik kreeg mijn offerte opgestuurd, heb aangegeven wanneer ik dus klus graag gedaan had willen hebben. En een paar dagen stonden de vakschilders al voor de deur, echt ideaal! Omdat we de schilderklus al op korte termijn hadden ingepland hebben wij zelf de muren hersteld van gaten en beschadigingen. Maar ook dat zou je uit kunnen besteden aan de vakmensen van Sigma Paintr.

De schilders kwamen zich netjes om 8 uur melden (hele vriendelijke en kundige mannen!) en begonnen als eerst met alles netjes afdekken en afplakken. Ze hadden alle benodigdheden zelf bij zich en hoefde me nergens zorgen om te maken (behalve dan een kopje koffie op zijn tijd). Ze hebben de hele trap geschuurd, in de grondverf gezet en twee keer gelakt met de Sigma S2U Nova satin in de kleur 9010 met een zijdeglans. En jongens wát een verschil! Kijk hoe fris en netjes onze trap er weer uitziet. Wat ik trouwens ook echt ideaal vond is dat de verf niet ruikt en super snel droogt, want om 11 uur waren ze al klaar na 3 lagen verf! En ’s avonds konden we gewoon weer met onze sokken naar boven lopen!

Klusproject: de trap en de hal + win een binnenschilder

Klusproject: de trap en de hal + win een binnenschilder

Win een binnenschilder!

In samenwerking met Sigma Paintr. mag ik een binnenschilderklus ter waarde van € 500,- weggeven! Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is te vertellen waarom en wat je graag geschilderd wilt hebben (dat kan een trap, de muren, kozijnen, deuren of zoiets binnen zijn)! Je mag mij altijd een foto via Instagram sturen zodat ik goed kan zien of jij echt heel hard een schilder nodig hebt! Meedoen kan tot en met 20 november en daarna mail ik de winnaar (zorg dus dat je een goed mailadres hebt ingevuld) met de leukste of mooiste motivatie.

Ik ben in ieder geval helemaal in mijn nopjes met de hal, hij ziet er eindelijk strak en af uit (op een paar kleine klusjes na, iets met plinten en de deuren opnieuw lakken). Ik ben erg blij met de service van Sigma Paintr. en ze hebben een top resultaat geleverd waar we erg blij mee zijn. De witte trap komt nu ook mooi uit met de in een donkere tint geschilderde muren. Wil je meer informatie over de Sigma Paintr. of zelf een offerte opvragen? Bekijk dan snel de website voor alle informatie of het aanvragen voor jouw schilderklus!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Sigma Paintr.

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

44 reacties

 1. Ziet er heel mooi en modern uit Aranka! Mijn naam is Merle, ik ben 1 jaar en ga bijna met mijn ouders verhuizen naar een nieuw huis. Spannend! Mijn mama heeft al een jaar gespaard om daar een nieuwe badkamer in te zetten. Er is dan even geen geld over voor een verbetering van de trap. Dat is wel jammer want ik hou erg van klimmen en het is nu best gevaarlijk. Het hout is bijv niet meer mooi glad. Een traprenovatie winnen zou dan ook perfect uitkomen.. daarom heb ik mij ingeschreven voor deze wedstrijd :)

  1. Wat is het mooi geworden!! Snap dat je er super blij mee bent ? Ik zou heel, heel graag een binnenschilder winnen om wat laatste klussen af te maken in ons huis. We zijn een aantal maanden geleden verhuisd naar een prachtige jaren 30 kluswoning, waar ALLES aan gedaan moest worden! We zijn enthousiast begonnen, en toen werd ik zwanger! Super leuk en gewenst :) maar hierdoor is er nogal wat schilderwerk blijven liggen. Inmiddels ben ik ruim 7 maanden zwanger, en houdt het klussen voor mij een beetje op. Er moeten nog een aantal binnendeuren en een achterpui (binnenzijde) gedaan worden, en ik zou het zooo fijn vinden als iemand dat voor mij kan doen ?? Ik zal je via instagram wel wat foto’s sturen :)
   Geniet van je mooie trap!
   Groetjes Sarina

 2. Wat een leuke actie en zeer welkom! In januari gaan wij verhuizen en net als jij willen we graag de trap renoveren. ik stuur je een foto van onze nieuwe trap via instragram. Zou super fijn en leuk zijn als wij de verfbeurt winnen, want dan weten we zeker dat de trapopgang heel mooi en netjes word!

 3. Ik zou ook heel graag mijn trap willen laten schilderen. Wij zijn 5 jaar geleden in een nieuwbouwhuis komen wonen en ik heb toen de trap zelf geschilderd. Alleen ben ik toen met mijn handen vol met bakken van de trap gevallen met als resultaat overal butsen en de verf eraf. Omdat wij 3 katten hebben zie ik erg op tegen het herstelwerk.

 4. Wat een super mooi resultaat en een geweldige winactie. Wie wil dat nou niet? We hebben een klein badkamer wat een echt opfrisser kan gebruiken (is helemaal bruinig geworden) en de muren in de keuken kunnen ook wel een likje gebruiken. Ik heb helaas geen instagram anders had ik een foto erbij gedaan. Helaas zijn mijn man en ik chronisch ziek en zelf lichamelijk niet in staat om zware arbeid te doen. Dus wij kunnen het goed gebruiken. Duimen maar!

 5. Hoi Aranka, wat ziet jullie trap er fantastisch uit! Wat kan een huis dan opeens af voelen. Wij hebben vorig jaar september de sleutel van ons huis gekregen en zijn sinds dien flink aan de klus. December wordt de vloer gelegd in de woonkamer en dan rest ons alleen nog het toilet en twee trappen. Waarschijnlijk nog wel afwerking en laatste dingen maar dan kunnen we wel zeggen dat 99% van het huis af is. Voor de win actie wil ik onze trap naar de boven verdieping opgeven. Via insta stuur ik je even wat beeld materiaal. Het zou super fijn zijn als de schilders van Sigma ons ook zo een fantastische trap kunnen bezorgen als bij jou in huis. Liefs Mariska

 6. Wauw wat is dat mooi geworden zeg!! En wat zou ik graag een schilder winnen!
  Wij zijn namelijk al een tijdje bezig met de renovatie van beiden trappen in ons huis. De trap naar de zolder hebben we gedeeltelijk af kunnen krijgen, maar nu we een tweede kleintje op komst hebben komen we handen tekort om ook nog de trap naar de 1e verdieping mooi te maken voordat de baby er is. Ik vind dit er jammer, want deze trap begint in de hal en ziet dus iedereen en is nu echt een doorn in het oog..

  Ik zal je op instagram een fotootje sturen :)

 7. Wauw wat onwijs mooi! Wij wonen nu ook sinds een klein half jaar in ons eerste koophuis, wat we welliswaar als 19 jarigen een beetje naief hebben gekocht. Er moest onwijs veel gedaan worden, meer als dat we dachten en meer dan ons budget toeliet. Echter is er nu heel veel opgeknapt maar kijk ik nog elke dag tegen een lelijke kale trap aan met een gelige lak. Deze zou ik ook zo graag mooi wit hebben, echt práchtig.

  Ik wist nog niet zo goed wat ik met de trap wilde, maar als ik nu niet win, is dit tevens een héle mooie inspiratiebron!

 8. Wauw. Gaaf hoor. Ik zou ook heel graag onze trappen laten doen. Toen wij ons huis kochten was er vanaf de bouw in ’74 niets meer aan gedaan binnen dus we zitten met een hele lelijke bruine trap. Ik zou ook heel graag een witte trap willen zodat het minder donker is in de gang.

 9. Oooow jaaaa. 30
  November krijgen we de sleutel van ons nieuwe huis. In de woonkamer zit lelijk behang, dit moet er af en geverfd. Daarnaast wil ik heel graag dat de kamers voor mijn twee kleine mannen echt mooi gemaakt worden. Een babykamer en een grote jongens kamer dus.

 10. Ziet er mooi uit de trap!
  Ik zou dit klustegoed niet zelf willen winnen maar voor een vriendin die net haar aller eerste huisje heeft gekocht samen met haar vriend. Er moet nog veel geklust worden dus dit kan ze zeker op weg helpen!

 11. Wauw super leuk en wat handig! En de kleur die je gekozen hebt zo in en hal staat heel warm. Ik reageer niet vaak maar wil toch een keer proberen om mee te doen. Wij krijgen in maart/april de sleutel van ons nieuwe huisje. We hebben jaren gewacht om terug te gaan naar mijn oude woonplaats, een huis vlakbij de school van mijn zoontje. En eindelijk is het ons gelukt. We zouden graag de muren geverfd willen hebben beneden en eventueel boven. Het is een nieuwbouwhuis dus we hebben nogal wat te doen dus een beetje hulp is altijd welkom. Liefs Bibian

 12. Heel tof geworden, die trap! En sowieso de hele hal zo, idd een hele verbetering.
  Wij zouden ook wel een schilder voor de trap kunnen gebruiken.. We hebben een open wenteltrap in de woonkamer die van metaal is gemaakt (de treden zijn wel van hout). We weten doodgewoon niet zo goed wat we hiermee moeten! Sowieso kan hij een goede opknapbeurt gebruiken, dat is sinds de jaren ’70 niet meer gebeurt, haha.
  Een schilder die ons hiermee kan helpen, zou echt een uitkomst zijn. Vooral met een actieve dochter en een tweede op komst! :)

 13. Wauw! Wat een groot verschil zeg, dat ziet er echt heel erg mooi uit. Wij wonen nu een jaar in een nieuwbouw woning. Alles is netjes en we hebben het bijna op orde, met name de trappen moeten nog en dat is zo ontzettend jammer. In januari heb ik een whiplash opgelopen door een skiongeluk. Het gaat gelukkig steeds beter, maar even de trap schuren en lakken, zit er echt nog niet in. Dit zou daarom echt zo ontzettend welkom zijn, zodat we gewoon echt klaar zijn.

 14. Wauw wat super mooi geworden Aranka!!! Ik zou heeeeel graag een binnen schilder willen winnen voor het sausen van onze muren. We wonen nu 6 jaar in een mooie koop woning en na het krijgen van kindjes eigenlijk niet meer geschilderd. Dus het is allemaal een beetje smoezelig geworden. Dus wie weet krijgen wij weer een fris huisje!!

 15. Erg mooi geworden je trap Aranka, Een binnenschilder is van harte welkom hier.
  De muren en evt plafond van onze woonkamer kunnen wel een opfrisbeurt gebruiken.

 16. Wat een mooie trap!

  Ik doe graag mee aan de winactie. Wij zijn een half jaar geleden naar ons eerste koophuis verhuisd. Ik was toen erg bang om ‘foute’ keuzes te maken dus hebben we gekozen voor veel wit. Nu, een paar maanden later, wil ik heel graag onze keuken een mooie, donkere kleur geven! Alleen zie ik erg op tegen alle hoekjes en nisjes (en het vies maken van onze mooie nieuwe keuken…)… Het blijft dus nog even bij dromen over een mooie gekleurde keuken… tenzij ik deze winactie zou winnen natuurlijk! Duimen!!

 17. Deze winactie komt als geroepen voor mij! Ik heb net mijn allereerste eigen huisje gekocht en krijg in december al de sleutel. Eindelijk mijn eigen plekje inrichten, precies zoals ik het zelf wel. Een schilder zou hier natuurlijk héél goed van pas komen :). Het liefst laat ik dan de (ietwat bijzondere) felblauwe muur in de woonkamer schilderen in een nieuwe frisse kleur: Ik doe daarom heel graag mee aan deze winactie!

 18. Wauw! Wat gaaf. En wat een mooie winactie. Ik gun mijn moeder graag een mooie trap, omdat ze MS heeft en niet meer volledig kan werken kan ze dit zelf niet financiëren, daarnaast is het gewoonweg te zwaar. Een muurtje doen gaat nog wel maar de trappen niet. Ik gun haar ook zo’n gave hal :)

 19. Ik doe heel graag mee voor mijn ouders, huis is nooit echt af. Boven de keuken (die er al 5 jaar in zit…) is het schilderwerk nog steeds niet gedaan. Ook kan de woonkamer wel een opfrisbeurt gebruiken! Door ziekte van mijn vader en doordat een goede schilder erg duur is lukt het hen zelf niet, daarom gun ik het ze!

 20. Wat een mooi en fris resultaat! Ik zou graag een schilderbeurt willen winnen voor de muren bij ons beneden. Mijn lieve dochter is inmiddels 6 jaar, en heeft samen met vriendjes en vriendinnetjes best wat ‘sporen’ achtergelaten. Er zitten best wat plekjes en vegen op de muur. Nu pakt ze netjes de handvaten en trapleuning vast maar toen ze jonger was niet. Daarom zou ik de muren heel graag weer lekker fris wit geverfd willen hebben. Lijkt me heerlijk!

  Een ander verfklusje dat nog wacht, is naast de voordeur. Toen mijn dochter 3 was dacht ze samen met 2 buurmeisjes met steentjes van buiten een tekening te maken.. door met steeentjes in de verf te krassen. Niet de bedoeling natuurlijk al komden we er wel om lachen.

  Ik duim dat wij winnen! Al gun ik het anderen ook, we komen er maar niet aan toe om te gaan verven, en professionele schilders leveren natuurlijk echt vakwerk!

  Denk je aan ons Aranka?

 21. Een vriendin van mij is dit jaar van de trap gevallen terwijl ze bezig was de trap te verven. Helaas heeft ze het niet kunnen afmaken nu. Door alle pech gun ik haar graag een gratis verfklus. En natuurlijk een speciale trapcoating van sigma ;-)

 22. Ziet er super mooi uit zeg! Wat een goed idee. Wij hebben alle vloeren gedaan boven en op de woonverdieping (twee jaar geleden woon en vorig jaar boven, elk jaar wat haha) en moeten nu de trap nog doen. Er ligt nu nog van dat prachtige hele lelijke ouderwetse tapijt op. De volgende stap is alles verwijderen en de trap gewoon verven. Uiteraard wel met iets wat niet te glad is. Met de baby in aantocht zou ik het een mooie verrassing vinden om dit klusje uit te laten besteden zodat mijn vriend ook nog eventjes rust heeft ;-) .

 23. Hé Aranka, ziet er goed uit jullie nieuwe trap! Welke kleur hebben jullie bij de trapopgang op de muur? Wij vinden dat kleurtje erg stoer!

  Wij willen graag meedoen aan de winactie. We wonen in een klein koophuisje (40m2) uit de jaren ‘50 in het Sallandse. Het heeft nog veel oude elementen en afgelopen twee jaar hebben we ‘t helemaal zelf opgeknapt.

  Helaas hebben we last van vochtplekken in huis. Nadat we dachten dat het opgelost was, bleek dit niet zo te zijn. Ontzettend zuur, want het was echt een pens met werk wat we verzet hebben om de vochtproblemen op te lossen. ?

  De muren van de woonkamer en slaapkamer moeten dus nog een keer aangepakt worden. Het repareren/vervangen van de muren is klaar, nu tijd om ze te verven. Met de speciale verf van Sigma coatings gaat dat prima (weten we uit ervaring, doordat een professionele schilder onze gang na bovenstaande ellende al heeft opgeknapt met verf van Sigma coatings).

  Bedankt voor de leuke winactie, succes met het kiezen van een winnaar!

 24. Mijn lieve vriendje en vriendinnetje Aniek en Lennaert hebben net een huis gekocht en zijn bezig met de trap (lees: 5 stuks, leuk zo’n splitlevel woning). Ik doe dus graag mee voor hun, al is het alleen maar zodat ik het niet hoef te doen haha.

 25. Wauw, wat is het mooi geworden!!
  Ik doe graag mee met de winactie.
  Ik heb zojuist samen met mijn vriend ons eerste koophuis gekocht. Een prachtig ruim hoekhuis in ons zo geliefde dorp waar nog heel veel aan gedaan moet worden. We zijn al hard bezig met het klussen ( verwachting dat we overgaan is maart) en wat zal het fijn zijn als de trap ons uit handen genomen wordt. Ik ben namelijk ook nog aan het afstuderen dit jaar!

  Groetjes,

  Danielle

 26. Je trap is prachtig geworden! Ik kan heel goed een binnenschilder gebruiken. Boven mijn trap heb ik lekkage gehad op de muur van de badkamer, die ziet er nu lelijk uit. Verder is heb ik 2 beschadigingen aan mijn trapleuningen en zelfs een deukje in de muur, die ontstaan zijn bij mijn verhuizing. Ook is de trap niet heel mooi geverfd en is de kleur ook niet helemaal mijn smaak, dus ja mijn trap eb zijn omgeving kan wel een opknapbeurt gebruiken

 27. Wat is het mooi geworden! Ik zou ook heel graag de trap laten opknappen. Wij wonen nu een maand in ons eerste koophuis en we hebben veel schilderwerk zelf gedaan of moeten we nog doen. We hadden namelijk wat tegenslagen (lekkage doordat de man van de vloer de kraan boven niet goed had dichtgedraaid en het was in een muur getrokken waardoor we dit nog niet konden behangen). Ook moeten we nog een aantal dingen verven. We hebben twee trappen in huis en vooral de trap naar de eerste verdieping is heel erg lelijk. Er zitten gewoon gele plekken op die er niet af willen. Ik vind het echt heel erg lelijk, maar ons budget is op en we hebben er ook geen tijd voor. Dus ik zou het heel graag laten doen door een professional. Als dat dan net zo mooi wordt als jullie trap dan ben ik superblij!

 28. Wauw, wat is het mooi geworden! Die trapleuning vind ik overigens helemaal geweldig! Wat geweldig dat je hier een winactie van weggeeft! Ik lees je blog heel graag stilletjes mee. Wij zijn sinds december 2016 verhuist naar een nieuwe woning aan de rand van een prachtig bos en hebben heel het huis gerenoveerd omdat dat echt nodig was. Er ligt een nieuwe vloer tegelvloer met heerlijke verwarming eronder. De badkamer is precies zoals mijn moeder het had gewenst. Alles is zo goed als klaar. Maar… we hebben nog een flinke trap te doen. Deze kraakt en piept als je erop loopt tot ergernis van de buurvrouw (want die heeft weleens geschreeuwd dat we stil moesten zijn op zondag tussen de muren door). De bekleding is eraf en wij zijn van plan deze mooi wit te schilderen. Helaas waren er nog andere dingen te doen. De bouw van de garage was de hoogste prioriteit. Het lijkt mij geweldig om hun hiermee te verrassen. Ze hebben het echt ontzettend hard nodig want zoals ik al zei: de trap kraakt en piept heel erg en zachtjes erop lopen lukt niet helemaal. We missen ook nog een prachtige leuning aan de rechterkant van de trap. Ik zal jou nog een foto sturen via Instagram hoe de trap eruit ziet op dit moment en ik ga heel hard duimen!
  liefs

 29. Ziet er prachtig strak uit weer! Ik ben een vrij stille lezer op je website, maar lees vrijwel alles.Nu moet ik wel reageren, (en neem me meteen voor om het vaker te doen), want oh wat zou ik graag de actie willen winnen! Eind 2014 zijn wij verhuisd naar ons prachtige huisje. We hebben al het nodige gedaan (nieuwe vloer, nieuwe keuken, alles geschilderd). MAAR.. Nu ben ik zwanger! (Jippie!) En mag ik dus niet meer verven! En drie keer raden.. Ik ben uiteraard de gene met de klushandjes voor wat betreft schilderen en dingen in elkaar zetten.. Ik zou daarom heeeeel graag zien dat de babykamer zou worden geschilderd door de vakmensen van Sigma, in plaats van door mijn man :$ hihi.

 30. Zo, wat een verschil zeg! En heerlijk dat die trap voor je geschilderd is. Ik kan ook wel een schilder gebruiken voor ons nieuwbouwhuis dat volgend jaar wordt opgeleverd. We gaan zelf ook wel aan de slag, maar we de trap of het trappenhuis kunnen uitbesteden zou dat zeker welkom zijn :) Er is nog genoeg wat we zelf kunnen doen!

 31. Ik wil graag de raam kozijnen in onze huiskamer laten verven. Ze zijn nu licht blauw maar inmiddels is alles in ons huis grijs geworden. Niet echt matchend dus.

 32. Wat een leuke actie! Ik was aan het googelen op trends in de schilderswereld en kwam op jouw blog terecht. Ik zal mijn oom (zelf ook een schildersbedrijf heeft) eens vertellen over dergelijke acties die hij zelf ook kan opzetten. Leuke blog trouwens ^.^

 33. Hoi Aranka. De trap zit echt strak in de lak! Heel mooi. En fijn ook dat ze alles mee hebben en je alleen maar voor de koffie hoeft te zorgen. Ik zou graag willen winnen omdat mijn schoonvader van 74 graag alles schildert maar bij de trap willen we hem niet laten schilderen omdat het een gevaarlijke activiteit is met ladders en hij zelf weinig angst kent ;). Voordat hij zelf stiekem op de ladder klimt lijkt dit mij de perfecte oplossing! Onze trap is erg mooi maar wel een beetje af. Hij zou echt wel een opknapbeurt kunnen gebruiken.

  Groetjes Anna

 34. Ha Aranka,

  Ik was op zoek naar een mooie kleur voor op onze muur en de trap, toen kwam ik ineens weer bij jou uit, wat leuk! Ik heb samen met mijn vriend een nieuwe woning en deze zijn we helemaal aan het opknappen, huisje uit de jaren 50, dus die kon wel een fris lakje gebruiken (;. Het enige waar we nog over in zitten is de trap die helemaal geverfd moet worden(hier zit nu ook nog vloerbedekking op die we er nog moeten afhalen) en de muur, die al wel verfklaar is.

  Heel veel succes met alles en bij deze doe ik ook mee!(:

 35. Oh wauw, echt een super actie! Dat zou hier heeel goed uitkomen. Onze zoldertrap is echt toe aan een opknapbeurt, het ziet er echt niet uit. Ooit het idee gehad om hem helemaal zwart te maken, we probeerde 1 trede en het leek nergens op. Die ene traptrede is nu nog zwart! Hahaha. Echt vreselijk..

 36. Oh neee ik ben al te laat ☺️Had mn handen vol aan onze newborn toen ik dat artikel las en daarna is het me totaal ontschoten! De winnaar is vast al bekend..
  Deze prijs was anders zo welkom geweest! We moeten al een poos de kozijnen aan de binnenzijde verven, sinds we nieuwe ramen hebben.. maar met een ernstig zieke schoonvader die niet meer alleen kon zijn en nu de zorg voor ons prachtige meisje komt het er maar niet van..

 37. Mooi hoe kleine veranderingen je huis er weer mooi uit kunnen laten zien. Een verhuizing is op zich al stressgevend genoeg. Fijn om zulke taken dan uit handen te kunnen geven aan een specialist.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *