Search
Close this search box.

Kletsen & Make-uppen

Kletsen & Make-uppen

Dit keer een ander soort video dan normaal. Ik klets jullie bij over mijn persoonlijke leven en hoe het nu met me gaat. Ondertussen maak ik mijzelf klaar voor de dag en een nieuwe werkdag! Vergeet je natuurlijk niet te abonneren, vind ik leuk!

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

6 reacties

  1. Super knap van je om hier zo open over te zijn. Niets om je voor te schamen hoor. Veel succes met je assertiviteitscursus. Steek je altijd iets van op. :D

  2. Wat een fijne eerlijke video! De punten die je over jezelf verteld vind ik heel erg herkenbaar.. Ik ben 27 maar loop ook nog altijd tegen die dingen aan.. Ik heb zeker wel een eigen mening, maar die vertel ik echt niet, stel je voor ;-) En dingen als lanceringen, daar durf ik niet eens heen. Het blijft wel lastig, hoever je ook denkt te zijn in het grote mensen leven, je blijft jezelf elke keer weer tegenkomen. Ben erg nieuwsgierig hoe je assertiviteitstraining gaat verlopen!

  3. Wat een persoonlijke video, knap dat je dat zo vertelt! Het komt mij ook wel een beetje bekend voor. Goed dat je hulp hebt gezocht, dan zal het zeker goedkomen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *