Kletsen & Make-uppen

Kletsen & Make-uppen

Dit keer een ander soort video dan normaal. Ik klets jullie bij over mijn persoonlijke leven en hoe het nu met me gaat. Ondertussen maak ik mijzelf klaar voor de dag en een nieuwe werkdag! Vergeet je natuurlijk niet te abonneren, vind ik leuk!

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

6 reacties

 • Reply
  Trijntje
  11 november 2016 at 15:30

  Super knap van je om hier zo open over te zijn. Niets om je voor te schamen hoor. Veel succes met je assertiviteitscursus. Steek je altijd iets van op. :D

 • Reply
  Juliette - Tjuly
  11 november 2016 at 15:38

  Wat een fijne eerlijke video! De punten die je over jezelf verteld vind ik heel erg herkenbaar.. Ik ben 27 maar loop ook nog altijd tegen die dingen aan.. Ik heb zeker wel een eigen mening, maar die vertel ik echt niet, stel je voor ;-) En dingen als lanceringen, daar durf ik niet eens heen. Het blijft wel lastig, hoever je ook denkt te zijn in het grote mensen leven, je blijft jezelf elke keer weer tegenkomen. Ben erg nieuwsgierig hoe je assertiviteitstraining gaat verlopen!

 • Reply
  Sandra
  11 november 2016 at 16:31

  Wat een persoonlijke video, knap dat je dat zo vertelt! Het komt mij ook wel een beetje bekend voor. Goed dat je hulp hebt gezocht, dan zal het zeker goedkomen!

 • Reply
  femketje
  11 november 2016 at 16:52

  ik hou van zulke video’s! toevallig komt er morgen op mijn blog ook eentje online haha XD

 • Reply
  chucky1012
  12 november 2016 at 07:34

  Erg goed dat jij in deze mooie video het over de persoonlijke dingen hebt.
  Je helpt hier vast en zeker ook anderen mee.

  Xoxo

 • Reply
  rachel
  12 november 2016 at 12:01

  hele leuke video, lekker spontaan en open!!

 • Laat een reactie achter