Zoek
Sluit dit zoekvak.

Kleine dingen waar ik gelukkig van word

Kleine dingen waar ik gelukkig van word

Ik ben iemand die heel erg van de kleine dingen kan genieten. Ik wil mijzelf ook best als een materialist omschrijven, maar ik sta wel echt met beide benen op de grond. Ik vind het heerlijk een ‘simpel’ leven te lijden en kan ook echt goed van de kleine dingen genieten. In dit artikel vertel ik jullie over de kleine dingen waar ik echt van kan genieten!

Genieten van de natuur

Of dat nou aan de andere kant van de wereld in Afrika is of hier gewoon in Zwolle in de bossen. Ik vind het heerlijk de ongerepte natuur te zien, hier lekker te wandelen en de heerlijke geur op te snuiven. Ik word hier helemaal zen van en het voelt echt als een klein geluksmomentje.

Vogeltjes in de tuin

Iets waar ik echt helemaal blij van kan worden zijn vogeltjes in de tuin en dan vooral de kleintjes. Mussen, Koolmeesjes, Pimpelmeesjes, Roodborstjes en ga zo maar door. Ik vind het zo schattig en leuk om te zien. Mijn tuin hangt dan ook vol met vetbollen, pinda’s, speciale pindakaas en natuurlijk wat lekkers in het vogelhuisje. Ik vind het zo leuk, kan echt uren voor het raam naar de vogeltjes lopen staren.

Knuffelen met Mila

Niet dat Mila dit wil, maar soms dring ik mijzelf gewoon even op. Ik verstop mijn hele gezicht in haar donzige vacht en streel haar ruggetje en koppie. Voor die 5 seconden dat het duurt ben ik even het gelukkigste poezenbaasje.

Quality time met vrienden

Elke keer als we weer allemaal bij elkaar zijn (en dat is eigenlijk best vaak) besef ik me weer dat ik bof met zo ontzettend veel leuke en lieve vrienden die voor je door het vuur gaan. Ik mag echt in mijn handen knijpen met zoveel lieve en dierbare mensen op mij heen en dat geeft best een gelukkig gevoel kan ik je vertellen!

Goedkoop een leuke outfit scoren

Hoe meer op Instagram gespamd wordt met de nieuwe Chanel tas of de lelijkste designer schoenen die ineens super mooi zijn omdat merk X er op staat hoe meer behoefte ik heb om niet aan die onzin mee te doen. Ik koop gewoon mijn kleding bij de Zeeman, HEMA, Primark en dat soort winkels. En als mensen daarna vragen waar het van is kan ik trots zeggen dat het gewoon bij een normale winkel te koop is wat vrijwel iedereen kan betalen. Het klinkt gek, maar ik kan hier best blij van worden.

Lekker eten

Ik hou van lekker eten! Ik ben niet een echte bourgondiër die allemaal exclusieve maaltijden eet, nee dat is niets voor mij. Maar ik word wel blij van eten. Doe mij maar een lekker all you can eat restaurant of een gezellige bistro. Daar word ik gelukkig van, helemaal als je gezellig gezelschap hebt.

Een sfeervol huis

Goed, ons huis is nog meer een bouwval dan een gezellig huis, maar ik ben wel blij dat de benedenverdieping er steeds meer uitziet als een gezellig en sfeervol huis. ’s Avonds met de kaarsjes en de lampen gedimd aan ziet het er heel gezellig uit.

Stilstaan bij wat ik heb

Soms heb je van die sentimentele momenten dat je even stil staat met je allemaal hebt en wat je allemaal bereikt hebt. Vaak maakt mij dat emotioneel maar ook trots en gelukkig. Ik heb het namelijk verdomd goed voor elkaar voor een jonge vrouw van 24. Vind ik zelf dan.

Uren lang in bad liggen

Iets wat ik het meest mis in dit huis is een bad. In het vorige huis hadden we een bad en daar was ik echt twee tot drie keer per week in te vinden. Even tijd voor mijzelf, een maskertje op, lekkere producten gebruiken en ontspannen met een lekker boek of serie. Die nieuwe badkamer is bijna in zicht en kan niet wachten tot ik weer in mijn eigen bad kan dobberen, dat maakt mij echt gelukkig!

En zo kan ik eigenlijk nog wel even doorgaan. Ik ben een heel gelukkig mens en kan heel goed van de kleine dingen in het leven genieten. Misschien omdat ik ook weet dat het zo voorbij kan zijn en succes voor mij geen streven is. Doe maar normaal dan doe je al gek genoeg, of dit is gewoon Zwolse nuchterheid. Ik ben wel benieuwd, wat zijn jullie kleine momenten van geluk? Misschien laten jullie mij nog een aantal dingen beseffen waar ik heel gelukkig van kan worden!

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

6 reacties

  1. Wat een fijn lijstje! Hopelijk werd je gelukkig van het feit dat je zo’n lang lijstje kan maken. Ik word gelukkig van alle lieve mensen om me heen, het feit dat m’n studie goed gaat, ik werk heb en ook hopelijk volgend jaar, van hardlopen in de vrieskou, chocolade op vrijdagavond..

  2. een fijn en herkenbaar lijstje!! ik word al gelukkig als ik smorgens het daglicht door de luxaflexen heen ziet komen en mijn meiden hoor rommelen in hun kamer!! en hier nog een die liever de zeeman of h&m leeg koopt dat 1 item van chanel hahah

  3. Soms moet je ook gewoon even stil staan bij de kleine en hele fijne dingen. En als ik dit zo lees doe ik dat echt te weinig. Dat stukje over Mila herken ik trouwens wel heel goed, soms moet je gewoon even knuffelen of ze het nou leuk vinden of niet, je koopt niet een kant om alleen maar naar te kijken, toch;p? En ik wed dat ze het stiekem soms ook wel fijn vinden.. Als ze slapen, haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *