KIKO Ultimate Pen Long Wear Eyeliner

 photo Kiko-Ultimate-Pen-Long-Wear-Eyeliner_zps0a449fab.png

Als het even kan draag ik elke dag een mooie eyeliner. Soms heb ik er niet tijd voor in de ochtend, maar meestal teken ik toch wel een lijntje boven mijn ogen. Tijden heb ik alleen gel eyeliner gebruikt, maar sinds een tijdje gebruik ik eigenlijk alleen nog maar een stiftje. Mijn eyeliner van L’Oréal was helaas op, dus het werd tijd voor een nieuwe, ik besloot eens voor KIKO te gaan!

 photo Kiko-Ultimate-Pen-Long-Wear-Eyeliner4_zpsc5176c01.png

KIKO is een Italiaans make-up merk dat de echte beautyliefhebbers wel kennen, maar helaas is het niet in Nederland fisiek te koop. Dan moet je toch echt naar onze oosterburen toe of andere landen. KIKO is een prachtige make-up merk met kwalitatief erg goede producten voor niet al te veel geld. Daarom hoopte ik ook stiekem dat deze eyeliner pen erg fijn zou zijn en van goede kwaliteit. Hij ziet er in ieder geval erg mooi uit in het doosje. Het doosje geeft mij altijd een wat meer luxe gevoel.

 photo Kiko-Ultimate-Pen-Long-Wear-Eyeliner1_zps381257f5.png

Voor de rest is er eigenlijk niet echt wat bijzonders aan de pen zo op het eerste gezicht. De verpakking van deze pennen is eigenlijk altijd hetzelfde, maakt niet uit welk merk je koopt. Wel fijn is dat deze dop goed sluit maar niet vervelend is om los te krijgen. Ook heeft de eyeliner een handig grip stukje zodat je hem goed kan bedienen met je hand. De eyeliner heeft een long wear effect, dat betekend dat hij extra lang belooft te zitten.

 photo Kiko-Ultimate-Pen-Long-Wear-Eyeliner2_zps8e63a295.png

De vilten punt van de KIKO Ultimate Pen Long Wear eyeliner is eigenlijk perfect, hij is niet keihard maar ook niet te buigzaam. Je kan er heel makkelijk een strak lijntje mee tekenen zonder dat de punt meteen is uitgedroogd. Hij is lekker spits aan de voorkant zodat je ook makkelijk overal tussen kan en de stukjes tussen je wimpers kan opvullen met een goed intense zwarte kleur. De speciale long wear formule zorgt ervoor dat de eyeliner gedurende de dag niet gaat vlekken of vervagen.

 photo Kiko-Ultimate-Pen-Long-Wear-Eyeliner5_zpscc3ad2ac.png

Bij een rechte lijn laat de eyeliner echt een goed zwarte lijn achter zonder doorschijnende stukken. Als je bochtjes gaat maken heeft hij er iets meer moeite mee. Maar de eyeliner is heel goed opbouwbaar, want als je er nog een keer overheen gaat is hij zeker prima dekkend. Fijn vind ik ook dat de eyeliner na 3 weken bijna elke dag gebruiken het nog steeds perfect doet. Vaak houdt de punt er al mee op maar dat is bij deze eyeliner gelukkig niet het geval. Hij blijft prima en genoeg product afgeven met een goede dekking.

 photo Kiko-Ultimate-Pen-Long-Wear-Eyeliner7_zpscaaa298a.png

Ik vind de eyeliner heel makkelijk en precies werken en dat is eigenlijk wat je wilt hebben. Wel omdat de punt natuurlijk niet zo nat is moet je wat meer over je ooglid heen trekken, dat vind ik soms wel een beetje een nadeel maar als je dat met beleid doet en het onder de knie hebt is er niets vervelends meer aan.

 photo Kiko-Ultimate-Pen-Long-Wear-Eyeliner6_zps0ce966b3.png

Zoals ik al zei gebruik ik hem nu denk ik drie weken al met ontzettend veel plezier. De kleur is echt goed zwart, de punt droogt niet uit, hij ligt prettig in de hand en is niet eens zo heel erg duur. Want voor deze eyeliner pen betaal je maar € 6,90 en dat is een stuk goedkoper dan bijvoorbeeld L’Oréal, Maybelline of Bourjois. Wat ook fijn is dat het puntje scherp blijft zodat je een goede scherpe wing kan maken!

 photo Kiko-Ultimate-Pen-Long-Wear-Eyeliner3_zpsfefa628f.png

Ik denk dat jullie het wel hebben gemerkt dat ik erg enthousiast over deze eyeliner ben en het is ook echt een toevoeging aan mijn collectie. Hij doet alles wat een goede eyeliner hoort te doen voor niet eens zo een hele gekke prijs van € 6,90. Het enige nadeel is dat KIKO niet in Nederland te koop is, maar hun webshop verzend sinds kort gelukkig wel naar Nederland! Wil je dus een keer bij KIKO bestellen en je bent nog op zoek naar een goede eyeliner, dan zal ik deze zeker meenemen!

Dit product heb ik ontvangen ter review

Vlog mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

32 reacties

 • Reply
  Olga
  4 mei 2014 at 15:06

  Ga ook eens deze proberen

 • Reply
  Marjolein - Beautylein.nl
  4 mei 2014 at 15:21

  Lijkt me een erg fijne eyeliner!

 • Reply
  chucky1012
  4 mei 2014 at 15:27

  Het ziet er heel goed uit!
  Je hebt mooie lijnen gezet ;-)
  Ze moeten met deze shop naar ons land komen…..

 • Reply
  elegantic
  4 mei 2014 at 15:42

  Hij ziet er super uit!

 • Reply
  Monique
  4 mei 2014 at 15:43

  Klinkt goed! Ben dol op dit soort eyeliners. <3

 • Reply
  Romy | Big Cozy Sweater
  4 mei 2014 at 15:49

  Ziet er goed uit, ik gebruik er nu een van Essence!

 • Reply
  justjaxelle
  4 mei 2014 at 15:53

  wauw klinkt heel fijn!

 • Reply
  bymirandaa
  4 mei 2014 at 15:56

  lijikt me een superfijne eyeliner. Misschien lukt het me hiermee dan eindelijk om eens een mooi lijntje te zetten:) tot nu toe altijd zonder resultaat haha!

  fijne zondag nog!

 • Reply
  Daniëlle
  4 mei 2014 at 16:13

  Ziet er echt prachtig uit. Ik houd op dit moment een lijstje met leuke Kiko producten bij, dat doe ik elk jaar, want ik ga deze zomer weer naar Italië. Dan koop ik het allemaal daar. Deze gaat ook op het lijstje!

 • Reply
  lovelylonnie
  4 mei 2014 at 16:15

  Hij is erg mooi. Ik heb net toevallig één van L’oreal gekocht.

 • Reply
  femketje
  4 mei 2014 at 16:16

  love kiko :D

 • Reply
  Charile
  4 mei 2014 at 16:32

  Oe mooi zeg!

 • Reply
  iiiThinkPink
  4 mei 2014 at 16:48

  Lijkt me een fijn product!

 • Reply
  beyoutifool
  4 mei 2014 at 16:53

  Je hebt een mooie wing gemaakt :) Ziet er goed uit :)

 • Reply
  esmeevanvliet
  4 mei 2014 at 16:58

  Mooi product! Ik ga binnenkort naar Rome, en de Kiko staat bovenaan mijn shoplijstje!

 • Reply
  Dionne Knooren
  4 mei 2014 at 17:41

  Deze ziet er echt goed uit!

 • Reply
  Tessa
  4 mei 2014 at 17:41

  Heel fijn dat hij niet uitdroogt! Het lijkt mij een heel fijn pennetje en lekker zwart!

  xxx

 • Reply
  Wendy
  4 mei 2014 at 18:13

  Ziet er erg goed uit! Ik gebruik zelf altijd die van L’Oréal, maar deze wil ik zeker een kans geven!

 • Reply
  Beau
  4 mei 2014 at 18:43

  Lijkt me een erg fijne eyeliner!

 • Reply
  Paola
  4 mei 2014 at 19:13

  Klinkt als een fijn product. Zelf ben ik alleen geen vrienden met dit soort producten ;)

 • Reply
  Jasmijn
  4 mei 2014 at 19:31

  Lijkt me een hele fijne eyeliner, en ook voor een mooie prijs :)

 • Reply
  ceetje78
  4 mei 2014 at 19:42

  De vormgeving (met dat zwarte matte stukje) lijkt precies op die van Zoeva. Maar die vond ik niet zo. Ik zweer bij mijn softeyeliner van de Hema voor €3,50 :)

 • Reply
  laviepure
  4 mei 2014 at 19:55

  Wauw, ik vind hem erg leuk!

 • Reply
  Marloes
  4 mei 2014 at 20:33

  Lijkt me een hele fijne eyeliner!

 • Reply
  AA Beautyaddicts
  4 mei 2014 at 21:47

  Dat ziet er heel erg goed uit! Ik wordt ook altijd heel blij van doosjes om producten!

 • Reply
  sil
  4 mei 2014 at 22:10

  mocht je in het grensgebied wonen, de eyeliner bij de kiko is nu maar € 3.90

 • Reply
  Hester
  4 mei 2014 at 22:36

  Ik heb eigenlijk nog nooit een eyeliner met vilten stift gebruikt, ziet er goed uit!

 • Reply
  beautyforgirls
  4 mei 2014 at 23:18

  Deze ga ik ook proberen, bedankt voor de tip!
  Liefs, xxx

 • Reply
  Fatma
  5 mei 2014 at 01:05

  Ziet er goed uit! Ben zelf zeer tevreden over de Liquid Liner van Catrice in 010 Dating Joe Black. Die is echt pikzwart, droogt mat op en blijft super goed zitten!

 • Reply
  Caro
  5 mei 2014 at 11:03

  Dat klinkt echt heel goed! :-)

 • Reply
  Kiss & Make-up
  5 mei 2014 at 11:56

  Mooie spitse punt en echt zwartzwart van kleur, super!

 • Reply
  smilingbeauties
  9 mei 2014 at 23:15

  klinkt als een erg fijne eyeliner! Die ga ik onthouden

 • Laat een reactie achter