Search
Close this search box.

KIKO Sun Lovers Ipanema Peach Blush

 photo Kiko-Sun-Blush3_zpsa906efaf.png

Waarom kun je toch veel mooie make-up merken niet in Nederland vinden? KIKO een prachtig betaalbaar make-up merk is vast wel bekend bij jullie maar helaas niet in Nederland te koop. Gelukkig verzenden ze sinds kort wel naar Nederland! Maar mocht je ook op vakantie gaan – zoals ik – naar een land waar ze wel KIKO verkopen, hou deze blush dan even in gedachten! Ik laat je snel meer zien.

 photo Kiko-Sun-Blush_zpsb14fd190.png

Op internet had ik al even gezocht of er een KIKO of een Sephora in de buurt van Albufeira zat en gelukkig was dit het geval! Een bezoekje aan Algarve Shopping in Guia was voor mij dan ook een must! Met de taxi kost het ongeveer 10 euro of je neemt de gratis bus vanaf Albufeira naar dit shopping centre. Maar genoeg daar over, we gaan het hebben over deze prachtige blush! De KIKO Sun Lovers Blush in Ipanema Peach. Deze blush is te vinden in hun limited edition zomer collectie!

 photo Kiko-Sun-Blush1_zpsb567df7d.png

Je ogen worden meteen getrokken door de vrolijke en kleurrijke verpakking van dit product. Alle producten van de Sun Lovers collectie zitten in felgekleurde verpakkingen die er echt heel erg zomers uitzien. Op de verpakking staat duidelijk aangegeven om welk product het gaat.

 photo Kiko-Sun-Blush2_zps38393f91.png

Op de bovenkant staat ook nog eens de naam van het product en het nummer. In totaal waren er vier verschillende soorten blushes in prachtige kleuren. Ik besloot Ipanema Peach mee naar huis te nemen. Een bijzondere peach kleur die op Orgasm van NARS lijkt maar dan met een verrassende combinatie.

 photo Kiko-Sun-Blush4_zps18cf685c.png

Niet alleen het doosje ziet er fantastisch uit, ook het echte doosje van de blush ziet er prachtig uit. Het matte gouden doosje dat versierd is met prachtige glimmende strepen. Op de foto kan je het effect niet echt goed zien maar in het echt zijn de strepen en driedimensionaal, super tof! De blush is vrij groot en past gemakkelijk in de palm van je hand. Wel opvallend vind ik dat hij erg dik is terwijl er niet meer in zit dan een Mineralize Skin Finish van MAC. Maar hier zit nog een spiegeltje in, misschien verklaart dat het.

 photo Kiko-Sun-Blush5_zps1d8e4127.png

De blush is echt een prachtige baked blush met een geweldige kleurencombinatie. Aan de linkerkant zie je een soort bronzer met peach kleurige effecten. Aan de rechterkant zie je bijna een exacte kopie van de welbekende NARS Orgasm waardoor ik hem bijna al niet kon weerstaan. Ik had wel veel van dit soort kleuren maar de combinatie met de bronzer maakte hem voor mij wel heel bijzonder en daarom moest ik hem meenemen.

 photo Kiko-Sun-Blush7_zpsb21e9e26.png

Prachtige kleuren en de bronzer ziet er echt heel erg mooi uit! De pan is maar liefst 8 gram en dat is nog meer dan een MSF, dus kun je nagaan hoe lang je hier mee kan doen. Worden jullie ook niet verliefd op deze prachtige blush als jullie hem zo zien?

 photo Kiko-Sun-Blush8_zps1839eb5f.png

KIKO staat bekend om zijn kwaliteit en goede prijzen. Ook bij deze blush laat KIKO dat weer zien. De swatches zien er prima uit en hebben een prachtige kleur en werken fijn. De blush brokkelt niet af en geeft gemakkelijk product af aan de kwast of huid. Goede kwaliteit dus voor niet eens zo gek veel geld. Want voor deze blush was ik € 14,90 kwijt. Nu is hij trouwens iets meer dan 10 euro in de sale online!

 photo Kiko-Sun-Blush10_zpsd552c40f.png

Aanbrengen op de huid gaat heel gemakkelijk en je kan hem heel makkelijk uitblenden. De pan is zo groot dat je kan kiezen de kleuren afzonderlijk van elkaar te gebruiken of ze met elkaar te mixen. De kleur is vrij donker, daar moet je wel rekening mee houden dus je hebt maar een klein beetje nodig als je een lichtere huid hebt. Voor de rest is hij echt perfect en net even iets anders dan alle vergelijkbare blushes.

 photo Kiko-Sun-Blush6_zpsc312bfd9.png

Ik vind de KIKO Sun Lovers Ipanema Peach Blush echt een juweeltje in mijn stash en ik weet zeker dat ik hem veel ga gebruiken. Kom je deze vakantie nog in de buurt van een KIKO dan zou ik hem sowieso meenemen of kijken naar een andere kleur. Kom je niet in de buurt van een KIKO? Geen zorgen, gelukkig verzenden ze nu ook naar Nederland. Ze hebben een webshop met al hun prachtige producten en sale! Hij heeft mij trouwens € 14,90 gekost, maar zie ze op de website in de sale!

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

34 reacties

  1. Mmm dit product doet me echt gelijk denken aan de MSF highlighters van Mac. Wat een eyecandy van een product! Als ik op vakantie ben en een kiko tegenkom moet ik deze wel meenemen, mooi!

  2. Wauw, wat ziet deze blush er prachtig uit in het doosje. Ik dacht dat het meer een roze/peachy blush zou zijn, maar als ik hem op je gezicht zie is hij toch meer bronzy. Wat ik eigenlijk wel mooi vind!

  3. Wat een prachtige blush en een enorm leuke verpakking. Ook leuk dat ze dus ook nu naar Nederland verzenden want ik heb al een hele tijd dit merk willen uitproberen. Deze blush staat je trouwens fantastisch. De prijs is trouwens ook best redelijk. Maar vind jij het dan ook niet jammer dat je net iets nieuws hebt en het dan een week later in de sale ziet? Ik heb dat wel helaas…. xxx

  4. Ik vind hem er echt prachtig uit zien, maar hij is denk ik net wat te bruinig voor mij. Ik heb zelf net 4 oogschaduwpalettes van Kiko gescoord in de sale hier in Milaan! De eerste indruk is daarvan ook erg goed :).

  5. Alleen het doosje en de verpakking al… de blush is ook super mooi :) Tot nu toe vind ik alle blushes van Kiko echt super gepigmenteerd, ik moet er soms mee oppassen dat ik niet te veel aanbreng!

  6. Wauw, hij ziet er prachtig uit! :-D Ik ben ook een Kiko fan en hoop dat ze snel naar België en Nederland komen! :-)

  7. Ow wat een gave blush! Ik heb nog nooit iets uitgeprobeerd van Kiko dus ik ben steeds meer benieuwd naar dit merk! Als ik het een keer tegen kom ga ik zeker even kijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *