Search
Close this search box.

Kiko oogschaduw’s

Mijn vriendinnetje Kim was op vakantie geweest in Frankrijk (wat alweer een hele tijd geleden is) en ze nam voor mij 2 ontzettend mooie oogschaduws van Kiko mee. Ik was helemaal niet bekend met het merk, ik had er natuurlijk wel eens over gelezen en gehoord maar ik had zelf helemaal niks van dit merk in mijn stash zitten. Kiko schijnt een erg goed en goedkoop merk te zijn, wat helaas niet te koop is in Nederland, maar wel bij onze oosterburen, Frankrijk, Spanje en Italië. Mocht je hier dus een keer in de buurt zijn neem zeker een kijkje bij Kiko, want ik kan je nu alvast vertellen, ik ben onder de indruk!

Ze heeft 2 prachtige nude kleuren voor me meegebracht waar je een ontzettend mooie naturele look mee kan maken, het zijn de kleuren 139 (licht) en 134 (donker).  Ze zijn behoorlijk groot, want ik had ze eigenlijk een stuk kleiner verwacht er zit namelijk maar liefst 3 gram in. En vaak zit er maar 2 of 1,5 gram in. De structuur van de oogschaduws is echt ontzettend fijn, als je met je kwast eroverheen gaat heb je genoeg pigment aan je kwast maar niet zoveel dat je hele oogschaduw begint te brokkelen. Wat ik altijd een pluspunt vind want ik vind dat altijd zonde want blaas het er altijd eigenlijk weer af.

De verpakking van de oogschaduws vind ik eigenlijk niet heel erg bijzonder, ze zitten net zoals MAC in zwarte doosjes die je eigenlijk heel erg goed met de doosjes van MAC kan vergelijken en daarin zit gewoon een saai doosje met oogschaduw. Ik vind het dan wel weer mooi dat het dopje van de oogschaduw matte is, dat vind ik er dan wel weer een beetje bijzonder uitzien.

daglicht

zonlicht

Zoals je kan zien zijn de oogschaduw’s ontzettend goed gepigmenteerd en hebben een prachtige shimmer, iets waar ik van hou want ik draag eigenlijk altijd shimmer oogschaduw’s omdat ik die zo een mooi effect vind hebben in de zon en meestal altijd veel meer pigment hebben dan matte oogschaduw, joost mag het weten waarom maar dat valt mij gewoon altijd op.

Zoals ik al eerder zei is Kiko helaas niet in Nederland te koop maar wel kort over de grens in Duitslands, Frankrijk, Spanje en Italië! Mocht je hier zijn neem dan zeker eventjes een kijkje. Zeker voor de oogschaduw’s, ik weet niet hoe het zit met andere producten maar hier ben ik in ieder geval erg tevreden over! Ik heb eerlijk gezegd geen idee hoe duur ze waren. Ik weet wel dat deze 3 euro in de aanbieding waren!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

19 reacties

  1. in duitsland in centro heb je een hele winkel, dat was even heaven.
    Ik raad jullie echt de lakjes aan & ik heb een witte oogschaduw als highligher (167) :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *