Zoek
Sluit dit zoekvak.

Kiko Moon Dust Illuminating Powder Blush

 photo Kiko Moon Dust Face Powder_zpsuvrik3yu.png

Van de week moest ik op Amsterdam Centraal op de trein wachten en normaal is dat ronduit vervelend. Maar sinds Amsterdam Centraal een IJpassage heeft met allemaal leuke winkels vliegt de tijd voorbij. Ik nam namelijk even een kijkje bij de KIKO en LUSH. Bij KIKO zag ik deze prachtige blush liggen en was meteen verliefd. Maar toch liet ik hem liggen omdat ik hem vrij prijzig vond. De volgende dag kwam ik terug en moest hij toch echt mee naar huis.

 photo Kiko Moon Dust Face Powder1_zps7krdilpx.png

KIKO is een merk dat vele mensen kennen van hun Europese vakantiebestemmingen. Tot voor kort was dit prachtige merk namelijk nog niet in Nederland te koop. Maar sinds kort hebben we een aantal prachtige KIKO winkels in Nederland met een handige op het station van Amsterdam. Omdat ik me dus verveelde stapte ik even de KIKO binnen en stuitte mijn oog op de kerstcollectie.

 photo Kiko Moon Dust Face Powder2_zpsgrrwdmvp.png

De kerstcollectie van KIKO is een vrij uitgebreide collectie met veel verschillende soort producten. Ik vind het jammer dat alle verpakkingen vrij lomp en niet zo fraai zijn, zeg maar gewoon lelijk als ik voor mezelf mag spreken. Maar gelukkig hadden ze testers open staan, want de producten zelf zijn echt ware pareltjes. Deze Moon Dust ik echt geweldig in de kleur Mysterious Pink. Ik had gehoopt dat er nog meer kleuren waren, maar dit is de enige die ze nog hadden.

 photo Kiko Moon Dust Face Powder3_zpsbuwgj9vt.png

De verpakkingen zien er vrij lomp en groot uit, als een rode edelsteen. Zoals ik al zei, niet echt mijn ding. Ook staat er nog een half sterrenstelsel op afgebeeld en dat vind ik toch een beetje afbreuk doen aan het doosje.

 photo Kiko Moon Dust Face Powder4_zpsfxuv1hk3.png

Maar gelukkig is het doosje wel van stevig materiaal gemaakt en sluit het goed. De blush bevat maar liefst 8 gram waar je echt een hele tijd mee vooruit kan, al zal je hem iedere dag gaan gebruiken.

 photo Kiko Moon Dust Face Powder5_zpspgcysnwr.png

Als we het doosje open maken komt er een prachtige Illuminating Powder Blush tevoorschijn, tenminste, zo noemt KIKO het. Het is een bijzondere combinatie van verschillende kleuren die met elkaar verweven zijn. Dit alles bij elkaar geeft het echt een heel bijzonder en mooi effect.

 photo Kiko Moon Dust Face Powder7_zpsa8cc4oix.png

Het doosje heeft aan de binnenkant een spiegeltje en om de blush heen zit plastic dat ook de functie van een spiegeltje heeft. Ik vind het eigenlijk allemaal wel een beetje te veel van het goede, maar het ziet er wel grappig uit.

 photo Kiko Moon Dust Face Powder8_zpsstanyobz.png

Maar de blush is natuurlijk het belangrijkste, kijk hoe mooi hij is van dichtbij!

 photo Kiko Moon Dust Face Powder9_zps8vvd9pmm.png

En dan de pigmentatie… Die is echt in één woord geweldig. Wat komt hier een kleur en glans vanaf, wauw! Hij lijkt zo op het eerste gezicht een beetje op NARS Orgasm, een mooie roze tint met een gouden shimmer, heel mooi. De blush is ook heerlijk zacht en romig van structuur, heel fijn.

 photo Kiko Moon Dust Face Powder10_zps72m6bual.png

Mijn wang zonder blush, bronzer of highlighter.

 photo Kiko Moon Dust Face Powder11_zpsltpqt6qw.png

Mijn wang met de Kiko Moon Dust Illuminating Powder Blush in de kleur Mysterious Pink. Ik heb hem subtiel aangebracht en mooi uitgeblend en het effect is echt super. Het echte effect valt een beetje weg door het licht, maar het ziet er echt heel erg mooi uit!

 photo Kiko Moon Dust Face Powder12_zpshwru9nxn.png

Ook op deze foto zie je het effect niet zo goed door het licht, maar de blush zit er toch wel degelijk en met natuurlijk licht zie je hem ook heel erg goed zitten en glanzen. Ja, dit is zeker een pareltje voor in mijn stash.

 photo Kiko Moon Dust Face Powder6_zpsmpyzuxiu.png

Desondanks dat de verpakking er niet zo mooi uitziet, is de inhoud des te mooier. De Kiko Moon Dust Illuminating Powder Blush kost € 13,90 en is te koop bij de KIKO verkooppunten. Het is niet heel er goedkoop, maar het is zijn geld zeker waard!

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

46 reacties

 1. De verpakking is inderdaad niet zo, maar de blush zelf ziet er prachtig uit. Ik moet dringend eens wat bestellen bij Kiko. Heb al veel mooie make-up voorbij zien komen op blogs!

 2. Ik heb deze op mijn verlanglijstje staan voor Kerst, zo’n mooierd! De verpakking vind ik aan de ene kant wel wat hebben, maar dat sterrenstelsel had wel weg kunnen blijven, haha.

 3. Sowieso weet ik geen KIKO bij mij in de buurt zijn, maar ik vind de verpakking van het goede teveel. Persoonlijk zie ik liever een iets stijlvollere en minder opvallende verpakking, maar lelijk is het zeker niet.
  xx

 4. Ik ben op jouw site telkens zo lang bezig om de advertenties weg te klikken (voor zover dat al lukt).
  De blush is inderdaad erg mooi.

 5. Wauw wát een mooie kleur! Wat goede pigmentatie ook. De verpakking lijkt op zich wat onhandig maar ik vind hem nog best wel leuk eigenlijk. Kiko is altijd zo creatief met hun verpakkingen! Dat vind ik echt leuk aan Kiko.

 6. Ik begrijp dat je deze blush alsnog bent gaan halen. Hij is erg mooi. De verpakking vind ik wel mooi, het spiegeltje rondom de blush vind ik ook wat veel.

 7. De verpakking zal wel een kwestie van smaak zijn, want ik vind ‘m juist wel leuk en origineel! De blush zelf ziet er ook goed uit, fantastische kleur!

 8. Wauw, mijn hartje gaat toch wel sneller slaan van deze prachtige blush! De verpakking zegt me ook niks, maar het product zelf… Mooi!

 9. Wat een prachtige blush! Ik heb na lang twijfelen toch de andere gekocht, omdat ik er al een had die hierop lijkt. Zelfs nog met 30% korting haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *