Zoeken
Sluit dit zoekvak.

KIKO Eyebrow Expert Styling Kit

 photo KIKO-Eyebrow-Expert-Styling-Kit8_zpsac6c8830.png

Mijn geliefde wenkbrauwpotloodje van John van G is helaas bijna op, tijd voor een nieuw product dus! Van KIKO mocht ik in hun webshop een aantal producten bestellen omdat ze nu ook eindelijk naar Nederland verzenden! Ik besloot dit mooie wenkbrauw kitje te bestellen, het zag er namelijk heel erg goed en compleet uit. Ik testte het voor jullie uit!

 photo KIKO-Eyebrow-Expert-Styling-Kit_zps6e118187.png

Dit wenkbrauw setje valt op de website goed in de smaak en heeft dan ook een waardering van 5 sterren. Ik was dus meteen benieuwd naar dit palette speciaal voor je wenkbrauwen. Het is ook nog eens een heel compleet setje, alles zit er in! Een wax, twee kleuren poeder, spiegeltje, pincet, kwastje en borsteltje! Als je daar niet mee uit de voeten kan weet ik het ook niet meer.

 photo KIKO-Eyebrow-Expert-Styling-Kit1_zps3c89376b.png

Het palette is in twee verschillende tinten te krijgen. 01 is voor brunette’s en donkerharige vrouwen en dan hebben we nog 02 voor brunette’s en blondines. Het is dus maar net wat voor een kleur haar je hebt. Ik heb voor nummer twee gekozen, omdat ik niet zulke zware aangezette wenkbrauwen wilde hebben. Om ze toch wat vriendelijker te laten lijken en met mijn geverfde haar koos ik dus voor de lichtste versie.

 photo KIKO-Eyebrow-Expert-Styling-Kit2_zps867fb6d3.png

Eenmaal het doosje geopend komt er een prachtig afgerond doosje tevoorschijn. Ik vind de verpakkingen van KIKO er altijd erg mooi en chique uitzien. Terwijl je er helemaal niet gek veel geld voor betaald.

 photo KIKO-Eyebrow-Expert-Styling-Kit3_zps20ee84fe.png

Als we het doosje openen zie ik meteen dat het een prachtige en complete inhoud heeft. Wat zit er dan allemaal in?

– Wax
– Twee kleuren poeder
– Pincet
– Kwastje
– Borsteltje
– Spiegel

Een hele complete set dus om je wenkbrauwen perfect mee in vorm te krijgen en het bij te werken.

 photo KIKO-Eyebrow-Expert-Styling-Kit5_zpsb72557fe.png

In het palette zitten twee verschillende kleuren poeder om te wenkbrauwen mee bij te tekenen. Ik moet zeggen dat de kleuren maar minimalistisch van elkaar verschillen en op de huid zie je er eigenlijk helemaal niets van terug. Ik gebruik de lichte kleur voor de aanzet en de donkere kleur voor de uiteindes van de wenkbrauw voor een natuurlijk effect dat niet meteen niet zo hard in je gezicht staat. Daarna ga ik met het borsteltje eventjes door de wax en kam ik dit door mijn wenkbrauwen heen om ze in model te brengen.

 photo KIKO-Eyebrow-Expert-Styling-Kit4_zps1076903c.png

Handig is dat alles in miniatuur erbij zit. Zo heb je dus altijd een pincet, kwastje en borsteltje bij je om je wenkbrauwen bij te werken. Het pincet doet prima zijn werk maar het is geen Tweezerman, met de kleinere haartjes heeft hij dus wel iets meer moeite, maar voor de rest heb ik er niets op aan te merken. Het kwastje doet ook prima zijn werk, maar ik merk toch dat ik voor dagelijks gebruik een groter kwastje fijner vind, en dan bedoel ik een kwast met een fatsoenlijk en groot handvat. Maar voor onderweg is dit kwastje prima. Ook het borsteltje doet prima zijn merk, maar hetzelfde verhaal als met het kwastje, voor dagelijks gebruik thuis kies ik toch liever voor een full size kwast. Maar voor onderweg zijn ze echt ideaal!

 photo KIKO-Eyebrow-Expert-Styling-Kit6_zpsb3037a96.png

Het totale kitje vind ik dus echt een succes als we naar de inhoud kijken en wat je er allemaal mee kan. Misschien vind je € 13,90 een beetje aan de dure kant voor alleen een wenkbrauw kitje, maar als je kijkt wat je er allemaal voor terug krijgt vind ik het echt een koopje!

 photo KIKO-Eyebrow-Expert-Styling-Kit9_zps56f0652e.png

Swatches van de wax, donkere poeder en lichte poeder. Zoals je ziet verschillen de poeder in kleur haast niet van elkaar. Wel jammer vind ik dat de poeder erg poederig zijn en na het gebruik veel losse poeder achter laten op het palette.

 photo KIKO-Eyebrow-Expert-Styling-Kit10_zps1eaa3bf5.png

Mijn wenkbrauwen zonder make-up. Sorry dat ik geen full face foto’s heb, mijn kaken en daaronder zitten vol met uitslag. Ik mag helaas ook geen make-up dragen dus de reviews zijn een beetje karig op dit moment.

 photo KIKO-Eyebrow-Expert-Styling-Kit11_zps0eab6ddd.png

En mijn wenkbrauwen gedaan met de KIKO Eyebrow Expert Styling Kit een behoorlijk verschil niet? Omdat mijn wenkbrauw haartjes echt zwart zijn had ik misschien beter kunnen kiezen voor het andere palette, maar dan denk ik wel dat mijn wenkbrauwen er een stuk harder uitzagen in het gezicht. En gelukkig zie je vanaf een afstandje niet dat de wenkbrauw poeder iets lichter is dan mijn wenkbrauwen zelf.

 photo KIKO-Eyebrow-Expert-Styling-Kit12_zpsa92dd6bf.png

Van dichtbij, de wenkbrauwen zijn in vorm gebracht met de wax, deze zie je helaas wel lichtelijk op je wenkbrauwhaartjes liggen. Maar voor de rest vind ik het er goed uitzien. Volgens de verpakking belooft het 10 uur perfect te blijven zitten. Nu haalt het bij mij niet de 10 uur, maar als ik een oogschaduw basis over mijn wenkbrauwen heen aanbreng blijft het zeker wel de hele dag zitten, dat is handig!

 photo KIKO-Eyebrow-Expert-Styling-Kit7_zps885ec75e.png

Ik ben erg enthousiast over de KIKO Eyebrow Expert Styling Kit! Het is een complete set waar je echt mee uit de voeten kan en het is ook nog eens heel erg handig voor onderweg. De producten hebben een goede pigmentatie en laten mijn wenkbrauwen er stukken beter uitzien. De KIKO Eyebrow Expert Styling Kit is online te koop in de webshop van KIKO voor € 13,90. Het verzenden naar Nederland kost € 7,90 en bij een bestelling van meer dan € 50,- nog maar € 3,-.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

30 reacties

 1. Hm ik denk dat ik de donkerdere kleur nog wel net iets mooier bij je zou vinden staan inderdaad, maar het kitje ziet er goed uit! Ik weet eigenlijk ook niet precies welke kleur ik zou nemen, maar deze is weer gelijk zo warm…

 2. Wat een compleet setje! Jammer dat de kleur eigenlijk net iets te licht is. Weet niet hoe het er van een afstandje uit ziet maar van dichtbij is het iets oranje. Ben ook benieuwd hoe de donkere variant is…

 3. Het kitje ziet er mooi uit, maar ik vind persoonlijk de kleuren best rozig/veel oranje bevatten voor een blondine variant. Sterkte met de uitslag!

 4. Mooi setje, maar wel jammer dat de tinten zo dicht bij elkaar liggen. Ik vind beide erg warm, ze hadden misschien beter een warme en koele tint kunnen toevoegen.

 5. Het setje van KIKO ziet er inderdaad erg mooi uit. Helaas dat in combinatie met de verzendkosten het totaal boven de € 20,- komt.
  Via Oriflame kunnen wij ook een top eyebrow kit aanleveren. Met 2 kleuren die wel verschillen, een wax en 2 kwastjes zodat je kleuren niet mixen.
  Deze hebben we nu in de aanbieding voor €9,99 en met een beautylid account met een extra 15% korting. Verzendkosten zijn 6,75 en vanaf een bestelling van €45,- gratis verzending.
  http://nicebybeauty.beautyshop.oriflame.nl/products/product-detail.jhtml?prodCode=21241

 6. Ziet er mooi en natuurlijk uit! Maar ik ben zeer tevreden over het wenkbrauwpotlood van de Hema (de middelste tint), en laat dat zo. Blijft de hele dag zitten. :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *