Zoek
Sluit dit zoekvak.

Kiko Color Fever Eyeshadow Palette 101

 photo Kiko-Color-Fever-101-2_zpsf8c34bcd.png

Een tijdje geleden mocht ik wat bij in de Kiko webshop bestellen omdat Kiko ook eindelijk naar Nederland verzend – helaas niet naar België -! Ik mocht een paar items uitzoeken en ineens kreeg ik van de week mijn pakketje en zat dit fantastische oogschaduw palette bij! Die moest ik natuurlijk wel aan jullie laten zien, wat een plaatje!

 photo Kiko_zpsc2c1ad42.png

Het is een Kiko Color Fever Eyeshadow Palette dat er in totaal in vier verschillende soorten kleurcombinaties te krijgen is. Dit is 101 Coral Burgundy een prachtig palette met roze, rode en koraal tinten. Ik merk dat ik de laatste tijd erg fan ben van dit soort kleuren en steeds meer merken komen met zulke gave kleurcombinaties.

 photo Kiko-Color-Fever-101_zpsc4e9d59f.png

Kiko heeft ondanks dat het niet een heel duur merk is – maar ook niet heel goedkoop – een chique uitstraling. De verpakkingen lijken stiekem wel een beetje op MAC met hun doosjes en matte uitstraling. Voor de rest is het doosje van goede kwaliteit en heeft een stevige verpakking dat voor mijn gevoel niet zo uit elkaar valt.

 photo Kiko-Color-Fever-101-4_zps88377d20.png

Op de achterkant van het palette vind je dat het nummer 101 uit de Color Fever collectie. Jammer vind ik dat de echte naam van het product er niet op staat, die heb ik gevonden op het internet. Vind het altijd wel leuk als de naam er op staat in plaats van een nummertje.

 photo Kiko-Color-Fever-101-2_zpsf8c34bcd.png

Dit is het palette, ziet het er niet super mooi uit? De oogschaduws zijn gebakken en hebben daarom vaak een stuk betere pigmentatie. De oogschaduws voelen heerlijk zacht aan en hebben een mooie structuur.

 photo Kiko-Color-Fever-101-1_zpsabe29a5f.png

Het palette is net zo groot als bijvoorbeeld een MAC oogschaduw palette met vier kleurtjes, dus je hebt behoorlijk wat inhoud. De kleuren worden aangeraden voor bruine en groene ogen, laat mij dat nou net hebben!

 photo Kiko-Color-Fever-101-3_zps6b6972a7.png

Ook handig aan de verpakking vind ik dat het een spiegeltje in de deksel heeft die lekker groot is. Zo kan je het palette meenemen en dan heb je er ook nog eens een handig spiegeltje bij voor onderweg.

 photo Kiko-Color-Fever-101-5_zps651620a0.png

 

De oogschaduws voelen heel zacht aan van structuur, dat vertelde ik net al. Daarom worden ze ook heel snel gepakt door bijvoorbeeld je vinger of kwast. Deze swatches maakte ik met één veeg over de oogschaduw heen. Goede pigmentatie niet? Ik moet eerlijk zeggen dat het wel beter kan, maar gelukkig kan je gebakken oogschaduw heel goed opbouwen in intensiteit.

 

 photo Kiko-Color-Fever-101-6_zps38d392c0.png

 

Look met de oogschaduw, die vind ik erg goed gelukt en ben er erg blij mee. De kleuren brengen heel er goed gepigmenteerd aan op de ogen en blenden heel makkelijk met elkaar zonder dat het zijn kleurintensiteit verliest! Daar ben ik dus heel enthousiast over. Ook heb ik geen last van fall out als ik de oogschaduw aanbreng.

 photo KikoKiko-Color-Fever-101-7_zpsf9ca682d.png

Full face foto. De oogschaduw is een lieve kleur waardoor het rustig oogt. Het bordeaux kleurtje rood  met een bruine twist geeft de look net wat meer pit in de crease.

 photo Kiko-Color-Fever-101-7_zps97fa4dc2.png

Ik ben echt heel erg blij met dit oogschaduw palette van Kiko. Hij kost € 13,90 in de webshop. Verzenden naar Nederland kost € 4,90 wat ik een prima bedrag vind. En psst, ik heb nog een leuke kortingscode voor jullie! Gebruiken jullie de code ARANKA14 dan krijgen jullie maar liefst 15% korting op je bestelling! Ga dus snel naar de webshop van Kiko en zoek daar je favoriete items uit!

Dit product heb ik ontvangen ter review

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’ – Pinterest 

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

35 reacties

  1. Hij is echt heel erg mooi. Ik vind het vooral kleurtjes voor in de herfst en winter. Ik hoor altijd voor goede dingen over dit merk en ik heb zelf één oogschaduw die heel erg fijn is. Ik wil ook zeker nog meer producten van Kiko hebben. :)

  2. Huh? Ik las gisteren dat de verzendkosten 6,90 waren en wanneer je boven de 45 (of 50) euro besteld het dan 3 euro kost.. Of zijn die prijzen zo snel weer veranderd? Het palette vind ik trouwens waanzinnig mooi! Jammer dat ik blauwe ogen heb..

    1. Er staan twee prijslijsten op de website van Kiko. Volgens mij heeft dit te maken met welk bedrijf je de producten laat versturen. Echter, dat weet ik niet zeker…

      Wat een mooie warme kleuren bevat dit palette!

  3. Wat een prachtig palette! Ik heb net nog zitten twijfelen of ik het mee zou bestellen. Uiteindelijk heb ik het toch maar niet gedaan. Ik heb wel dankbaar gebruik gemaakt van de kortingscode. Dat scheelde toch weer 25 euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *