Zoek
Sluit dit zoekvak.

Kijktip serie: Pieces of Her op Netflix

Netflix Pieces Of Her
Bron: Netflix

Ik kreeg de serie Pieces of Her aangeraden op Netflix. Het is een serie gebaseerd op boek Gespleten (in het Nederlands) van Karin Slaughter. De boeken van Karin Slaugther zijn altijd erg spannend en mysterieus, hierdoor was ik erg benieuwd naar de serie. Zelf heb ik het boek niet gelezen dus voor mij is het een totaal nieuw verhaal en meteen bij de eerste aflevering was ik verkocht.

Trailer Pieces Of Her


De serie gaat over Andrea (ook wel Andy genoemd) en kent haar moeder Laura door en door. Maar wanneer het restaurant waar Andrea en Laura lunchen onder vuur wordt genomen en een doodgewone middag in een bloedbad verandert, ziet Andrea een heel andere kant van haar. De koelbloedigheid waarmee Laura de schutter overmeestert en doodt, verbijstert Andrea. Laura veranderd totaal waardoor Andy zich geen raad meer weet en moet vluchten. Op ze vlucht komt ze er steeds meer achter dat het leven wat ze leefde en haar moeder niet was wat het leek. Ze komt erachter dat Laura zich al dertig jaar schuilhoudt onder een andere naam en dat alles wat ze over haar verleden heeft verteld gelogen is. Wat heeft Laura op haar geweten? Waarom zien anderen haar liever dood dan levend?

Pieces Of Her, wat vond ik ervan?

De serie bestaat uit 8 afleveringen van ongeveer 3 kwartier, ze kijken gemakkelijk weg. Elke aflevering eindigt spannend waardoor je weer snel de volgende aflevering wilt kijken. Het zit goed in elkaar en elke keer is het weer spannend wat er gebeurt en ook niet voorspelbaar (vind ik). Ik vond het echt leuk om naar te kijken en vond het jammer dat het met 8 afleveringen afgelopen was.

De serie is gebaseerd op het hele boek en Karin heeft geen vervolg aan het boek gegeven. Helaas is er nog geen tweede seizoen aangekondigd en het is ook niet duidelijk of die komt. Wel vind ik het verhaal zo afgesloten dat je wilt weten hoe het nu verder gaat. Het is geen open einde, maar je kunt er zeker op voort borduren. Ik hoop dan stiekem ook dat er nog een tweede seizoen van komt.

Hebben jullie de serie al gezien op Netflix en wat vonden jullie er van? Of hebben jullie het boek gelezen? Verschilde het veel van de serie?

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *