Zoek
Sluit dit zoekvak.

Kijkje tussen mijn kleren!

Vandaag neem ik jullie mee tussen mijn schoon gewassen kleren! Ik heb echt van alles wat en niet echt een vaste stijl. Maar ik vind het altijd wel leuk om bij iemand anders in zijn of haar kleding kast te neuzen, dus vandaag mogen jullie tussen mijn kleren neuzen, enjoy!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

26 reacties

  1. Deze komt bij de Lidl vandaan, af en toe hebben ze van de aanbiedingen dat ze hem verkopen ;) Maar volgens mij verkopen ze hem ook gewoon bij de Blokker.

   1. Nee, ik werk bij de blokker en wij verkopen die niet. Toen ik pas begon dacht ik dat wel, en er komen ook heel veel mensen naar vragen, maar helaas… :(

 1. Leuk filmpje! :D Je had een jurkje vast die je een ’taartjurk’ :p noemde, daaroverheen zat een hele mooie kanten bolero. Waar heb je die vandaan? Ook bij de h&m weg?
  Daarna kwam een hangertje met heel veel jurkjes en als achterste een bloemenjurkje met blauwe rode etc. bloemetjes. Waar heb je die vandaan?
  Groetjes!!

 2. De kanten dingetjes die je tevoorschijn tovert zijn echt stuk voor stuk prachtig hoor Arank! Gewoon lekker aantrekken, ik weet zeker dat het je geweldig staat!

 3. Hee, Zou je misschien een OOTD willen doen? Outfit of the day,… :)
  Met een shirt ofzo met een blazer en een broek, lekker basic met sieraden en make up? Lijkt me leuk want je hebt een leuke kledingstijl (L)

 4. Heeii ,

  Je hebt echt een leuke kleding stijl! ook precies mijn stijl :]
  Zonde dat je sommige blazertjes of kleding bijna nooit aan doet!
  Ze zijn juist zo leuk!

  Kan je een keer een filmpje maken over hoe jou kamer eruit ziet ben ik wel benieuwd naar!

 5. Ik vind werkelijk al jouw kleren prachtig. Ook precies de stijl die ik leuk vind. Aahh kant, pastel, bloemen, love it!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *