Zoek
Sluit dit zoekvak.

Kiehl’s Aromatic Blends Vanilla & Cedarwood

Een hele tijd geleden vertelde ik jullie over het Kiehl’s event waar ik jullie achter de schermen mee naar toe nam. Op dat persevent werden de nieuwe producten van Kiehl’s aan ons geshowed. Onder andere de geurlijnen van Kiehl’s waar ik razend enthousiast over was en jullie heel erg nieuwsgierig naar waren. En vandaag dan de langverwachte review over deze heerlijk ruikende producten. Ik neem jullie mee in de geursensatie van vanille en cederhout!

Zo zag deze heerlijke geurlijn eruit op het persevent, maar nu staan ze dan eindelijk op mijn eigen toilettafel!

Kiehl’s komt met vier verschillende geurlijnen uit en daar is deze er eentje van. Voor de rest komen ze nog uit met: Provance met fig leaf en sage, Japan met nash blossom en pink grapefruit en met Marokko met een zoete bloem en lychee.

Ik zal je eerst wat vertellen over het Vanilla en Cedarwood verhaal. Ik kan in ieder geval alvast beginnen dat het echt een heerlijke zwoele geur is die perfect aansluit bij het najaar. Het is net alsof er een heerlijke vanille cake in het bos wordt gebakken, het ruikt echt heerlijk naar de natuur.

Deze geurlijn heet eigenlijk de Aromatic Blends, de geuren die verwerkt zijn in de producten zijn op een eerlijke manier verkregen, fairtrade dus. De vanille komt uit Oeganda en Kiehl’s biedt permanente en sociale hulp aan de vanille boeren in Oeganda (en zo gaat het ook met de andere grondstoffen die ze voor de geuren hebben gebruikt). Maar er is nog iets bijzonders aan de vanille uit Oeganda, deze is namelijk veel zoeter en bloemiger dan dat je bijvoorbeeld vanille uit de supermarkt ruikt. Ze hebben het dus echt speciaal uitgezocht voor hun heerlijke geurlijn.

Wat meneer Suffit over zijn gemaakte parfum zegt:

“Het parfum Vanille & Cederhout is een delicate balans van yin & yang, van het vrouwelijke gedeelte dat afkomstig is van de Oegandese vanille, en soepel, rokerig en licht zoetig is, en van het mannelijke gedeelte van het cederhout uit het Amerikaanse Virginia, dat onbewerkt en aards is. Samen worden ze gemengd om een parfum te vormen dat dynamisch eenvoudig en onweerstaanbaar universeel is”

En dat is ook wel een beetje zo, het is eigenlijk een mannen en een vrouwen parfum. Ik vind hem namelijk heerlijk, maar mijn vriend vond hem ook heel erg lekker ruiken.

De heerlijke aromatic mist is een heerlijk grote flacon die er lekker simpel uitziet. Misschien vind je het een beetje saai, maar het is wel echt iets voor Kiehl’s om simpele verpakkingen te hebben en echt de focus te leggen op de geweldige producten die ze hebben. De flacon bevat maar liefst 100 ml waardoor je er lekker lang mee kan doen. Aangezien het geen parfum is kan ik je wel vertellen dat ze geur echt ontzettend lang blijft hangen, het ruikt echt heerlijk en aan het eind van de dag ruik je nog prima de zwoele geur van vanille en cederhout op je huid.

In elke aromatic blends lijn vind je ook nog een body lotion en een body cleanser die heerlijk naar dezelfde geur ruiken om je lichaam helemaal op te laten gaan in jouw favoriete geur. Door de plantenmelange van avocado, olijven, zoete amandel, abrikozenpit en sesamzaadoliën zorgen deze beide producten ervoor dat je huid  24 uur hydratatie krijgen en een heerlijk zachte huid achterlaten.

Natuurlijk heb ik dat getest en het is echt waar. Onder het douchen zeepte ik me heerlijk in met deze heerlijke douchegel, wel even wennen was dat hij een beetje waterig is. Maar daar ben je natuurlijk zo aan gewend. De douchegel schuimt lekker en laat na het afspoelen van de huid een heerlijke subtiele geur achter. Na het douchen smeerde ik me eventjes goed in met deze bodylotion. Het is echt een heerlijke lotion die gewoon een normale substantie heeft en makkelijk verdeelt over de huid. Wat me ook meteen opviel is dat hij snel intrekt zodat ik daarna makkelijk mijn legging aan kon trekken. Meestal is dat namelijk echt een ramp als je je hebt ingesmeerd met een bodylotion.

Ik ben in ieder geval helemaal verliefd op deze geurlijn van Kiehl’s en ik weer zeker als je de kans krijgt om ze te ruiken dat je ook helemaal verliefd wordt op een van de vier geurlijnen. Je kan ze vanaf begin oktober in de winkels verwachten en de producten kosten ongeveer (ik heb het eventjes omgerekend van de Amerikaanse prijzen).

Aromatic Mist 100 ml: € 58,00
Body Lotion: € 20,00
Body Cleanser: € 18,50

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

17 reacties

  1. He, dat is echt leuk! Nu wil ik bijna alle geuren hebben denk ik :/ Ik dacht trouwens elders gelezen dat de body lotion 26 euro was. Dat word me toch echt te duur! :( Ik blijf toch maar bij mijn Yes To Carrots bodylotion..

  2. Klinkt er fijn zeg! ik hou wel van die geuren. Eigenlijk heb ik nog nooit iets iets van Kiehls gebruikt, daar moet maar snel verandering in komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *