Zoek
Sluit dit zoekvak.

Kiehl’s Actively Correcting & Beautifying BB Cream

Kiehl’s is echt een van mijn favoriete merken als het over skincare gaat. Het doet gewoon ontzettend goed zijn werk en het is ook nog eens goed betaalbaar. Je snapt natuurlijk wel dat ik meteen erg benieuwd was naar deze BB Cream, want zelfs Kiehl’s komt met een eigen BB Cream op de markt. Kiehl’s heeft met haar deskunde team een BB Cream neergezet waar je huid echt blij van wordt.

Ik was altijd al heel erg enthousiast over de producten van Kiehl’s en dan vooral voor het gezicht. Kiehl’s producten zijn heel erg basic qua uiterlijk maar heel effectief van binnen, ze doen gewoon echt heel erg goed hun ding. Het zou toch fantastisch zijn als ze dat kunnen combineren in de vorm van een BB Cream. Dus de goede verzorging van Kiehl’s met een dekkende functie van een foundation om alle oneffenheden weg te werken.

Een BB Cream zou een BB Cream niet zijn als er weer een hele waslijst aan beloftes kwam. Gelukkig heeft deze BB Cream van Kiehl’s dat ook!

– Verbergt onmiddellijk vlekjes en biedt tegelijkertijd een natuurlijke afwerking in huidskleur
– Laat de huid er natuurlijk stralend uitzien
– Biedt een afwerking zonder poriën
– Verbergt fijne lijntjes en rimpels
– Voelt licht aan op de huid
– Voelt niet vet aan op de huid
– Ziet er niet “cake-achtig” uit en biedt een goede dekking
– Huid ziet er jonger uit
– Beschermd de huid met een SPF 50
– Het product werkt en hydrateert de hele dag (8 uur)
– Het behoudt de hele dag lang een gelijkvormige huidtint
– De kleur blijft de hele dag lang onveranderd

Nou, dat klinkt allemaal erg goed vind je niet?

Ingrediëntenlijst.

Deze BB Cream van Kiehl’s is er in drie verschillende tinten waarvan fair – die heb ik – de lichtste is. Eigenlijk was deze BB Cream ontwikkeld voor de gevoelige huid, maar eigenlijk is hij ook prima geschikt voor alle huidtypes. De dekking is heel natuurlijk en gelijkmatig, dat vind ik altijd erg prettig. Deze BB Cream bevat trouwens ook geen parfum, parabenen en mineralie oliën en verstopt de huid niet.

Eerst oogt het flesje vind ik zelf heel erg klein omdat hij behoorlijk breed is en laag maar er zit evenveel (30 ml) in als in alle andere BB Creams. De verpakking vind ik zelf wel iets minder handig omdat hij niet heel erg flexibel is en de dop erg groot. Ik denk dat als hij een beetje op begint te raken je de BB Cream er erg moeilijk uit kan krijgen.

Mijn zieke gezicht zonder enige make-up.

Met de Kiehl’s BB Cream, zie je de prachtige dekking? Het is trouwens de perfecte kleur voor mij, fijn want de lichte versie is dus echt licht!

En met wat meer make-up op zodat het wat mooier staat.

Ik ben echt heel erg onder de indruk van deze BB Cream, hij heeft een heel mooi resultaat mede door de goede kleur en voelt erg prettig op mijn gezicht aan. Hij blijft erg goed zitten gedurende de dag en laat pas laat het glimmen van de huid door. Mijn huid voelt ook heerlijk verzorgd aan als ik deze BB Cream draag.

Mocht je dus op zoek zijn naar een echte goede BB Cream die ook nog eens in een lichte kleur te koop is dan ben je zeker aan het goede adres bij Kiehl’s. De BB Cream is te koop voor € 29,- onder andere bij de Bijenkorf in Amsterdam en in de Kiehl’s Store aan de Heiligeweg in Amsterdam.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

31 reacties

    1. Dat had ik dus ook haha! Ik kan eerlijk gezegd ook niet echt zien hoe goed de dekking is, omdat ik eigenlijk weinig roodheid of andere plekjes zie die je zou moeten verbergen haha. Ik ben echt jaloers op jouw huid! Mijn huid is super rood op sommige plekken en eigenlijk is alleen mijn voorhoofd redelijk egaal. Dit product lijkt me wel fijn though :)

  1. Ziet er goed uit, maar ik heb gehoord dat hij wel redelijk vol is dus misschien voor de vette huid niet heel fijn? Ik vind Kiehls trouwens niet echt ‘goed betaalbaar’. 29 euro voor de BB cream is haast te vergelijken met Dior..

  2. Kan je de bovenkant (dop) er niet afhalen? Ziet er goed uit. Kan je dit kopen in een groot warenhuis? Daar is nl een shop hiervan…..ik moet er altijd even kijken wat ze hebben of crémetjes testen….;-)

  3. Je hebt zo’n prachtig huidje, eigenlijk niet erg goed om de dekking mee te laten zien maar ik geloof je op je woord :) 29 euro vind ik sowieso iets te duur… Beterschap nog!

  4. Wauwie,, die ziet er echt wel mooi uit. Weet je wat mij ook opvalt.. dat je per foto meer straalt. Zo zie je wat make-up kan doen. Eerste foto zie je inderdaad wat bleekjes/ ziekjes.. en op de laatste foto zie ik je ogen weer stralen. :) But back to topic: Vind hem wel wat duur, maar ik vind hem wel heel mooi staan bij je. Xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *