Keune Care Satin Oil Shampoo, Conditioner & Milk

Keune Care Satin Oil Shampoo, Conditioner & Milk

Het is koud buiten (en terwijl ik dit typ sneeuwt het als een gek) en ik merk meteen dat mijn haar daar op reageert. Het wordt droger, gaat als een gek pluizen en is enorm statisch. Ik gebruik heel erg graag mijn vaste shampoo en conditioner maar met zulk soort weer ben ik vaak wel benieuwd naar meer. Ik kreeg deze producten toegestuurd en toevallig waren mijn shampoo en conditioner op en was benieuwd of dit veel beter voor mijn haar zou zijn.

Keune Care Satin Oil Shampoo, Conditioner & Milk

Het merk Keune kennen jullie denk ik wel, het is een prachtig luxe merk dat bij salons wordt gebruikt en wordt verkocht. Zelf vind ik het altijd hele fijne producten maar zijn wel wat aan de prijs. De Satin Oil collectie bestaat uit een shampoo, conditioner en een oil milk die je na het wassen in je haar kunt sprayen. De collectie is er om droog, dof en futloos haar weer te laten opleven. Dat klinkt goed want dat is precies wat ik nodig heb en door de kou is het nog erger dan dat het normaal al was.

De producten zijn verrijkt met vijf speciale essentiële mineralen om het haar weer in balans te brengen. Zoete amandelolie verzorgt de laag net onder de schubbenlaag van het haar, terwijl Monoï- en Papayazaadolie diep in de kern van het haar dringen. Deze herstellen het droge en beschadigde haar. De Maracuja-olie verzacht de buitenkant van het haar, zodat het haar weer glans krijgt en de Yangu-olie maakt het haar glad en zacht en beschermt de haarschacht. Dit klinkt echt hemels dus ben erg benieuwd wat het voor mijn haar doet.

Keune Care Satin Oil Shampoo, Conditioner & Milk

Keune Care Satin Oil Shampoo, Conditioner & Milk

Keune Care Satin Oil Shampoo 300 ml – € 14,63

Shampoo gebruik ik iedere dag omdat ik mijn haar ieder dag was (ik weet het slecht, maar ik ga echt niet met vet haar rondlopen). Daarom vind ik het belangrijk dat het naast een goede shampoo ook een shampoo is die je een goed gevoel geeft. Ik vind een lekker schuimende en ruikende shampoo dus ook erg belangrijk. Deze collectie ruikt echt heel erg lekker warm en luxe en dat vind ik echt fijn. De verpakking ziet er trouwens ook super strak en luxe uit. De shampoo is ontzettend geconcentreerd dus je hebt maar een klein beetje nodig om je haar goed mee te kunnen wassen. Na het uitspoelen voel ik al meteen dat mijn haar heerlijk zacht aanvoelt nog zonder een conditioner te hebben gebruikt, echt heel erg fijn!

Keune Care Satin Oil Shampoo, Conditioner & Milk

Keune Care Satin Oil Shampoo, Conditioner & Milk

Keune Care Satin Oil Conditioner 250 ml – € 14,33

Ik gebruik niet iedere dag een conditioner maar wel om de dag omdat ik merk dat mijn haar er wel echt baat bij heeft. Deze conditioner heeft een lekkere dikke en lobbige structuur die makkelijk over het haar verdeelt en ook erg lekker ruikt. Ik laat het altijd even intrekken en ondertussen was ik de rest van mijn lichaam met zeep. Vervolgens spoel ik alles uit en voelt mijn haar echt super zacht en vol aan, echt heerlijk! Na het drogen zit mijn haar eigenlijk meteen goed en voelt het zijdezacht aan! Dit is echt super fijn spul!

Keune Care Satin Oil Shampoo, Conditioner & Milk

Keune Care Satin Oil Shampoo, Conditioner & Milk

Keune Care Satin Oil Oil Milk 140 ml – € 14,15

Dit is een soort van melk die zo dun is dat het meteen door het haar opgenomen wordt. Je kunt het gebruiken op handdoek droog haar na het douchen of gewoon tussendoor. Ik geef de voorkeur aan het gebruiken na het douchen en spray het daarna over mijn haar heen en kam het uit. Het werkt ook meteen verzachtend zodat je amper last van klitten hebt. De melk ruikt ook weer heerlijk en trekt inderdaad snel in. Je merkt niet dat je haar zwaar wordt of vettig gaat aanvoelen en dat vind ik erg prettig. Met deze spray merk ik ook dat mijn haar minder statisch is, super handig!

Keune Care Satin Oil Shampoo, Conditioner & Milk

Ik vind de producten echt heel erg fijn en merk dat mijn haar er echt baat bij heeft met deze koudere dagen. Omdat de producten zuinig in gebruik zijn doe je er echt een hele tijd mee en dat maakt de prijs dan wel aantrekkelijker. Er is trouwens ook een leuke actie bij Kapsalon Linds als je de hele set koopt je een flinke korting krijgt en maar € 34,48 betaald! Gebruiken jullie ook Keune producten en wat vinden jullie er van?

Dit artikel bevat betaalde content

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

10 reacties

 • Reply
  chucky1012
  13 december 2017 at 06:08

  Dit klinkt goed!
  Mijn kapsel heeft een flinke boost nodig.

  Xoxo

 • Reply
  femketje
  13 december 2017 at 07:32

  ik ben zelf echt gek op dit merk :D

 • Reply
  Daisy Lindhout
  13 december 2017 at 07:38

  Wat zijn de ingrediënten? Ik vind het erg jammer dat de ingrediëntenlijst nergens te vinden is. Haarproducten met siliconen werken niet voor mij helaas dus ik ben hier wel benieuwd naar…

  • Reply
   Marianne
   3 maart 2018 at 10:24

   Shampoo: Aqua (Water), Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Decyl Glucoside, Laureth-2, PEG-200 Hydrogenated Glyceryl Palmate, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Glyceryl Laurate, Sodium Chloride, Citric Acid, Cetrimonium Chloride, Parfum (Fragrance), Sodium Benzoate, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Methoxy PEG/PPG-7/3 Aminopropyl Dimethicone, Polyquaternium-10, Panthenol, Polyquaternium-7, Propylene Glycol, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Hydrolyzed Wheat Protein, Passiflora Incarnata (Seed) Oil, Calodendrum Capense Nut Oil, Saccharomycse/Magnesium Ferment, Gardenia Tahitensis Flower Extract, Saccharomyces/Iron Ferment, CI 19140 (Yellow 5), Saccharomyces/Zinc Ferment, Tocopherol, Saccharomyces/Copper Ferment, Saccharomyces/Silicone Ferment, CI 14700 (Red 4), BCC12-Base

   Wel siliconen, parfum en SLS dus…

 • Reply
  mieke | mieksmind
  13 december 2017 at 09:23

  Ziet er goed uit, en voor de hele set samen ook een prima prijs.

 • Reply
  Rachel
  13 december 2017 at 10:32

  Klinkt goed!!! en vind het een mooie prijs ook

 • Reply
  VWillemse
  13 december 2017 at 10:55

  Klinkt goed maar wil wel weten wat erin zit eigenlijk.
  Krullen en siliconen gaan nml niet goed samen

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  13 december 2017 at 11:44

  Ik heb deze lijn ook en vind hem zelf ook echt super fijn!

 • Reply
  Mimi
  13 december 2017 at 20:01

  Zonder ingrediënten lijst kan ik hier niet zoveel mee, jammer.

 • Reply
  goedeshampoo
  15 december 2017 at 11:25

  Hoi Aranka,

  wij hebben een shampoo die we graag zouden laten testen (SWELL shampoo). Zonder siliconen, vol met natuurlijke ingrediënten en haar met prachtig volume. Zou je contact met ons op willen nemen?

 • Laat een reactie achter