Zoek
Sluit dit zoekvak.

Kerstversiering in ons huis

Kerstversiering in ons huis

Sinds dit weekend staat de kerstboom weer in onze woonkamer en de rest van de kerstspullen zijn ook uitgepakt en over de hele beneden verdieping neer gestald. Wij hebben een prachtige neppe kerstboom die volgens mij al meer dan 30 jaar oud is (ik heb hem van mijn oma gekregen) en die is helemaal versierd met prachtige nieuwe ballen en ik laat jullie ook de rest van de woonkamer zien!

Kerstversiering in ons huis

Kerstversiering in ons huis

Ik krijg heel veel vragen waar de kerstboom van is maar dat weet ik dus niet. Hij is echt al stokoud, maar doet het nog steeds perfect. Het mooie vind ik ook dat dit echt nog een hele mooie volle is, de kerstbomen van tegenwoordig kijk je bijna dwars doorheen. En deze is ook echt hoog, denk zelfs langer dan twee meter, dus het is wel echt een pronkstuk in de woonkamer. De ballen komen trouwens bijna allemaal bij de Tuinland vandaan net zoals de slingers en de lampjes. Ik vind het leuk dat we de klassieke kaarsjes hebben gecombineerd met de kleine ledlichtjes op de achtergrond in de boom. De sterretjes in de boom zijn trouwens van de Action, de engeltjes zijn handgemaakt door mijn tante en de leuke dennenappels van de IKEA.

Kerstversiering in ons huis

Kerstversiering in ons huis

Kerstversiering in ons huis

Misschien dan ook even een goede gelegenheid om onze nieuwe lampen in de woonkamer te laten zien! We hadden eerst van die hele standaard en klassieke lampen van de Praxis die we gekocht hadden toen we samen gingen wonen. Ik vond ze al snel saai en wat stijfjes en wilde wat leukers. Aangezien we door de hele woonkamer lampen van Philips HUE hebben wilde we dat ook graag boven de tafel. En daar vonden we deze lampen van Direct Lampen fantastisch bij passen. De zijn van soort plastic en in hele dunne sliertjes aan elkaar gesponnen. Omdat ze van plastic zijn zijn ze transparant en schijnen ze prachtig door en komen de kleuren van de Philips HUE lampen ook goed tot zijn recht! Het is trouwens de Lancan hanglamp en wij hebben er twee naast elkaar hangen.

Kerstversiering in ons huis

Ook zochten we nog spotjes voor in de trappenkast en daar was dit spotje ideaal voor! Eindelijk geen desginpeertje meer in de kast en is hij eindelijk helemaal af!

Kerstversiering in ons huis

Kerstversiering in ons huis

En toen ik foto’s van de kamer aan het maken was kwam Mila er ook geven gezellig bij zitten, wat is het toch een dotje! Ze heeft de baard van de kerstman al voor, haha!

Kerstversiering in ons huis

In de vensterbank hebben we nog leuke huisjes met verlichting staan (ook van de Tuinland) wat er vooral in de avond heel erg leuk uitziet.

Kerstversiering in ons huis

En als laatst dachten mijn moeder en ik nog even creatief te zijn in de gang met de trap. Ik had namelijk zo een snoer met kersttakjes en die hebben we door de spijlen gedraaid en versierd met een slinger en plastic kerstballen en het resultaat ziet er super leuk uit!

Kerstversiering in ons huis

En dat was ons huis van binnen, buiten hebben we nog leuke lichtgevende boompjes staan en de rand schuur is voorzien van een lichtsnoer. Hoe ziet jullie huis eruit dit jaar met kerst of pakken jullie niet zo uit?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

8 reacties

  1. Gezellig hoor, de boom is heel mooi! Dat huisje met kerkje tafereeltje heb ik ook gekocht vorig jaar haha! Vandaag hier de laatste spulletjes neergezet, alleen nog wat verlichting rondom de ramen en buiten wat vriendlief mag doen en dan is het weer klaar voor dit jaar :)

  2. helemaal super leuk meis :D ik zou dit jaar geen boom opzetten, en had al allemaal nieuwe decoratie gekocht maar ik ga toch zondag die boom erbij pakken hahah

  3. Jaaaa, heel leuk!! Ik vind je kerstboom ook prachtig, wat leuk dat je die van je oma hebt gekregen. Extra mooi. Ook de slinger om de trap vind ik érg mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *