Zoek
Sluit dit zoekvak.

Kerstlook met kopertinten

Vanochtend liet ik jullie mijn nieuwe Inglot palette zien met de kerst kleuren daarin. En ik beloofde jullie daarbij een look, dus hier is die! Dit filmpje is opgenomen met een spiegel reflex camera, ik weet niet of jullie dit fijner vinden of hoe ik ze normaal opneem, dat hoor ik dan wel van jullie! Lees nog eventjes verder als je nog foto’s wil zien!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

9 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *