Search
Close this search box.

Kerstlook: Groen met glitters!

Het is bijna kerst en dat betekend dat het tijd wordt voor de kerstlooks! Vandaag laat ik jullie alvast de eerste zien ter inspiratie! Het is een groene look geworden met een soort koperen finish. Als extra’tje heb ik een glitter eyeliner gebruikt en voor de rest de lippen subtiel gehouden. Heb je vragen over de producten stel ze dan in de comments!

Vonden jullie het filmpje leuk (oké, ik moet nog even oefenen met alles goed voor de camera te doen) of het in vervolg in foto’s doen of gewoon niet meer doen. Hoor het graag!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

43 reacties

  1. Dit vind ik echt zoooo’n mooie look! Hele mooie kleuren, en die eyeliner met subtiele wing + glitters maken het dan weer helemaal af. Die lipgloss vind ik er ook heel erg mooi bij! Ik baal nu dat ik niet zo’n kleurtje oogschaduw in mijn stash heb haha.

  2. Oh wauw, mooie look! Lekker kerstig, ik ben zelf alleen altijd een beetje bang met een groene kleur. Gewoon omdat ik denk dat ik dan, tja, kerstboomachtig overkom haha! :( Maar hij staat je wel heel erg mooi, en leuk filmpje ook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *