Zoek
Sluit dit zoekvak.

Kerstige nailart

Vorig jaar had ik ook aantal keer een kerst nailart artikel gemaakt maar vond het wel een beetje zonde om hem zo ver weg te laten staan, dus vandaar eventjes een update en heb ik hem weer eventjes naar boven gehaald. De foto’s zien er erg mooi uit en de lakjes zijn heel erg random, dus misschien is dit wel een heel leuk last minute idee voor kerst!

Gebruikte nagellakjes: rode, gouden, zilveren lakjes wat een beetje de kleuren van de kerst zijn. Achteraf ben ik helemaal vergeten wit en groen te gebruiken. Maar dan heb ik nog weer iets voor een volgend kerst nail art artikel! Oh en ik het natuurlijk nog een dotting-tool gebruikt om de stipjes te maken.

zwarte nagellak in 2 laagjes aangebracht, sorry dat het niet netjes is…

matte topcoat erover heen aangebracht.

en het eindresultaat met de dottingtool aangebrachte stipjes.

Wat vinden jullie ervan?

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

28 reacties

  1. wat een leuke nail-art ! en gelukkig niet zo moeilijk,heb nooit het geduld ervoor haha (:
    en ik vind ‘kerstig’ zo’n leuk woord he !
    xoxo

  2. Aaaaaah wauw mooi, lekker feestelijk! Doet me een beetje denken aan een lakje van de OPI Skyfall collectie. Ben zelf niet helemaal fan van dat mate, dus dat zal ik zelf niet doen, maar vind het wel erg mooi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *