Zoek
Sluit dit zoekvak.

Kerst Shoplog

YES! We mogen bijna los gaan met de kerstspullen! De winkels liggen al helemaal vol met kerstballen en lichtjes. Omdat ik nog veel nodig had om het huis kerstproof te maken ben ik lekker los gegaan bij de Tuinland! Kijken jullie mee? Vergeet je trouwens niet te abonneren op mijn kanaal!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

15 reacties

 1. Houten huisje met 10 lampjes vind ik echt leuk en zeker veel leuke kerstballen gescoord. Leuke spullen voor kerst heb je gekocht.

 2. Heel erg leuk om te bekijken. Ik kom helemaal in de kerststemming en ik wil nu ook wel weer graag nieuwe kerstpakket aanschaffen!
  XOXO esmee

 3. Ib ben heel benieuwd naar het eind resultaat, ik denk dat het wel mooi gaat worden hoor.
  Vooral de huisjes vind ik heel leuk.
  Zelf gaan wij proberen om het gezellig te maken zonder de traditionele kerstboom maar wel gezellig alles in kerst sfeer aankleden.
  Het ligt er een beetje aan of ons boompje het dit jaar weer overleeft heeft in de tuin hahaha.
  En anders lijkt mij z’on houten boom met waxine lichtjes of een mooie kerstboom kandelaar ook wel eens apart.
  Optuigen is nml wel leuk, maar dat aftuigen naderhand …..whahaha wat een gedoe altijd.
  Staat wel weer fris en opgeruimd , dat beetje kale maar toch weer dat gevoel van dat het nieuwe jaar echt weer begonnen is.

 4. Leuke spulletjes allemaal! De lampjes zijn inderdaad niet goedkoop maar je doet er wel jaren mee. Mooie kerstballen heb je gekocht. Volgens mij gaat je kerstboom er heel mooi uitzien!

 5. Kerstmis heerlijk! Je hebt echt hele leuke dingen gekocht, leuke kerstballen en de huisjes vind ik ook super leuk. Ik ga dit jaar ook voor het eerst in mijn eigen huisje kerstmis vieren dus moet ik ook nog alles kopen. Zo leuk!

 6. Hele leuke kerstspullen heb je gekocht! Onze poes heeft vorig jaar elke dag de kerstboom aangevallen.. hihi overal lagen de ballen en andere frutsels. Vraagje.. Zit er een schermpje aan je camera? Volgens mij kijk je constant naar het schermpje en niet in de lens.

  X

 7. Leuke spullen!
  Misschien kan je eens proberen wat rustiger te praten in je video’ s want je praat zo snel en daardoor wordt het een beetje onrustig en niet zo prettig om naar te luisteren (zal vast lastig zijn als je altijd zo praat ;-) )

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *