Search
Close this search box.

Kerst in ons huis!

Laatst had ik een artikel waarin ik jullie vroeg wat jullie graag op mijn site wilden zien. Wat vaak werd gezegd is dat jullie wouden zien hoe ons huis versierd was met kerst. Sinds we zijn verhuisd hebben we ons huis niet meer zo uitbundig versierd maar vinden het nog steeds erg leuk om er iets aan te doen, dus ik kan jullie wel het een en ander laten zien. Dus zijn jullie benieuwd hoe onze kerstboom erbij staat? Kijk dan snel verder!

In mijn kamer hou ik het heel simpel. Ik heb van die witte takken met lampjes erin en hier en daar een kerstversiering. ’s Avonds is het een heel gezellig gezicht met al die lampjes!

En de kerstboom die beneden staat, we hebben altijd een neppe grote kerstboom er staan. Dit jaar hebben we andere lampjes, normaal hebben we altijd van die grote kaarsjes erin zitten en die vind ik eerlijk gezegd een stuk leuker dan deze kleine lichtjes, want dat geeft haast geen licht…

En mijn moeder was vanochtend druk bezig met kerststukjes maken, dat vind ze altijd erg leuk om te doen, dus ik maakte er een paar foto’s van!

Verder hebben we buiten de denneboom nog helemaal vol hangen met lampjes en wat andere versiersels alleen dat kan ik niet echt laten zien met daglicht.

Hoe hebben jullie het huis versierd?

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

17 reacties

  1. Wat een gezelligheid bij jullie in huis! Mooi kerststuk heeft je moeder ook in elkaar gezet, ik kan me nog goed herinneren van de basisschool dat dat niet mijn sterkte punt was hahaha.

  2. Dat ziet er gezellig uit allemaal! Ook de witte takken in je kamer vind ik erg leuk. Wij hebben geen kerstboom, haha. Wel een paar kransjes en mooie verlichting, maar that’s it.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *