Zoek
Sluit dit zoekvak.

Kerstsfeer proeven met de Allerhande van Albert Heijn

Kerstsfeer proeven met de Allerhande

Het is bijna zo ver, de Allerhande voor de feestdagen ligt weer bij de Albert Heijn in de rekken. Toen ik nog bij de Albert Heijn werkte wist ik dat dit altijd een ontzettend populair item was, mensen vroeger er al weken van te voren om. En ik snap wel waarom, de Allerhande is gewoon een super leuk blad én er staan hele leuke recepten in. Ik laat je vandaag een kleine sfeerimpressie van de Allerhande voor de feestdagen zien!

Kerstsfeer proeven met de Allerhande

Kerstsfeer proeven met de Allerhande

Vorig jaar was een kwart van de Nederlanders van plan met Kerstmis een vegetarisch gerecht te serveren en de hang naar plantaardige voeding groeit. In Allerhande staat dit jaar voor het eerst een volledig vegan viergangen feestmenu. Denk aan toegankelijke maar kerstwaardige gerechten als waterkers-sojabonensoep, hele bloemkool in bladerdeeg en bietencarpaccio met pistachepesto. Zelf ben ik niet echt met de vegan trend bezig, maar wel tof dat de Allerhande zo op de trends inspeelt.

Kerstsfeer proeven met de Allerhande

Ook dit jaar is er natuurlijk weer een Allerhande box voor de kerst. Naast maaltijdboxen met daarin een lekkere gebraden runderlende of een stukje hertenbiefstuk, is er dit jaar voor het eerst een Allerhande Vegabox verkrijgbaar met daarin een feestelijk viergangen vegetarisch kerstdiner voor twee personen. Met onder meer een rijkgevulde pompoen en salade van chioggiabieten en geitenkaascrème is de feestvreugde voor iedereen compleet.

 

Kerstsfeer proeven met de AllerhandeKerstsfeer proeven met de Allerhande

De Albert Heijn heeft natuurlijk ook een groot assortiment aan wijnen, maar welke moet je nou eigenlijk nemen? Albert Heijn heeft nu iets heel leuks, je kunt een set kopen met daarin deze kleine staafjes wijn zodat je eerst een proeverij thuis kan doen met verschillende soorten wijn. In de set zitten zes buisjes met daarin verschillende wijnen die je kunt proeven, super leuk toch?

Kerstsfeer proeven met de Allerhande

Natuurlijk zijn er ook weer heel wat Excellent producten te koop die je gemakkelijk op de tafel kunt zetten zonder al te veel voorbereiding. Ik weet nog van mijn Albert Heijn tijdperk dat die producten vaak niet aan de slepen waren, helemaal als ze leuk in de Allerhande werden aangejaagd.

Kerstsfeer proeven met de Allerhande

Dit jaar heeft Albert Heijn ook weer een spaaractie met Villeroy & Boch, je kunt voor prachtig servies sparen. Ik vind het servies echt heel erg mooi en tijdloos. Het is dat ik mijn Jamie Oliver servies van de Albert Heijn al heb, maar anders wist ik het wel! Vind de bedrukte schalen en borden trouwens ook heel erg mooi. Misschien ga ik die zelf nog wel sparen voor mooie food foto’s.

Kerstsfeer proeven met de Allerhande

Dit is trouwens wel het hoogtepunt van de Excellent producten, een chocobomb met een verrassing aan de binnenkant. Je kunt deze chocolade bomb vanaf eind november kopen in het vriesvak en denk dat hij heel populair gaat zijn. Het enige wat je hoeft te doen is er gesmolten chocolade overheen te gooien en wachten op wat er gaat komen. Denk echt dat dit een (makkelijk) spektakel voor het dessert is!

Kerstsfeer proeven met de Allerhande

Naast allerlei lekkers heeft Albert Heijn zoals gewoonlijk ook nog leuke accessoires zoals tafelkleden, kerstversiering en meer. Deze zijn vaak los in carrousels in de winkel te vinden. Hoe schattig is deze hamster kerstbal?

Kerstsfeer proeven met de Allerhande

De Allerhande feesteditie ligt vanaf maandag 19 november in een oplage van 2,2 miljoen in alle Albert Heijn winkels. Wist je dat ook dit jaar het magazine meer dan vier miljoen Nederlanders inspiratie biedt voor de feestmaand en ruim 33 procent van alle Nederlanders kookt met kerst een Allerhande-recept? Veel plezier met de voorbereidingen voor de feestdagen, ik heb de Allerhande alvast doorgebladerd en er staan super toffe en vooral lekkere dingen in!

Bron afbeeldingen: Rijk In Beeld

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

5 reacties

  1. Yes!! Ik kijk er altijd heel erg naar uit. Wij verzorgen dit jaar weer tweede Kerstdag en gaan ook weer wat lekkere gerechten uit zoeken. Zitten dit jaar te denken om buiten iets op de bbq te maken in de kou!!! Maar wel lekker binnen opeten.

  2. Prachtige foto’s, ik zit zelf ook al helemaal in de kerstsfeer! Wij koken elk jaar uit het kookboek van Yvette van Boven, dat is een beetje traditie geworden. Komt misschien ook omdat ik altijd net te laat ben voor de Kerst Allerhande, ik zie jaar op jaar lege rekken, haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *