Kaviar Gauche For Catrice

Kaviar Gauche For Catrice

We hebben deze collectie al een keer eerder voorbij zien komen bij Catrice en toen was het een groot succes. Geen wonder dat ze weer een collectie onder deze naam uitbrengen maar dan met nieuwe producten! De nieuwe Kaviar Gauche collectie van Catrice moet nu de winkels binnen druppelen en ziet er op het eerste gezicht ontzettend mooi uit. Ik kreeg een drietal producten toegestuurd en die laat ik jullie maar wat graag zien.

Kaviar Gauche For Catrice

Om nog even jullie geheugen op te frissen, hier kun je een overzicht vinden van de hele collectie met de daarbij behorende prijzen. Ik vind het zoals ik al zei een hele mooie collectie en vooral erg compleet. De lipsticks had ik ook nog graag willen testen maar helaas kon ik nog nergens een schap vinden met deze producten. Maar de mooiste twee producten zal ik zeker aan jullie laten zien, de highlighter en het oogschaduw palette!

Kaviar Gauche For Catrice

Maar ook het leuke make-up tasje op de foto’s is te koop voor € 4,99 wat ik eigenlijk wel heel erg veel geld vind. Ik vind het geen bijzonder tasje en hij is ook niet heel erg groot. Wat mij betreft kan je het tasje beter laten liggen en er eentje van de HEMA of Action kopen.

Kaviar Gauche For Catrice

Maar, laten we vooral naar de twee producten gaan kijken waar het allemaal écht om draait. Het prachtige oogschaduw palette met een fluwelen deksel en gouden opdruk. En natuurlijk die prachtige glanzende parelmoer highlighter in een normaal plastic doosje. Het oogschaduw palette is toch wel echt de eye catcher van de collectie als je het mij vraagt.

Kaviar Gauche For Catrice

CATRICE KAVIAR GAUCHE EYE SHADOW PALETTE – € 4,99

Het palette ziet er zoals ik al zei fantastisch uit met de filten deksel en de chique gouden opdruk. Het is een vierkant doosje dat een beetje te vergelijken is met een MAC quattro doosje, alleen dan qua materiaal iets goedkoper aanvoelend.

Kaviar Gauche For Catrice

De binnenkant van het doosje ziet er echt prachtig uit. De drie kleuren hebben een matte finish en de highlighter een parelmoer glans. De kleuren zijn wat mij betreft uitermate geschikt voor de herfst en zien er erg klassiek uit. Ik ben heel benieuwd wat voor een warme look je hier mee kunt maken. Het doosje heeft trouwens ook nog een handige spiegel in het dekseltje zitten als extraatje.

Kaviar Gauche For Catrice

Hoe mooi het doosje er ook uit ziet, ik moet eerlijk toegeven dat ik van de swatches niet echt warm loop. Er komt helaas amper kleur van de oogschaduws af en ze zijn ook nog eens heel erg poederig. Dit is voor mij echt een hele erge tegenvaller… Hopelijk doen ze het beter op het ooglid.

Kaviar Gauche For Catrice

CATRICE KAVIAR GAUCHE HIGHLIGHTER – € 4,59

Deze highlighter is op het eerste gezicht echt prachtig en heeft en prachtige glans in de verpakking. Stiekem hoop ik dat deze niet tegenvalt in vergelijk met het oogschaduw palette. Het doosje ziet er chique uit en ik vind het leuk dat je meteen de mooie highlighter met print goed kan zien.

Kaviar Gauche For Catrice

Ik vind dit echt een plaatje, wat ziet deze blush er prachtig uit! Het is bijna zonde om hem te gebruiken. En zonde is het, want de highlighter is extreem zacht en poederig waardoor er niets van de opdruk overblijft na het eerste gebruik. Je moet echt heel voorzichtig met dit product werken anders heb je veel te veel en overal poeder. Ook je kwast hoef je maar heel lichtjes te dippen en daarna moet je je kwast nog steeds goed aftikken.

Kaviar Gauche For Catrice

Maar het resultaat mag er zijn. Misschien zien de swatches hier er nog een beetje poederig uit, maar als het licht op de huid komt met de highlighter daarop aangebracht ziet het er echt fantastisch uit. Het is echt een hele mooie highlighter voor niet al te veel geld. Ben je dus nog op zoek, dan kan ik hem je zeker aanraden.

Kaviar Gauche For Catrice

Mijn wang met alleen bronzer.

Kaviar Gauche For Catrice

Mijn wang met ook de highlighter heel subtiel aangebracht, ziet het er niet prachtig uit? Ik ben fan!

Kaviar Gauche For Catrice

Kaviar Gauche For Catrice

De highlighter vind ik echt fantastisch, je moet alleen wel opletten wanneer je hem gebruikt dat je er voorzichtig mee bent. Het oogschaduw palette vind ik in één woord ruk. Ik ben er eeuwen mee bezig geweest er nog een fatsoenlijke look mee te maken. De kleuren hebben niet al te veel pigment, de kleuren vervagen ontzettend tijdens het blenden en de kleuren blenden heel erg vlekkerig. Er is gewoon geen land mee te bezeilen. Hoe mooi het er ook uitziet, deze kun je wat mij betreft beter laten liggen.

Kaviar Gauche For Catrice

Ik had het zo gehoopt, maar niet alles uit deze collectie is een groot succes. En daar baal ik wel van want ik weet dat Catrice prachtige matte oogshaduws heeft ook met een hele goede kwaliteit. Alleen bij dit palette laten ze dat niet terug komen. De highlighter is wel het kopen waard en ziet er prachtig uit op de huid. De Catrice Kaviar Gauche collectie is van oktober tot november 2016 verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België. Gaan jullie nog wat scoren?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

26 reacties

 • Reply
  Susan
  30 september 2016 at 07:04

  Jammer dat het palette zo tegenvalt zeg! Hij zag er zo mooi uit!

 • Reply
  Claire
  30 september 2016 at 07:04

  Ja hoor, er gaan al twee bloggers stoppen. Kun je misschien een paar andere bloggers noemen Aranka?Alvast bedankt!

 • Reply
  Bianca
  30 september 2016 at 07:06

  Ik heb even de swatches te vergelijken van het oogschaduw palette (kon mij namelijk niet herinneren dat het zo slecht was), en die van mij is beter gepigmenteerd?

 • Reply
  svenja
  30 september 2016 at 07:45

  Het oogschaduw palette zag er zo veelbelovend uit, jammer dat de pigment dan zo tegenvalt. De highlighter vind ik daarentegen echt een pareltje <3

 • Reply
  Vanessa
  30 september 2016 at 08:21

  De highlighter is inderdaad een pareltje! De oogschaduw palette zag er veelbelovend uit, jammer dat de pigmentatie zo tegenvalt. Ik had ook wel meer verwacht van deze collectie.

 • Reply
  Loes | Gewoon iets met Loes
  30 september 2016 at 08:46

  He jammer van de oogschaduw. Ik vind trouwens wel knap dat je er nog zo’n mooie look mee hebt gemaakt! De highlighter is wel prachtig en het tasje vind ik dan ook wel weer grappig. Past wel in het totaalplaatje.

 • Reply
  Ellen
  30 september 2016 at 08:57

  Toon ik eens vluchtig de producten bekeek, dacht ik dat dit één of ander duur merk was. Niet dus! Jammer van de oogschaduw!

 • Reply
  Natascha
  30 september 2016 at 09:15

  Wat is de highlighter prachtig zeg! Ik kan me voorstellen dat veel meiden hier blij van worden. Die oogschaduw daarentegen? Wat jammer dat een product er zo mooi uit kan zien en dan zo tegenvalt :(

 • Reply
  sharon
  30 september 2016 at 09:22

  Wie gaan er stoppen dan??

  • Reply
   Claire
   30 september 2016 at 12:47

   Livelifegorgeous, dat zijn rwee dames.

 • Reply
  rachel
  30 september 2016 at 10:26

  oei die hightligter moet ik weer hebben natuurlijk hihi het pallet trekt mij niet zo ;)

 • Reply
  Anna
  30 september 2016 at 10:31

  Jammer dat de oogschaduws zo weinig pigment bevatten. De verpakkingen zijn wel ontzettend mooi. Ze zien er erg luxe uit =)

 • Reply
  Sharon
  30 september 2016 at 10:44

  Jaa deze collectie was geweldig! Gebruik nog dagelijks de highlighter van de oude collectie! Deze nieuwe moet ik dan ook hebben! Maar is het make-up tasje ook te koop?

  • Reply
   Aranka
   30 september 2016 at 11:12

   Ja die is ook voor 5 euro te koop! Staat ook in de tekst!

 • Reply
  Nynke
  30 september 2016 at 11:18

  Jammer van de kwaliteit van de oogschaduws zeg! De uiteindelijke look vind ik trouwens wel mooi.

 • Reply
  Danielle
  30 september 2016 at 12:02

  Jammer van dat palette: ziet er mooi uit, maar het resultaat is ruk: ik sla over, jammer want de kleurtjes zijn erg mooi.

 • Reply
  femketje
  30 september 2016 at 13:34

  menn zo jammer! ik had graag meer pigment in het palette gezien, nu denk ik dat ik alles maar laat staan!

 • Reply
  Mariska
  30 september 2016 at 14:23

  Die highlighter is echt heel mooi!

 • Reply
  Danielle
  30 september 2016 at 15:15

  Prachtige highlighter, het palette vind ik niet heel bijzonder .. Op zich wel prima en mooie kleuren.

 • Reply
  Lesley
  30 september 2016 at 16:29

  Wat jammer dat de kwaliteit van de oogschaduw zo slecht is. Ik zou er inderdaad ook niet echt warm van worden. De highlighter is wel erg mooi!

 • Reply
  Sara | MevrouwMiauw
  30 september 2016 at 16:55

  Het oogschaduwpalette ziet er inderdaad echt belabberd uit. De highlighter daarentegen is wel echt heel erg mooi. Prachtig ook hoe subtiel je hem hebt aangebracht!

 • Reply
  Romy
  30 september 2016 at 17:24

  Wat jammer dat de oogschaduw zo slecht bevalt, had hem wel willen scoren.

 • Reply
  Suzan
  30 september 2016 at 22:49

  Heb je nog mooi gedaan ondanks de kwaliteit van de oogschaduw! Complimenten! Mr jammer dat ie zo tegenvalt.. terwijl hij er zo veelbelovend uitziet!!
  Liefs

 • Reply
  Saraya
  1 oktober 2016 at 09:48

  Ik heb de Oogschaduw palette geswachts in de winkel en vond het pigment ook niet zo goed dus heb ik de palette laten liggen maar ik ging wel met de highlighter naar huis :)

 • Reply
  Andréa
  1 oktober 2016 at 15:23

  Ik was al niet super enthousiast over de collectie, maar als ik het oogschaduwpalette zie blijkt dat wel gegrond, haha. De highlighter staat je wel mooi!
  x

 • Reply
  Myke
  3 oktober 2016 at 21:34

  Ik herinner mij dat een jaar geleden, toen de eerste collectie hiervan uitkwam, het oogschaduwpalette over het algemeen ook niet goed werd ontvangen. Je zou toch denken dat ze van de eerste keer geleerd hadden… Ik heb vorig jaar de highlighter gekocht, nog steeds blij mee!

 • Laat een reactie achter