Zoek
Sluit dit zoekvak.

Katy Perry’s Indi

Katy Perry’s Indi

Ik ben niet snel echt fan van iemand, maar Katy Perry is wel iemand waar ik echt gek op ben. Ik vind haar karakter, haar show en haar muziek echt geweldig. Het is dan ook niet zo gek dat ik kaartjes heb voor haar concert voor volgend jaar in de Ziggo Dome. Omdat je dan toch een soort van binding met iemand hebt was ik heel erg benieuwd naar haar nieuwe geur Indi!

Katy Perry’s Indi

“Met INDI kon ik eindelijk spelen met een krachtige muskusgeur. Het is een combinatie van vrouwelijk en mannelijk, het is sexy zonder dat het te sterk overkomt. Het gaat om het uiten van je ware zelf en het versterken van het ongelooflijke en prachtige individu die jij bent” – Katy Perry

Katy Perry’s Indi

Goed Katy Perry komt dus met een geur die uniseks is, een heel leuk idee. Maar ik moet wel meteen toegeven dat ik de uniseks geuren niet altijd even succesvol vind. Ik ben zelf fan van de echte vrouwelijke, zoete en zwaardere geuren. Met mannelijke geuren heb ik voor mijzelf niet zoveel en musk is ook niet meteen mijn favoriete geurnoot. Maar goed, ik ben nog steeds heel erg benieuwd naar deze geur. De verpakking ziet er in ieder geval erg mooi uit. Het is echt een flacon die uniseks uitstraalt.

Katy Perry’s Indi

Katy Perry’s Indi moet een unieke, verleidelijke muskusgeur zijn. De geur is gemaakt met maar liefst elf verschillende muskussoorten die goed samengaan met de topnoten van oriëntaalse pruim en Italiaanse bergamot. De combinatie van verse lelietjes-van-dalen en wit cederhout vermengen zich met de warmte van amber en vanille in de achtergrond. Katy Perry’s Indi is net zo uniek als de mensen die het dragen. En dat laatste zinnetje vat de geur ook wel een beetje samen. Het is een vrij unieke geur die je echt lekker moet vinden.

Topnoten: witte thee, oriëntaalse pruim, Italiaanse bergamot
Hartnoten: verse lelietjes-van-dalen, cyclamen, wit cederhout
Basisnoten: amber Sultan, vanille tonkabonen, verleidelijke muskussoorten

Katy Perry’s Indi

Katy Perry heeft voor een eau de parfum gekozen met haar Indi, de geur blijft dus echt een hele tijd hangen. De geur is echt een hele sterke muskusgeur en dat vind ik zelf echt minder. Ook is het een typsiche uniseks geur, hij is niet te fris vrouwelijk maar ook niet te zwaar mannelijk, het zit er een beetje tussenin. Zelf vind ik de geur niet lekker, het past gewoon niet bij mij, maar als je fan bent van de wat scherpere muskus dan is dit wellicht echt iets voor jou!

Katy Perry’s Indi

Prijzen:

Katy Perry’s Indi Eau de Parfum 50 ml – € 33,00
Katy Perry’s Indi Eau de Parfum 30 ml – € 24,00

Katy Perry’s INDI is vanaf eind oktober exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat en in de webshop. Hoe lijkt jullie deze geur, zijn jullie er benieuwd naar geworden of is dit ook niets voor jullie?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

11 reacties

  1. Wat leuk, een nieuwe geur van Katy Perry! De flacon vind ik mooier dan van de vorige parfums, die vond ik wat te girly. Ga deze zeker even ruiken als hij in de winkels ligt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *