Katy Perry Royal Revolution

 photo Katy-Perry2_zps2be524af.png

Katy Perry’s Killer Queen was al een schot in de roos en volgens mij een erg geliefde geur van velen voor maar weinig geld. Goed nieuws, een jaar later komt Katy Perry met een nieuwe geur op de markt: Royal Revolution. Ik was erg benieuwd naar de geur of deze net zo lekker zou zijn als Killer Queen, ik ga het je vertellen!

 photo Katy-Perry1_zps1da6ade8.png

“Op een bepaalde manier is het dragen van een parfum alsof je een onzichtbaar luxueus harnas aantrekt. Ik wil dat Royal Revolution vrouwen inspireert om hun eigen regels te bepalen en zich te laten doordringen van het idee dat schoonheid en zelfvertrouwen hun geheime wapen kan worden.” – Katy Perry

Dit vind ik een mooie quote van Katy en hij past prima bij de geur. De geur is uitgesproken, gewaagd en vrij krachtig. Zelf zeggen ze dat het de geur van de overwinning is, laat die mannen dus maar komen!

 photo Katy-Perry_zpsc9c6b428.png

De flacon is natuurlijk koninklijk blauw, zoals een blauwen saffier. De gun-metal grijze dop met Katy Perry’s wapen doet denken aan een harnas en staat symbool voor moed. Ik vind het leuk dat de verpakking van de geur hetzelfde is als Killer Queen, terwijl de geur totaal anders is. Het is een herkenbaar iets waardoor je meteen weet dat het de geur van Katy is.

 photo Katy-Perry5_zps6ca178ad.png

Het is een verleidelijke en onweerstaanbare geur die erg krachtig van geur is. Dit komt waarschijnlijk ook omdat het een eau de parfum is in plaats van een eau de toilette. Laten we naar de geurnoten van deze geur gaan.

Topnoten: Roze fresia en granaatappel
Hartnoten: Sandelhout, oranje bloesem en jasmijnblaadjes
Basisnoten: Zwarte doorn, huidmusk en vanille-orchidee

Dit alles maakt het tot een zoete en bloemige geur waarop ik meteen verliefd werd. Niet gek, want het is bijna een exacte kopie van één van mijn lievelingsgeuren. Katy Perry’s Royal Revolution ruikt namelijk exact hetzelfde als Viva La Juicy van Juicy Couture wat echt één van mijn favoriete geuren is waar ik dan ook al 3 flessen van versleten heb. Goede budget dupe dus!

 photo Katy-Perry3_zpse7b870d0.png

Naast de geur die er in verschillende formaten te koop is wordt deze geur ook nog aangevuld door een body lotion en shower gel! Leuk want zo kan je je nog meer onderdompelen in deze heerlijke geur. De douchegel heeft een vrij krachtige geur en onder de douche veranderd het in heerlijk schuim. De douche gel droogt mijn huid niet uit en laat een subtiele geur achter. De body lotion is natuurlijk een een prettige aanvulling. De body lotion heeft een lichte formule waardoor je hem makkelijk uitsmeert en vrij snel door de huid wordt opgenomen waarna deze weer zacht aanvoelt.

 photo Katy-Perry6_zps0f2edeb6.png

De Katy Perry Royal Revolution is een eau de parfum en dat merk je wel, hij vervliegt een stuk minder snel dan andere goedkopere luchtjes. Zelf ruik je hem na een tijdje niet meer, maar als je daarna even aan je sjaal of trui ruikt hangt de geur er nog steeds! Natuurlijk kan je ook altijd even bij sprayen als je dat wilt.

 photo Katy-Perry4_zps91bc9bbb.png

Prijzen:
Katy Perry Royal Revolution eau de parfum 15 ml – € 17,50
Katy Perry Royal Revolution eau de parfum 30 ml – € 27,50
Katy Perry Royal Revolution eau de parfum 50 ml – € 37,50
Katy Perry Royal Revolution shower gel 200 ml – € 12,50
Katy Perry Royal Revolution body lotion 200 ml – € 12,50

De Katy Perry Royal Revolution geurlijn is vanaf september te koop bij drogisterijen en parfumerie zaken. Zijn jullie al benieuwd naar deze heerlijke geur?

Deze producten heb ik ontvangen ter review

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

15 reacties

 • Reply
  Elsbet | La Vie Pure
  21 augustus 2014 at 15:12

  Het flesje is zo leuk!

 • Reply
  edithmeijer
  21 augustus 2014 at 15:12

  Ik heb Killer Queen en vind het een heerlijk parfum dus ben zeker benieuwd of ik deze ook zo lekker ga vinden. Prachtige foto’s<3

 • Reply
  Dana
  21 augustus 2014 at 15:24

  Hij lijkt mij echt lekker! Bovendien is hij niet echt duur :)

 • Reply
  elegantic
  21 augustus 2014 at 15:27

  Mooie foto’s heb je gemaakt! De geur lijkt mij erg lekker, Killer Queen vind ik ook heerlijk. :)

 • Reply
  Eva Realitijd
  21 augustus 2014 at 15:30

  Ik vind het flaconnetje zo mooi!!

 • Reply
  Denise
  26 augustus 2014 at 15:03

  Ik ben zo benieuwd naar deze geur! De flacon is prachtig!

 • Reply
  Charlotte
  26 augustus 2014 at 16:10

  Hihi mijn review staat ook online, je hebt er echt prachtige foto’s van gemaakt Aranka! <3

 • Reply
  Janniek
  26 augustus 2014 at 16:27

  Oeh ik ben erg benieuwd! Prachtige foto’s ook!

 • Reply
  TodaysLovely
  26 augustus 2014 at 20:23

  weer hele mooie verpakkingen!

 • Reply
  Beautydagboek
  27 augustus 2014 at 07:53

  Hij lijkt me erg lekker, ik heb de vorige twee parfums van Katy ook en die zijn ook echt favoriet! Deze wil ik zeker eens ruiken :).

 • Reply
  DreamerKirsten
  27 augustus 2014 at 08:00

  Killer Queen was voor mij een schot in de roos, dus ik ben erg benieuwd!

 • Reply
  Jorien - Jorlife.nl
  27 augustus 2014 at 09:06

  Lijkt me een heerlijke geur! En wat een mooi flesje! Ik ben benieuwd :)

 • Reply
  Esmée
  27 augustus 2014 at 18:06

  Ik heb alle drie de parfums van Katy Perry (er zijn er namelijk 3 niet 2) de rode, paarse en blauwe variant. De blauwe is in ons buurland Duitsland al verkrijgbaar!

 • Reply
  Sanneke
  27 augustus 2014 at 19:03

  Die foto’s zijn ontzettend mooi gelukt Aranka! Leuk detail die kleine strass steentjes!
  En benieuwd naar de parfum, ga hem zeker proberen als ik hem zie. :)

  • Reply
   Aranka
   28 augustus 2014 at 09:05

   Dankjewel Sanneke! Mijn zusje heeft de foto’s gemaakt, ben ook erg blij met het resultaat! :)

  Laat een reactie achter