Zoek
Sluit dit zoekvak.

Kat von D Ultra Ink Liner Trooper Black

Kat vond D Ultra Ink Liner

Toen ik in New York door de Sephora heen liep viel mijn oog op een nieuwe eyeliner van Kat von D die in een display stond. De Ultra Ink Liner is een nieuwe vegan eyeliner die ervoor moet zorgen dat een intens zwarte lijn boven je ogen staat die ook nog eens waterproof is. Ik test hem uit!

Kat vond D Ultra Ink Liner
Kat vond D Ultra Ink Liner

Zoals gewoonlijk zitten de producten van Kat von D verpakt in de mooie zwarte doosjes met daarop in zilveren letters de naam van het product. De eyeliner is alleen in de bekende kleur Trooper Black te koop die echt gitzwart belooft te zijn.

Ik vind de verpakking wel heel erg op de Kat von D Tattoo Liner lijken, dus je moet echt goed kijken welk product je hebt.

Kat vond D Ultra Ink Liner

Echt heel erg veel informatie over deze eyeliner is er niet te vinden. Het is in ieder geval een intense zwarte 100% vegan vloeibare eyeliner met een fijne, flexibele punt. De flexibele viltstift zorgt voor een precieze, snelle en eenvoudige manier van aanbrengen in één beweging. De waterproof formule garandeert dat hij de hele dag goed op zijn plek blijft zitten, ook als het in aanraking komt met water.

Kat vond D Ultra Ink Liner

In de winkel had ik eigenlijk helemaal niet zo aandachtig naar de eyeliner gekeken. Ik ben groot fan van de Tattoo Liner en deze beloofde waterproof te zijn en heel erg goed te blijven zitten dus nam hem gewoon mee. Alleen terug in Nederland toen ik hem opende was ik wel een beetje teleurgesteld.

De eyeliner heeft namelijk een normale vilten punt en ik vind juist dat kwastje van de Tattoo Liner zo fijn en lang goed werken. Wat ik hier nog niet als nadeel zag maar tijdens het aanbrengen achter kwam is at het zwarte plastic aan de onderkant veel te groot en dik is zodat je heel slecht kan zien wat je aan het doen bent. Dat is echt een groot nadeel.

Kat vond D Ultra Ink Liner

De eyeliner heeft wel een goede pigmentatie en de lijn is goed zwart. Je kunt mooie dunne lijnen trekken, maar ook dikkere en een strakke wing maken. Wel las ik het internet dat mensen hem niet zo intens als de Tattoo Liner vonden, maar zelf merk ik er niet zoveel van.

Kat vond D Ultra Ink Liner

Op het oog lijkt het een prima eyeliner, maar eerlijk gezegd ben ik helemaal niet zo te spreken over deze eyeliner.

Laten we het trouwens nog even hebben over de positieve kanten. Ik vind het tof dat steeds meer make-up producten vegan worden en dat deze eyeliner dat dus ook is. Ook is de eyeliner echt waterproof en gaat gedurende de dag ook nergens heen. Na het douchen en het reinigen van mijn gezicht met een cleanser zit de eyeliner er nog perfect op. Je moet hem echt met een olie verwijderen, wat gelukkig wel makkelijk gaat.

Kat vond D Ultra Ink Liner

Maar waarom ben ik dan niet enthousiast over deze eyeliner? Ten eerste is hij gewoon ontzettend duur met zijn € 21,00. Het grootste puntje van aandacht vind ik het aanbrengen. Met het ‘kwastje’ van de Tattoo Liner kun je gewoon veel strakkere lijnen zetten en dat grote plastic stuk aan de onderkant zorgt ervoor dat je niet goed kan zien wat je aan het doen bent.

Blijkbaar ben ik niet de enige die deze mascara niets vind, want ik zocht voor dit artikel wat informatie op via de site van Sephora en hij krijgt ook echt maar een 1 ster rating. Nee, wat mij betreft kan deze mascara wel weer uit het assortiment, jammer.

De Kat von D Ultra Ink Liner Trooper Black kost € 21,00 en is onder andere bij de Sephora te koop.

Dit artikel bevat zelf gekochte producten – uitleg

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

6 reacties

  1. Jammer dat hij zo tegenvalt. Vind 21 euro met mijn kleine portemonnee toch een berg geld voor een eyeliner ?

    Trouwens, in je laatste alinea zeg je mascara i.p.v. eyeliner.

  2. jammer dat hij tegen valt. je zou toch wel verwachten voor dat geld dat je een goed product hebt. nou ja dan maar een ander merk wat wel goed is toch ;)

  3. Ik hoor inderdaad van iedereen dat de Tattoo Liner niet te overtreffen valt haha, ik houd het ook lekker daarbij! Wat betreft de prijs vind ik die €21 wel erg netjes. Ik doe meestal 4 maanden met een tattoo liner en ik zet iedere dag een liner + wing. :)

  4. Ik denk dat die 1-ster beoordeling ook wat te maken heeft met de controversie die er op dit moment om KvD heerst en het aantal mensen dat haar boycot, gezien o.a. haar eerdere anti-vaccinatie uitspraken.

  5. Toch heel jammer dat je deze hebt meegenomen. Er is ontzettend veel controverse aan de gang met KatvonD en de druppel was echt het niet vaccineren van haar eigen kind en dat ook nog uitspreken. Ook het racismeschandaal erbij en ik ben momenteel alles aan het opmaken wat ik heb van KatvonD. Helaas, want het merk en vooral de tattoo liner is super!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *