Juicy Couture, Viva La Juicy

Altijd als ik in de stad ben loop ik eventjes de Douglas binnen, gewoon eventjes mijn ogen de kost geven. En ja soms ook mijn neus, want een nieuwe parfum is altijd welkom. Alleen had ik het maar niet gedaan, ik moest mijn parfum maar eens opmaken en niet elke keer weer nieuwe bijkopen. Ik had deze parfum al best wel vaak voorbij zien komen en was er best benieuwd naar geworden. Ik rook hem 2 maanden geleden voor het eerst, en ik was meteen verliefd. Alleen kopen kwam er niet van omdat ik hem niet van mezelf mocht kopen omdat ik al genoeg parfum had. Maar vorige week kocht ik hem dan tóch. Spijt? Nee geen moment!

Eigenlijk hebben jullie niks aan een parfum artikel, ik kan het heel lekker vinden, maar de andere vind hem misschien heel vies. Maar ik maak hier toch een artikel over vanwege de mooie foto’s die mijn zusje heeft gemaakt van het prachtige flesje.

Maar laten we eventjes tot zaken komen, ik heb je 30 ml versie gekocht, omdat ik snel geuren zat ben en ik die anderen eigenlijk té duur vond voor een luchtje ‘erbij’. Deze kostte me namelijk nog €43,00 met korting. De parfum bevat de noten als gardenia, karamel en praline. Deze ingrediënten vormen een heerlijke zoetige damesgeur. Mijn moeder at van de week een schaaltje aarbeien met suiker leeg en ik vond de geur van de aardbeien echt heel veel op deze parfum lijken, alleen Viva La Juicy is iets sterker van lucht.

Juicy.png

Ja, ik kan eigenlijk niet zoveel over deze parfum vertellen alleen dat ik het écht een heerlijke geur vind. Het is trouwens ook eau de parfum, je hebt dus maar 2 spuitjes nodig om er goed naar te ruiken en hij blijft lekker lang hangen. Als je van zoete luchtjes houdt is dit echt iets voor jou en zou ik hem zeker eventjes gaan ruiken, want wat een heerlijk luchtje is dit zeg!

Dit vind je misschien ook leuk

16 reacties

 • Reply
  Miss MATC
  3 juni 2011 at 09:36

  Ziet er zéér mooi uit, klinkt ook heerlijk :grin:

 • Reply
  Alyssa
  3 juni 2011 at 10:34

  Het flesje is inderdaad prachtig! Wanneer ik weer in de stad ben zal ik zeker eens gaan kijken en ruiken.

 • Reply
  Fre
  3 juni 2011 at 11:47

  kan niet wachten om het luchtje te ruiken…

  ziet er zo moooi uit!

 • Reply
  LottedeJ
  3 juni 2011 at 12:31

  Ohhhh, deze wil ik ook zo graag. Alleen al omdat het flesje zo mooi is!

 • Reply
  Silva
  3 juni 2011 at 12:46

  Het flesje is zo mooi! En die geur lijkt me erg lekker, ik ga het eens een keer ruiken :)

 • Reply
  Daniëlle
  3 juni 2011 at 13:24

  Oh, ik ken dat gevoel dat je helemaal verliefd wordt op een luchtje, haha! Dat heb ik met DKNY Be Delicious en Lolita Lempica. Gisteren kreeg ik eindelijk Be Delicious in mijn bezit! ^.^

 • Reply
  Maris
  3 juni 2011 at 13:25

  Wauw, het flesje is inderdaad prachtig maar wel een beetje aan de dure kant… blijf ik toch liever bij mijn XX By Mexx lovesome. Die is ook heel erg lekker! :)
  x

 • Reply
  Evelien
  3 juni 2011 at 13:28

  Die is ZOOOO lekker! ♥ Ik hou echt van dat luchtje!!

 • Reply
  Amber
  3 juni 2011 at 14:22

  Ik vind het flesje al zo mooi dat de geur me amper meer wat uit zou maken. Zou hem alleen voor het flesje al kopen. :P

 • Reply
  fran
  3 juni 2011 at 17:57

  karamel? jij lust toch geen karamel?

 • Reply
  Marijke
  3 juni 2011 at 21:07

  Mooie foto’s!! Het flesje is echt prachtig!

 • Reply
  Sharon
  3 juni 2011 at 21:45

  Wauw onwijs mooi flesje!

 • Reply
  Eline
  4 juni 2011 at 09:01

  mooi flesje!

 • Reply
  Mariska
  4 juni 2011 at 18:52

  Zelf heb ik de ‘normale’ van Juicy Couture en die is ook zo heerlijk. Die flesjes vind ik ook altijd erg mooi :D

 • Reply
  Jessy
  5 juni 2011 at 12:06

  Dat flesje ziet er zo leuk uit!~
  en hij ruikt ook heel lekker

 • Reply
  Melissa
  6 juni 2011 at 14:56

  Mooi parfum!

 • Laat een reactie achter