Search
Close this search box.

Judydoll – dé mascara voor Aziatische wimpers

Deze mascara van Judydoll gaat helemaal viral op TikTok, het is namelijk een hele bijzondere mascara die ervoor zorgt dat zelfs de stugge Aziatische wimpers een mooie krul krijgen en dat ook de hele dag blijft zitten. Het geheim zit hem in het borsteltje, want die is op zijn zachtst gezegd best bijzonder. Judydoll koop je helaas niet in de Nederlandse winkels, maar online kun je hem wel gemakkelijk bestellen. Ik vertel je er alles over!

Judydoll Iron Mascara

De Judydoll Iron mascara is anders dan andere mascara’s en dat maakt het nou net zo bijzonder. De naam zegt het natuurlijk ook al een beetje, de borstel is gemaakt van metaal en heeft geen haartjes zoals een normale mascaraborstel.

Judydoll heeft drie soorten ‘iron’ mascara’s, de classic met het rechte borsteltje, de precision met een licht gebogen borsteltje van 6 graden om gemakkelijker bij de hoekjes te komen en de curling met ook een gebogen borsteltje van 6 graden en wat grovere inhammetjes in het borsteltje. Hierboven zie je ook duidelijk het verschil uitgelegd. Daarnaast is de mascara ook nog in verschillende kleuren te koop.

Ingredienten Judydoll mascara

Isododecane, Trimethylsilyl Alkoxysilicic Acid Ester, Dextrin Palm Esters, Microcrystalline Waxes, Pure Ceresine Wax, Polypropylene Silsesquioxane Alkane, Paraffin, Two Lithium Stearyl Dimethyl Ammonium Montmorillonite, Hydrogenated Polyisobutylene, Synthetic Into Wax, Rayon, CI 77491, CI 77499, CI 77007. Propylene Carbonate Alcohol Esters, Silica, Polymethylsilsesquisiloxane, Phenoxyethyl Alcohol, Glyceryl Caprylic Acid Esters, CI 77492, CI 77019, CI 75470, Triethyl Oxyoctylsilane Alkane, CI 77266. Panthenol, Butyl Hydroxy Toluene.

Dit maakt de Judydoll mascara zo bijzonder

  • Het metalen borsteltje: de Judydoll mascara maakt gebruik van een innovatief metalen borsteltje dat ervoor zorgt dat alle wimperhaartjes worden voorzien van een laagje mascara.
  • Rijke voedende formule: de mascara bevat voedende en verzorgende ingrediënten. Deze zorgen er ook voor dat de wimpers goed verlengd worden, maar ook een mooie krul krijgen.
  • Sneldrogende mascara: de mascara heeft een sneldrogende formule, zodat je je niet zorgen hoeft te maken dat het uitloopt of weer naar beneden zakt.
  • Longlasting: als ik ergens een hekel aan heb is dat de mascara uitloopt of dat het afbrokkelt gedurende de dag. De Judydoll mascara belooft de hele dag te blijven zitten zonder krul of volume te verliezen.

Judydoll mascara in Nederland kopen

Helaas is de Judydoll mascara niet in Nederland te koop zoals bij de Kruidvat. Wel kun je hem online bestellen bij de Judydoll webshop waar je $ 9,99 voor de mascara betaald en ook nog eens $ 9,99 verzendkosten. Best een duur grapje dus. Je kunt hem ook bij YesStyle kopen waar hij net zo duur is. Ook wordt de Judydoll mascara aangeboden op Amazon en AliExpress, alleen ik vraag me dan af of het de echte is of je een namaak product krijgt (als ik de reviews lees).

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *