Zoeken
Sluit dit zoekvak.

John van G Summer Blues

 photo JVGsummer_zpsbe4dee42.png

De zomer lijkt eindelijk door te brengen en daar horen natuurlijk heerlijk frisse kleuren bij. John van G komt met een hele leuke zomer collectie die het accent legt op de blauwe kleur, lekker zomers en perfect voor bij het strand. Je gezicht zal helemaal passen bij de prachtige witte stranden en je ogen twinkelen net zo mooi als de zee waar de zon ook zo mooi op schijnt.

 photo JVGsummer1_zpsfc3314d2.png

Het pronkstuk van de collectie is toch wel de enorm bronzer die erbij zit. De poeder is heerlijk zacht en brengt heel erg fijn aan op de huid. De bronzer is samengesteld uit hoogwaardige mineralen zoals topaas, kwarts, vitamine E en er is geen parfum aan het product toegevoegd. De bronzer is eigenlijk matte, maar bevat echt een heel klein shimmertje, die je eigenlijk niet terug ziet op de huid. Je kan hem dus wel matte noemen. Hij is zo lekker groot omdat ik ook perfect voor het lichaam is.

 photo JVGsummer2_zpsebc3e7ee.png

De collectie heeft twee soorten ooschaduws deze super leuke potloodjes en ook nog in poeder vorm. Deze potloodjes zijn heerlijk zacht en brengen goed aan op het ooglid en hebben goede pigmentatie. Misschien lijkt het niet zo, maar de kleurtjes zijn natuurlijk erg zacht. Ik was trouwens verrast door de houdbaarheid, want deze bleven prima zitten zonder een oogschaduwbasis. Ik heb de blauwe ook gebruikt als basis voor de andere poeder oogschaduw.

 photo JVGsummer3_zps02ea8469.png

Dan hebben we ook nog een metallic eyeliner, met een azur blauwe finisch. Hij is heel makkelijk in gebruik en je hoeft hem niet te slijpen, want je kan hem heel gemakkelijk omhoog draaien. Hij is waterproof en bevat geen conserveringsmiddelen. Aan de onderkant zit trouwens een handige smudger zodat je hem mooi kan uitwerken onder de ogen.

 photo JVGsummer4_zps8ecad79b.png

Naast de twee potloodjes zijn er ook nog twee losse minerale oogschaduws met dezelfde kleurtjes (de blauwe is wel iets blauwer en met glitters). Ze zijn erg goed gepigmenteerd en voelen heerlijk zacht aan. De oogschaduws bevatten zink en magnesium om de huid te verzorgen. Ik ben erg fan deze kleurtjes, zijn komen prachtig uit op de ogen en geven een echt zomers effect. Voor nog een intensere kleur kan je de oogschaduw potloodjes als basis gebruiken of ze nat aanbrengen.

 photo JVGsummer5_zps2990a648.png

Naast de een hele make-up collectie voor het gezicht kan een bijpassende nagellak niet ontbreken. Het effect vind ik erg mooi, alsof ik naar een helderblauwe zee kijk aan een wit strand. De lak dekt in twee laagjes en is lekker snel droog.

 photo JVGsummer9_zpsc542b54f.png

 photo JVGsummer6_zps18355cb3.png

Swatches, ze niet er misschien niet al te goed uit, maar het zijn natuurlijk allemaal zachte kleuren en ik vind ze echt heel goed gepigmenteerd.

 photo JVGsummer8_zpsc8fd2618.png

Look met de producten, ik ben klaar voor de zomer en het strand!

 photo JVGsummer7_zps5d8b7d5f.png

Prijzen:

Nagellak – € 7,90
Minerale Oogshaduw – € 6,20
Mineral Bronzing Powder – € 18,35
Oogschaduw Pencil – € 10,20
Metallic Eyeliner – € 7,15

John van G is bij veel drogisterijen te koop, onder andere Etos, DA en de DIO. Het is eventjes kijken welke drogist het bij jou in de buurt verkoopt, maar er zijn in in ieder geval behoorlijk wat voorkoop punten in het land.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

44 reacties

  1. Ik ken het merk wel, maar nog nooit iets van getest, gekocht en/of uitgeprobeerd. De producten zien er mooi uit, maar ben nog niet helemaal overtuigd van dit merk…

  2. Ik denk dat niet iedereen deze kleuren blauw kan hebben, maar het staat jou echt heel goed! Het nagellakje is ook mooi :)

  3. De producten lijken me fijn. Alleen zorgt die blauwe verpakking ervoor dat het er megacheap uit ziet…

    Je hebt fijne foto’s gemaakt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *