Zoeken
Sluit dit zoekvak.

John Frieda Sheer Blonde Everlasting Blonde

 photo John6_zps1e554a98.png

Het nadeel is met geverfd haar dat de kleur na een tijd niet meer zo mooi is dan dat het was. Gelukkig zijn er tegenwoordig veel verzorgende producten voor je haar en kleur om het langer te behouden. John Frieda heeft na 25 jaar ervaring twee producten uitgebracht die de kleur echt moeten behouden en zelfs weten terug te brengen als het al vervaagd is. Ik was erg benieuwd!

 photo John1_zps873ac7c2.png

De nieuwe John Frieda Sheer Blonde Everlasting Blonde Shampoo en Conditioner helpen effectief om een stralende blonde kleur en een salon-frisse look tot wel 12 weken te behouden. De formule – met saffloerolie en bergamot extract – zorgt voor een rijke kleur en zachte textuur. Daarnaast hebben de verpakkingen van de gehele Sheer Blonde lijn een nieuwe uitstraling gekregen.

 photo John2_zpsa440e6ab.png

De shampoo en conditioner hebben beiden een mooie en strakke verpakking. Handig vind ik dat het in tubes zit zodat het product meteen er aan de onderkant uit kan. Ik vind het altijd irritant als de shampoo of conditioner bijna op is en ik veel moeite moet doen om de laatste beetjes eruit te krijgen. De shampoo is zuinig in gebruik, je hebt maar weinig nodig om je haar goed schoon te krijgen. De shampoo schuimt lekker en ruikt heerlijk fris. Na het wassen is mijn haar goed schoon en voelt niet vervelend aan.

 photo John3_zps801ecc00.png

Helaas zit er wel veel parfum en SLS in.

 photo John4_zpsa4352d69.png

De conditioner is een goede aanvulling op de shampoo. Deze conditioner is lekker dik en verdeelt zich makkelijk over het haar en trekt goed in. Na een paar minuten te hebben ingetrokken spoel ik het weer uit en heb echt heerlijk zachte haren waar geen masker meer voor nodig is. Na het wassen glimt mijn haar ook erg mooi!

 photo John3_zps801ecc00.png

Ingrediënten van de conditioner.

 photo John7_zpsd68b35b7.png

Mijn geverfde haar, je ziet dat het blonde best wel is uitgegroeid. Eigenlijk had ik stiekem van deze shampoo geen enkel effect verwacht, maar…

 photo John8_zpsf3b8503e.png

Kijk hoeveel blonder het is, misschien is dit wel nog iets blonder door het licht, maar het zeker weer lekker blond, zelfs de highlights zijn mooi opgelicht. Ik ben echt verbaasd over deze shampoo en conditioner. Ik denk dat als je net je haar hebt geverfd het een hele goede verzorging is dat ook echt werkt!

 photo John_zps24498865.png

Heb je ook geverfd blond haar en ben je net zo enthousiast over deze shampoo en conditioner? De John Frieda John Frieda Sheer Blonde Everlasting Blonde shampoo en conditioner zijn te koop bij de drogisterijen voor elk € 9,14 per stuk. Niet goedkoop maar daar heb je wel goede producten voor die goed hun werk doen en er zuinig in gebruik zijn!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

30 reacties

  1. Amai, dat ziet er wel extreem goed uit zo. Vrees dat het blonde bij mij wel niet zo naar voren zal komen, maar goed het klinkt wel als een fijne shampoo/conditioner. Ik ben gek van John Frieda, ondanks de SLS zelfs! Hun dingen zijn lekker en werken goed. ^^

  2. Wow, wat een kleurverschil! Het lijkt of je je haren opnieuw hebt geverfd. Maar, pas op! Soms kan blond haar een groenige gloed krijgen door het vele verven of dit soort shampoos. Tip: gebruik een zilvershampoo.

  3. Ik geloofde het eigenlijk noet, zo’n kleur verschil. Maar ik weet dat je het niet zou liegen. Wat een effect. Zou het ook werking hebben op echt blond haar?

  4. Wauw, wat een verrassend goed effect! Maar dit werkt dus alleen bij gekleurd blond haar? Zou mijn natuurlijke blonde lokken namelijk ook wel zo’n oppepper willen geven ;-) X

  5. Wow, wat een verschil! Ik gebruik wel altijd John Frieda shampoo, maar die voor blond haar had ik nog nooit geprobeerd omdat ik dacht dat het toch niet zou werken :’) maar dit ziet er goed uit zeg.

  6. Ik heb de Sheer Blonde highlight activating. Werkt ge-weldig. Zoveel blonder. Ik heb het ooit op mijn donkerblonde haar gebruikt, dit werkte niet erg. Ik heb nu mijn haar al maa-nden niet meer geverft, (heb coupe soleil met bleek highlights 2x gedaan) en nu ik de shampoo en conditioner opnieuw gebruikte was het zooo snel veel blonder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *