Zoek
Sluit dit zoekvak.

John Frieda Beach Blonde

John Frieda Beach Blonde

De vakanties beginnen langzamerhand en het zonnetje wordt steeds feller. Als ik aan vakantie, het strand en de zon denk, denk ik eigenlijk ook aan beach hair. Speciaal voor de zomer komt John Frieda met een speciale beach blonde lijn. Een lijn die je haar goed verzorgt maar ook nog eens die prachtige lokken geeft zoals aan het strand. Maar dan hoef je er het vliegtuig niet voor te pakken.

John Frieda Beach Blonde

De naam is alleen wel een beetje misleidend, het heet beach blonde, maar het is geschikt voor elke haarkleur. Het bekt wel lekker beach blonde, maar als je geen blond haar hebt, kun je het ook prima gebruik. Met dit uit de wereld te hebben geholpen vertel ik jullie graag meer over deze heerlijke producten.

John Frieda wil dat je op elk moment van het jaar, waar je dan ook maar bent beach hair kan creëren. Het geeft je haar makkelijke golven, met een nochalante, matte finish vol textuur. De producten hebben een frisse oceaangeur, verrijkt met groene munt en citrus. Het zijn echt producten die je meteen doen denken aan de zomer.

John Frieda Beach Blonde

John Frieda Beach Blonde Cool Dip Purifying Shampoo

Dit is een heerlijke lichte shampoo die naar een cocktail van munt en citroen ruikt, lekker fris. De shampoo werkt makkelijk, je hebt maar een klein beetje nodig voor lekker wat schuim op je hoofd. De shampoo reinigt mijn haar goed en voelt inderdaad heel erg fris aan op mijn hoofd. Ik kreeg er zelfs een beetje kippenvel van. Ideaal om af te koelen dus na een warme zomerse dag.

John Frieda Beach Blonde

Het gebruik van de shampoo is natuurlijk super simpel. Inmasseren en uitspoelen. De shampoo beloofd mild te zijn maar toch zit er wel SLS en vrij veel parfum in. Zelf heb ik hier geen last van, maar mild wil ik hem dus niet omschrijven.

John Frieda Beach Blonde

John Frieda Beach Blonde Smooth Seas Detangling Conditioner

Deze conditioner heeft net zo een frisse en verkwikkende geur als de shampoo. Ik had het niet verwacht, maar ik vind het ontzettend lekker ruiken en mijn haar ruikt er ook de hele dag naar. De conditioner heeft een verzorgende en verzachtende werking. Droog en klitterig haar wordt verzorgd en weer zacht gemaakt door omega-rijke kukui-noot olie.

John Frieda Beach Blonde

De conditioner heeft een lekkere dikke substantie dat zich makkelijk door het haar laat verdelen. Ik breng het altijd alleen aan in de puntjes en daar is een klein dotje voor mijn kortere haar voldoende voor. Laat het een paar minuten intrekken en spoel het daarna weer uit. Ik voel meteen dat mijn haar super zacht aanvoelt en ook wat voller en dikker. Ja, ik vind dit een super fijne conditioner!

John Frieda Beach Blonde

John Frieda Beach Blonde Kelp Help Deep Conditioning Masque

Wat me eigenlijk meteen opviel is dat dit potje vrij klein is. Normaal krijg je maskers altijd in een grote verpakking maar dit potje is best wel aan de kleine kant. Ik hoef je waarschijnlijk niet uit te leggen dat dit masker natuurlijk een verzorgend en herstellend effect heeft op het haar.

John Frieda Beach Blonde

Het masker is lekker stevig en lobbig en laat zich ook makkelijk verdelen over het haar. Het masker is verrijkt met monoi-olie en zeewier en herstelt vochtarm en beschadigd haar voor een gezonde look en feeling. Ideaal voor een dagje na het strand of zwembad als je haar een beetje uitgedroogd is. Zelf vind ik hem vooral fantastisch omdat hij ruikt naar monoi.

John Frieda Beach Blonde

John Frieda Beach Blonde Sea Waves Sea Salt Spray

En dan natuurlijk hét product van de lijn, de zeezout spray. Met deze spray kan je heel gemakkelijk thuis het beach effect krijgen in je haar. Deze spray met zeezout en een oceaan-frisse geur met kokosnoot geeft zachte golven en textuur aan het haar.

Je sprayt het in handdoek droog haar en brengt het haar in model. Dat kan je doen door middel van een föhn, maar je kan het ook aan de lucht laten drogen. De spray maakt je haar mooi matte en geeft het textuur en golven.

John Frieda Beach Blonde

Zelf was ik ook heel benieuwd naar het effect. Ik heb mijn haren eerste gewassen met de bovenstaande producten en het daarna grof droog geföhnd met de sea salt spray. Over het effect ben ik echt enthousiast. Mijn haar heeft veel meer volume, textuur en slag! Normaal voelt mijn haar dan een beetje plakkerig en hard, maar hierbij helemaal niet, ideaal! En natuurlijk ruikt het ook nog eens heel fris voor de munt en citroen.

John Frieda Beach Blonde

Ik ben echt heel erg te spreken over de Beach Blonde lijn van John Frieda. Zoals ik al zei zijn de producten voor iedere haarkleur geschikt en niet alleen voor blond haar. Beetje jammer dat dat er wel op staat want als ik niet beter wist had ik de producten in de winkel laten staan omdat ik geen blond haar heb. De producten zijn vanaf nu te koop bij de drogisterijen en bol.com. De collectie bestaat uit shampoo (250 ml – € 9,14), conditioner ( 250 ml – € 9,14), masker (150 ml – € 9,14) en de sea salt spray ( 150 ml – € 10,99). Wat vinden jullie van deze lijn? Spreekt het je aan voor de zomer?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

21 reacties

  1. Ik zal deze producten niet gaan kopen met mijn bruine coupe.. Wel vind ik John Frieda al-tijd ontzettend fijn, als ik eenmaal weer een keer John Frieda koop, blijf ik dat vaak een tijdje doen!!

  2. Wel fijn dat het voor alle haarkleuren is, maar wel een beetje raar dat je het wel moet weten. Ik denk dat ik het sowieso wel laat staan, want ik houd er in de zomer niet echt van om teveel in mijn haar te hebben. xxx Lucinda

  3. Deze lijn heb ik ook, alleen mij viel de shampoo en conditioner wel tegen, mijn haar was wel heel erg stroef! Nu gebruikt mijn zusje deze, en die vindt ze wel fijn. Ook heb ik de seasalt spray en die vindt ik wel fijn.

  4. Inderdaad ik dacht meteen huh maar jij bent niet blond? Maar nadat ik verder las, zag ik dat het voor iedereen was. De producten zien er ook erg lekker & fris uit. Ik heb momenteel echt TE veel shampoo flessen dus ik sla deze over.

  5. De shampoo en conditioner inmiddels een paar keer gebruikt. Heerlijk fris in gebruik en mijn haar valt makkelijker in model.

  6. Klinkt erg fijn! Ik vind sea salt spray er altijd prachtig uitzien bij anderen maar ik heb het gevoel dat het er bij mij uitziet alsof ik mijn haar gewoon niet gedaan heb haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *