Jo Malone Mimosa & Cardamom

 photo Jo Malone Mimosa Cardamom5_zpscgvg6lyg.png

Sinds kort heb ik een favoriete nieuwe geur, een bijzondere geur. Ik hou van geuren, maar vaak zijn ze best standaard. Wie houdt er nou niet van Alien, Daisy of La Vie Est Belle? Ik kende het merk Jo Malone al een hele tijd en sta altijd weg te kwijlen bij hun prachtige counter in de Bijenkorf of bij hun prachtige producten. In mijn goodiebag kreeg ik laatst de geur Mimosa & Cardamom van Jo Malone en ik ben opslag verliefd.

 photo Jo Malone Mimosa Cardamom_zpsxpm1dxam.png

 photo Jo Malone Mimosa Cardamom2_zps1oonhplw.png

Jo Malone heeft prachtige simpele verpakkingen. Omdat ze zo simpel zijn zien ze er juist zo luxe uit. Jo Malone is dan ook zeker een luxe merk, want voor dit kleine flesje moet je best in de buidel tasten. Maar met Jo Malone is dat helemaal niet erg, het gaat namelijk om de belevenis, unieke geuren en ervaringen.

 photo Jo Malone Mimosa Cardamom3_zpswkpr5ohn.png

Deze geur is dan ook zeker weer eens wat anders, iets wat je niet zo snel ruikt. Het is een zoete maar toch ook frisse geur die heel bijzonder en prikkelend is, ik had het nog niet eerder geroken. Ik vind hem echt heerlijk voor overdag en komt denk ik helemaal van pas als het straks weer wat beter weer wordt. Met andere woorden, ik vind hem ideaal voor de lente en zomer.

 photo Jo Malone Mimosa Cardamom4_zps5dpkj2sf.png

Jo Malone omschrijft de geur zelf zo: “Een waas van honingzoete, gouden mimosa zweeft boven kruidige, vers gemalen kardemom. Romige tonka en zacht sandelhout zijn verweven met poederachtige heliotroop en damascus roos die bij dageraad werd geplukt. Warm, hemels, betoverend.”

 photo Jo Malone Mimosa Cardamom6_zpsv5xze8oo.png

Dit kleine flesje heet een inhoud van 30 ml eau de cologne, maar er zijn ook nog grotere flessen en andere producten met deze geur te koop zoals een body crème, de beroemde geurkaars en een body wash. Omdat het niet een hele zware geur is en geen eau de parfum is de geur aan het eind van de dag wel een beetje vervlogen. Hij bijspuiten is dan wel een must, maar gelukkig heb je niet veel nodig om de geur tot zijn recht te laten komen.

 photo Jo Malone Mimosa Cardamom1_zpsgi7ixrob.png

Ik ben echt helemaal weg van deze geur, zo bijzonder en uniek zonder dat het een zware of aanwezige geur is. Jo Malone is te koop bij de Bijenkorf in een prachtige counter, maar kwam er ook achter dat Douglas het gewoon online in hun webshop verkoopt. De Jo Malone Mimosa & Cardamom eau de Cologne van 30 ml kost € 50,00 wat ik er zeker voor over zou hebben om hem nog een keer te kopen!

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

12 reacties

 • Reply
  beautifulday4makeup
  4 januari 2016 at 15:33

  Jammer dat hij zo prijzig is, want anders zou ik hem ook onmiddellijk kopen: )

 • Reply
  Rachel
  4 januari 2016 at 15:50

  hmm jammer dat die zo prijzig is!

 • Reply
  Caitlyn
  4 januari 2016 at 15:59

  Best duur nog, ik vind parfum sowieso al prijzig, maar deze is dat al helemaal. Hij klinkt nochtans wel heel aangenaam.
  xx

 • Reply
  chucky1012
  4 januari 2016 at 16:26

  Klinkt goed!
  Jammer dat het erg duur is.

 • Reply
  Manon
  4 januari 2016 at 16:29

  Klinkt wel goed. Jammer dat die zo duur is!

 • Reply
  Jana
  4 januari 2016 at 16:54

  Ik vind de prijs nog best meevallen! Een parfum van Jo Malone staat al lang op mijn verlanglijstje!

 • Reply
  Varenka W
  4 januari 2016 at 17:44

  Klinkt als een heerlijke geur.
  Hou erg van JM parfum’s
  Ze zijn wel wat duurder, maar daardoor zal je ze ook minder vaak tegenkomen bij anderen wat het dus nog specialer maakt.

 • Reply
  Kelly
  4 januari 2016 at 17:46

  Deze heb ik ook gehad! Zon onwijs fijne geur.

 • Reply
  eva
  4 januari 2016 at 19:54

  Hmmm je hebt mij zeker nieuwsgierig gemaakt! De laatste tijd ben ik juist meer van de niche parfums. Ik ga binnenkort maar eens op zoek hiernaar!

 • Reply
  Elsbet | La Vie Pure
  4 januari 2016 at 21:11

  Oh, heerlijk, dit ruikt me echt heerlijk voor mij!

 • Reply
  Julia
  4 januari 2016 at 21:45

  Klinkt echt heerlijk zeg! Jammer dat je het via de laptop niet kan ruiken, haha!

 • Reply
  Wies
  5 januari 2016 at 18:58

  Ja deze is zooo lekker! Mijn favoriet is de Velvet Rose intens. Zo’n heerlijke geur. Ik ben gek op Jo Malone !

 • Laat een reactie achter